Veza sa mladjim muskarcem

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:rotf:
Ti 17, ona 37, sticenica doma za mentalne bolesti

Pa, i ti si u pravu....

Jednom mi se desio suprotan slucaj, opet na moru....

Imao sam dvadesetak godina....

U odmaralistu koje je bilo pored naseg, jedna devojcica me je stakno gledala i smeskala se...

Bila je jako lepa, crne kose i zelenih ociju...

Ali, imala je jedno mozda 14 godina....

Jednom smo se u sumrak sreli na putu za Omis....

Opet mi se smeskala....Drsko sam prisao, zagrlio je i poljubio....

Nikada u zivotu, do danas, niko mi nije lepse i osecajnije uzvratio poljubac!

Trgli smo se kada je neki baraba u prolazu viknuo: "Hej, sta ti to momce radis, zar ne vidis da je ona jos dete!"

Postideo sam se...

I narednih dana mi se smeskala......Trudio sam se da ne gledam....A kolena su mi klecala...

To je jednostavno...kad zavolis sebe i ne ocekujes da se onaj kojeg "volis" mijenja.

Ali mora uvijek biti malo.ljubomore tj. ne smije (ti) postati svejedno.

- - - - - - - - - -

Nije samo jedno, ali bez tog jednog je kao nijedno ;)
Da, da... Izgleda da se između dvoje ne može ostvariti prisnija veza, a da odmah ne nastanu obaveze, preterane osetljivosti, pa donekle i robovanja.

Evo, pogledaj sebe, čim ti se dopadne neka nepoznata osoba, to jest Koja, koji te je predusreo učtivostima, osmehnuo ti se, Neistražena mu se, kao takođe nepoznata osoba,

nameće za tutora, (šatro) brine šta će zaljubljeni Koja da radi, a u stvari se žali, to jest opominje, da će se u suprotnom osećati zanemareno.

E Blajbi je bio prava lovina za sponze dok ga deca nisu stavila pred zid, pa im nije podelio imovinu. Inace, brat bratu, mesetarenje s naftom, lekovima, umetninama i jos ponecim, donelo mu je multimilionsko bogatstvo u dolarima. Blajbi, ja ne smem vise ni jedne, nemoj ni ti, samo reci jesam li pogresio u vezi dece?:malav:

Sasvim je normalno da se mladjim muskarcima svidjaju starije zene i obrnuto.

Nije samo da je normalno, vec je i PRIRODNO!

Ma de prirodno comandante. Vidi onog Makrona, najbolji primer. Sa svemirske stanice Mir se vidi da je neka boleština u pitanju.
Uporedi bilo koju ženu od 30-35 godina sa onom bakutom što prebaci sisu preko ramena kad se tušira. Džaba botoksi, :lol: hilarijuoni, ne vredi.

E Blajbi je bio prava lovina za sponze dok ga deca nisu stavila pred zid, pa im nije podelio imovinu. Inace, brat bratu, mesetarenje s naftom, lekovima, umetninama i jos ponecim, donelo mu je multimilionsko bogatstvo u dolarima. Blajbi, ja ne smem vise ni jedne, nemoj ni ti, samo reci jesam li pogresio u vezi dece?:malav:

nije pogrešio, samo je mislio da vadi na vreme:sad2:
lepo mu ja kažem, blajbi to po belom svetu nemoj bez koortona, nije ti to serbia :mrgreen:

Pa zenio sam se samo dva puta legalno...

I par puta ilegalno...:per:

Imao sam puno novca, bukvalno na stotine hiljada dolara...I bio go ko pistolj...Trazio sam otpatke hrane u kontejneru....

Nit zalim, nit se stidim.

Sada sam uplovio u mirne vode.....Sve je to bio ZIVOT....

Da, da... Izgleda da se između dvoje ne može ostvariti prisnija veza, a da odmah ne nastanu obaveze, preterane osetljivosti, pa donekle i robovanja.

Evo, pogledaj sebe, čim ti se dopadne neka nepoznata osoba, to jest Koja, koji te je predusreo učtivostima, osmehnuo ti se, Neistražena mu se, kao takođe nepoznata osoba,

nameće za tutora, (šatro) brine šta će zaljubljeni Koja da radi, a u stvari se žali, to jest opominje, da će se u suprotnom osećati zanemareno.

Kakva je to zena kojoj stalno nije na pameti...i koja ne pametuje (satro) :sad2:

Zasto si "odao" Blajbijev polozaj? Da ima pravne drzave ti bi bio streljan zbog izdaje.

Daj sliku dvorista iz one tvoje venecuelanske hacijende :per:

Je ova?

BegktMI.jpg

Back