Veza sa mladjim muskarcem

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moguce je.
Je li to odgovor koji donosi mir? Ili je mir (tj. nemir) u necemu drugom?

Njemu ce uvijek "faliti" x godina (iskustva, zrelosti...). Ako to ne osjecas onda odgovor zaista jeste - moguce je.
Svaki od nas mlađih muškarčića osećamo prazninu, gospodžo, bezmernu prazninu u kojoj preplašeno kuca naša čukica,
prazninu u kojoj se koprca misao, i mladić srlja kao lud, raširenih ruku, ispruženih usana, i traži neko toplo žensko biće da ga zagrli. :zag:

I on grli desno Barb, levo Mačku, nasumice Borči i Neispipanu,
ne raspitujući se, ne razabirajući, ne shvatajući ih, samo da ne bude više odbačen od mlađih. :zaljubljena:

Poslednja izmena:
Zena kao zena, ljubav godine ne poznaje. Sve dok je njima lepo ne vidim razlog da je bilo ko osudjuje zbog te razlike u godinama. Mada nekako u danasnje vreme cini mi se da su ovo bas retki slucajevi, dosta veca pomama je ona gde se klinke od 18 pale na duplo starije muskarce, cak i vise od duplo, pali ih muzevnost i iskusvo starijih muskaraca iako takve veze isto tako nailaze na osudjivanje okoline.
Muzevnost i iskustvo :zcepanje:
mislis, ti to tesko prihvatas u svom slucaju? :P
posto ne znam na kom uzorku si dosla do tog otkrovenja
Mislim.
Pa na svom... ;)

Svaki od nas mlađih muškarčića osećamo prazninu, gospodžo, besmrtnu prazninu u kojoj preplašeno kuca naša čukica,
prazninu u kojoj se koprca Kojina misao, i srlja kao lud, raširenih ruku, ispruženih usana, i traži neko toplo žensko biće da ga zagrli. :zag:

I on grli desno, Barb, levo, Mačku, nasumice, Borči i Neispipanu, ne raspitujući se, ne razabirajući, ne shvatajući,

samo da ne bude više odbačen od mlađih. :zaljubljena:

Pomislih da si neizj...n, ali ustvari ti samo jako volis "zenu" :hvala:

Zena kao zena, ljubav godine ne poznaje. Sve dok je njima lepo ne vidim razlog da je bilo ko osudjuje zbog te razlike u godinama. Mada nekako u danasnje vreme cini mi se da su ovo bas retki slucajevi, dosta veca pomama je ona gde se klinke od 18 pale na duplo starije muskarce, cak i vise od duplo, pali ih muzevnost i iskusvo starijih muskaraca iako takve veze isto tako nailaze na osudjivanje okoline.

mislis, ti to tesko prihvatas u svom slucaju? :P
posto ne znam na kom uzorku si dosla do tog otkrovenja

a sta da radimo mi sto volimo matore prdonje :(
hbg meni je sad najukusnije meso staro 35-40, to je takoreci vec zagazilo u grobljansku aleju jelte :lol:
nikad kuguarka od mene :(

- - - - - - - - - -

cudi cemo da napravimo Pogledajte prilog 479604
Mm je sad u tom rasponu...
Mogu ti reci isti je sve ove godine... Od 22. Se tu nisto promenilo nije... Sto se toga tice :)
Najbolje su zenske od 35 dio 45 godina.

Ko to ne zna - ne zna nista o zenama!

Jao blajbi... Pa to je divno saznati
Ja sam se licno uverila da smo bolje posle 30e, sta ce biti tek posle 35e... :lol:

ma ko ga yebe, bitno je stanje duha...ja noćas opet sanjao amfiteatar i raskalašne studentkinje :super:

Ti tvoj amfiteatar,ja svoj...Svako svoj!:evil:
Nemoj neko da mi zaviruje u moje snove...:sad2:

- - - - - - - - - -

Moje jedno od prvih seksualnih iskustava je bilo na moru, kada sam imao samo 17 godina.....

Gospodja je imala 37 godina i bila je iz Slavonije, srecno udata...

Sirili smo tada bratstvo i jedinstvo na plazi....

Mnogo sam tada saznao sto ranije nisam znao. :sad2:

Samo 37 ? ? ? Crni Kojo i tako mlad si bio pedofil...:mrgreen:

I znate šta, "starice" naše mile - nemojte ni da nas zavolite!

Zar niko od (mlađih) muškaraca (i žena, bogami) ne može da shvati ljubav bez ljubomornog prisvajanja osobe koja se voli, i bez netrpeljivosti?

To je jednostavno...kad zavolis sebe i ne ocekujes da se onaj kojeg "volis" mijenja.

Ali mora uvijek biti malo.ljubomore tj. ne smije (ti) postati svejedno.

- - - - - - - - - -

Kako može čovek da vas zavoli, kad vam je smo jedno u glavi?!

Kad neprestano bežite od svojih ljubavnika, to ume čak i da ih vređa!

Nije samo jedno, ali bez tog jednog je kao nijedno ;)

Back