cat09
Početnik
- Poruka
- 30
Nikad niti mi pada na pamet.
To je tak' surovo
To je tak' surovo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad niti mi pada na pamet.
pa neke vole vise da budu jad i beda, nego da budu sa slobodnim...
ljubav je po tebi jad i beda..
bravo..čestitam..
a i tema od pre 5 godina..
ali aktuelna..stalno..
ljubav je po tebi jad i beda..
bravo..čestitam..
a i tema od pre 5 godina..
ali aktuelna..stalno..
Ćuti i liži ebo tezasto kazes ljubav
a mislis na sex
mada u principu se slazem s tobom![]()
ma da ljubav
ako je ljubav sto se on ne razvede, nego se jebava sa strane zabave radi, a zena pored gomile dobrih i slobodnih muskaraca bira da bude druga...
kao sto rekoh beda.![]()
ma da ljubav
ako je ljubav sto se on ne razvede, nego se jebava sa strane zabave radi, a zena pored gomile dobrih i slobodnih muskaraca bira da bude druga...
kao sto rekoh beda.![]()
Budala i pokvaren covek za sve nadju opravdanje...
Da citiram sebe: Jadan je onaj covek, kome za zivota mogu reci "bio je dobar covek"...
niko ne kaže da je to super..hoces da kazes da je super i normalno da se petljas sa ozenjenim muskarcima, pored toliko slobodnih?
hoces da kazes da je super i normalno da se petljas sa ozenjenim muskarcima, pored toliko slobodnih?
Zašto??
možda ona ne želi da se on razvede..
možda bi osećala krivicu što se on razveo..
možda ga toliko voli da pristaje na sve..
možda mu je žena bolesna i ON neće takvu da je ostavi..
možda...možda..
A kad malo porasteš neko MOŽDA će ti jasnije biti..
Kako li si uspela da izvuces takav zakljucak iz mojih reci...
Mislim da je to nesto najgore sto zena moe sebi da priredi, da bude druga, bez obzira da li ima slobodnih ili ne... I mislim da je to nesto najpokvarenije sto muskarac moze sebi da dozvoli...
Da li je neka od djevojaka bila u vezi sa ozenjenim?Mislim u duzoj vezi?
Pazite ovu situaciju... tip ozenjen ima 48 godina, ozenjen i ima veliku decu, devojka neudata ima 32 godine i nema dece. Tip je nikakav, debeo, ruzan i bolestan, a devojka lepa, zdrava, zgodna. On pored nje nema samo zenu, vec i dve tri stalne svalerke za koje tvrdi i njoj a verovatno i zeni da ne postoje, a onda se, kontradiktorno, nema sta, pohvali s vremena na vreme da se neke tamo cice otimaju o njegovu paznju. Razvodi se vec godinama i nikako da se razvede. Uz to, doticna devojka je jos i njegova sekretarica i stalno je cima kao povodom posla ovo ono i na kraju zavrse kao svaleri. Ona je u njega jako zaljubljena, ali sve vreme razmislja da on ni po kom kriterijumu nije dobra prilika za nju. Hoce da prekine vezu, ali onda gubi i coveka koji joj se iz njenih neobjasnjivih razloga dopada i posao. Hoce da ga zadrzi samo za sebe, ali ne uspeva pored toliko zainteresovanih devojaka sa strane. Kakav god ozbiljan razgovor sa njim da pocne, on sve te raznovrsne musko zenske odnose svodi na salu i zavrsava sa tim da bi hteo bebicu za koju, uzgred budi receno, ima materijalnih sredstava. Sta god da odluci, cini joj se neispravnim. Volela bih da joj dam neki savet, ali nikako ne uspevam da smislim ishta pametno jer sam bila u toku sa tim koliko je tesko nasla taj dobar posao i zato sto uzimam u obzir i okolnost da je zaljubljena u tog svog dishu te ne mogu da tu njenu situaciju definisem kao seksualno uznemiravanje na poslu. Uz sve to, ona nema ni minut vremena da se posveti sebi jer je taj lik stalno cima telefonom i dolascima kod nje.
Ako postoji neki pametan savet bila bih zahvalna jer mi je ona jako drag lik.
Pazite ovu situaciju... tip ozenjen ima 48 godina, ozenjen i ima veliku decu, devojka neudata ima 32 godine i nema dece. Tip je nikakav, debeo, ruzan i bolestan, a devojka lepa, zdrava, zgodna. On pored nje nema samo zenu, vec i dve tri stalne svalerke za koje tvrdi i njoj a verovatno i zeni da ne postoje, a onda se, kontradiktorno, nema sta, pohvali s vremena na vreme da se neke tamo cice otimaju o njegovu paznju. Razvodi se vec godinama i nikako da se razvede. Uz to, doticna devojka je jos i njegova sekretarica i stalno je cima kao povodom posla ovo ono i na kraju zavrse kao svaleri. Ona je u njega jako zaljubljena, ali sve vreme razmislja da on ni po kom kriterijumu nije dobra prilika za nju. Hoce da prekine vezu, ali onda gubi i coveka koji joj se iz njenih neobjasnjivih razloga dopada i posao. Hoce da ga zadrzi samo za sebe, ali ne uspeva pored toliko zainteresovanih devojaka sa strane. Kakav god ozbiljan razgovor sa njim da pocne, on sve te raznovrsne musko zenske odnose svodi na salu i zavrsava sa tim da bi hteo bebicu za koju, uzgred budi receno, ima materijalnih sredstava. Sta god da odluci, cini joj se neispravnim. Volela bih da joj dam neki savet, ali nikako ne uspevam da smislim ishta pametno jer sam bila u toku sa tim koliko je tesko nasla taj dobar posao i zato sto uzimam u obzir i okolnost da je zaljubljena u tog svog dishu te ne mogu da tu njenu situaciju definisem kao seksualno uznemiravanje na poslu. Uz sve to, ona nema ni minut vremena da se posveti sebi jer je taj lik stalno cima telefonom i dolascima kod nje.
Ako postoji neki pametan savet bila bih zahvalna jer mi je ona jako drag lik.
Zar to smatras normalnom "cenom" koju neko treba da placa da bi imao posao... Prosto ne mogu da verujem da ovo citam... Zar nemate ni malo postovanja prema sebi...
Ozenjen sam,i ne mogu reci da nije lepa pomisao da budem sa nekom slobodnom
Ono sto bi mogao da iskusan da savetujem devojkama,to je da beze glavom bez obzira,od ozenjenih muskaraca.Jer cilj ozenjenog je samo sex,sex i samo sex.Devojka ako se zaljubi moze biti samo povredjena.Zato devojke,pamet u glavu.
Ljudi..svaleracija cveta na svakom koraku..Kad bi bilo po ovim postovima..ne bi postojala uopste...![]()