veza sa ozenjenim?

ma da ljubav :roll:

ako je ljubav sto se on ne razvede, nego se jebava sa strane zabave radi, a zena pored gomile dobrih i slobodnih muskaraca bira da bude druga...

kao sto rekoh beda.;)

Zašto??
možda ona ne želi da se on razvede..
možda bi osećala krivicu što se on razveo..
možda ga toliko voli da pristaje na sve..
možda mu je žena bolesna i ON neće takvu da je ostavi..
možda...možda..
A kad malo porasteš neko MOŽDA će ti jasnije biti..

Zašto??
možda ona ne želi da se on razvede..
možda bi osećala krivicu što se on razveo..
možda ga toliko voli da pristaje na sve..
možda mu je žena bolesna i ON neće takvu da je ostavi..
možda...možda..
A kad malo porasteš neko MOŽDA će ti jasnije biti..

pa mozda ...

ali u vecini slucajeva se radi o muskarcu koji bi neobavezno da **** nesto sa strane,

a tesko da zena jadna mukica oseca krivicu pa ne zeli da se on razvede, a ovamo se uredno krese sa njim...:roll:

dovoljno sam odrasla da sam vise puta slusala takve nesrecnice, koje cekaju da se on razvede, jer rekao je on njoj da mu je zena, glupa, dosadna i ne razume ga kao ona, pa su te iste dobijale nogu kad su postale dosadne...a on se vracao svom toplom porodicnom gnezdu...

znaci kad kazem da je beda, to znaci da je tuzno da jedna zena dozvoli sebi takve stvari, da zasluzuje vise, od toga da bude necija zajebancija, a u vecini slucajeva je samo to.

Poslednja izmena:
Kako li si uspela da izvuces takav zakljucak iz mojih reci...

Mislim da je to nesto najgore sto zena moe sebi da priredi, da bude druga, bez obzira da li ima slobodnih ili ne... I mislim da je to nesto najpokvarenije sto muskarac moze sebi da dozvoli...

pa izvini, pogresno sam te razumela, i jeste mi bi bilo neverovatno da ti to mozes da mislis.:cmok2:

Pazite ovu situaciju... tip ozenjen ima 48 godina, ozenjen i ima veliku decu, devojka neudata ima 32 godine i nema dece. Tip je nikakav, debeo, ruzan i bolestan, a devojka lepa, zdrava, zgodna. On pored nje nema samo zenu, vec i dve tri stalne svalerke za koje tvrdi i njoj a verovatno i zeni da ne postoje, a onda se, kontradiktorno, nema sta, pohvali s vremena na vreme da se neke tamo cice otimaju o njegovu paznju. Razvodi se vec godinama i nikako da se razvede. Uz to, doticna devojka je jos i njegova sekretarica i stalno je cima kao povodom posla ovo ono i na kraju zavrse kao svaleri. Ona je u njega jako zaljubljena, ali sve vreme razmislja da on ni po kom kriterijumu nije dobra prilika za nju. Hoce da prekine vezu, ali onda gubi i coveka koji joj se iz njenih neobjasnjivih razloga dopada i posao. Hoce da ga zadrzi samo za sebe, ali ne uspeva pored toliko zainteresovanih devojaka sa strane. Kakav god ozbiljan razgovor sa njim da pocne, on sve te raznovrsne musko zenske odnose svodi na salu i zavrsava sa tim da bi hteo bebicu za koju, uzgred budi receno, ima materijalnih sredstava. Sta god da odluci, cini joj se neispravnim. Volela bih da joj dam neki savet, ali nikako ne uspevam da smislim ishta pametno jer sam bila u toku sa tim koliko je tesko nasla taj dobar posao i zato sto uzimam u obzir i okolnost da je zaljubljena u tog svog dishu te ne mogu da tu njenu situaciju definisem kao seksualno uznemiravanje na poslu. Uz sve to, ona nema ni minut vremena da se posveti sebi jer je taj lik stalno cima telefonom i dolascima kod nje.
Ako postoji neki pametan savet bila bih zahvalna jer mi je ona jako drag lik.

Da li je neka od djevojaka bila u vezi sa ozenjenim?Mislim u duzoj vezi?

Ozenjen sam,i ne mogu reci da nije lepa pomisao da budem sa nekom slobodnom
Ono sto bi mogao da iskusan da savetujem devojkama,to je da beze glavom bez obzira,od ozenjenih muskaraca.Jer cilj ozenjenog je samo sex,sex i samo sex.Devojka ako se zaljubi moze biti samo povredjena.Zato devojke,pamet u glavu.

Pazite ovu situaciju... tip ozenjen ima 48 godina, ozenjen i ima veliku decu, devojka neudata ima 32 godine i nema dece. Tip je nikakav, debeo, ruzan i bolestan, a devojka lepa, zdrava, zgodna. On pored nje nema samo zenu, vec i dve tri stalne svalerke za koje tvrdi i njoj a verovatno i zeni da ne postoje, a onda se, kontradiktorno, nema sta, pohvali s vremena na vreme da se neke tamo cice otimaju o njegovu paznju. Razvodi se vec godinama i nikako da se razvede. Uz to, doticna devojka je jos i njegova sekretarica i stalno je cima kao povodom posla ovo ono i na kraju zavrse kao svaleri. Ona je u njega jako zaljubljena, ali sve vreme razmislja da on ni po kom kriterijumu nije dobra prilika za nju. Hoce da prekine vezu, ali onda gubi i coveka koji joj se iz njenih neobjasnjivih razloga dopada i posao. Hoce da ga zadrzi samo za sebe, ali ne uspeva pored toliko zainteresovanih devojaka sa strane. Kakav god ozbiljan razgovor sa njim da pocne, on sve te raznovrsne musko zenske odnose svodi na salu i zavrsava sa tim da bi hteo bebicu za koju, uzgred budi receno, ima materijalnih sredstava. Sta god da odluci, cini joj se neispravnim. Volela bih da joj dam neki savet, ali nikako ne uspevam da smislim ishta pametno jer sam bila u toku sa tim koliko je tesko nasla taj dobar posao i zato sto uzimam u obzir i okolnost da je zaljubljena u tog svog dishu te ne mogu da tu njenu situaciju definisem kao seksualno uznemiravanje na poslu. Uz sve to, ona nema ni minut vremena da se posveti sebi jer je taj lik stalno cima telefonom i dolascima kod nje.

Zar to smatras normalnom "cenom" koju neko treba da placa da bi imao posao... Prosto ne mogu da verujem da ovo citam... Zar nemate ni malo postovanja prema sebi...

e ludilo, kakve price...

meni deluje da joj je frka za posao , ali je to prodaja sebe, koliko god da si ocajan,jer po ovom tvom opisu mi je stvarno neverovatno da je neko zaljubljen u takvog lika,
ne zbog izgleda vec ponasanja, i da dozvoljava ovo sebi sa 32 godine,
ako je stvarno ocajna od ljubavi za njim, nema joj pomoci..tu postoji opasan problem sa ljubavlju prema samoj sebi koja kod nje ne postoji ni u tragovima.

kao sto rekoh vec dva puta a neki se slogiravaju, beda i jad.

Poslednja izmena:
Zar to smatras normalnom "cenom" koju neko treba da placa da bi imao posao... Prosto ne mogu da verujem da ovo citam... Zar nemate ni malo postovanja prema sebi...

Nikako, to sam bas naglasila. Ona je zaljubljena u njega, a ja ne umem da joj dam savet jer bi moj savet doveo do toga da izgubi i posao i njega. Moj savet bi bio da odmah prekine vezu i trazi drugi posao, ali se tu postavlja pitanje te njene zaljubljenosti u tog lika, tj. kako da savetujem nekoga da raskine sa nekim do koga mu je zapravo stalo.:confused:

Back