Veza sa mladjim muskarcem

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakva je to zena kojoj stalno nije na pameti...i koja ne pametuje (satro) :sad2:
Za prvo te Koja zeki, zbog tvojih plavih praznih misli u avataru, a ovo drugo je jako retko. Čim dođe do prisnijeg prijateljstva, gotovo svaka (vršnjakinja) žena smatra da je time stekla naročita prava!

Prijateljski odnosi pretvaraju se u dužnosti, a veze koje nas združuju završavaju se omčama. Zato se mi tzv. mlađi muškarci radije opredeljujemo za Petunije... pardon, tzv. matorke.

Za prvo te Koja zeki, zbog tvojih plavih praznih misli u avataru, a ovo drugo je jako retko. Čim dođe do prisnijeg prijateljstva, gotovo svaka (vršnjakinja) žena smatra da je time stekla naročita prava!

Prijateljski odnosi pretvaraju se u dužnosti, a veze koje nas združuju završavaju se omčama. Zato se mi tzv. mlađi muškarci radije opredeljujemo za Petunije... pardon, tzv. matorke.

Sta je to "prisnije prijateljstvo"? Dvoje prijatelja u sexualnom odnosu?
Ako je to, pa kako ne osjecati pravo na neka special prava? To je neki visi nivo, zar ne?
Ako smo ne-prijatelji :mrgreen: onda mogu ne osjecati toliku posebnost, unatoc sexu.

Sta je to "prisnije prijateljstvo"? Dvoje prijatelja u sexualnom odnosu?
Ako je to, pa kako ne osjecati pravo na neka special prava? To je neki visi nivo, zar ne?
Ako smo ne-prijatelji :mrgreen: onda mogu ne osjecati toliku posebnost, unatoc sexu.
Eto, vidiš po sebi, još uvek samo pristojno razgovaram sa tobom, je l', a ti već utripovala da si stekla naročita prava (dereš mi se, keziš, vidi te (strašno lepe) zube)!

Ta ljubazna zabrinutost je samo deo onoga o čemu večeras pričam, pažljivice, ta (tvoja) podozriva, ispitiva, nasrtljiva ljubomornost bića koje je pre samo par večeri srelo Koju, i koje misli da su sada njih dvoje vezani jedno za drugo, s toga što se jedno drugom nenormalno sviđaju, nije u suštini drugo, no bolno strahovanje od samoće, koja, na kraju, progoni sve ljude na zemlji. Svako od nas oseća prazninu u sebi, tu bezmernu prazninu u kojoj uplašeno kuca njegovo srce, u kojoj se koprca njegova misao, i srlja kao lud, raširenih ruku, ispruženih usana, i traži neko biće da ga zagrli (sada sam ja tebi spojio, u neraskidivu vezu). :zag:

Ajde, ajde, dosta je bilo priče, Lepomirka, uzimaj alat u ruke i sredi čoveku te nokte, možda i ti vidiš neku neku paricu. z:lol:

Grickalica-za-manikir-T251.jpg

mladji-muskarac-starija-zena-razlika-u-godinama.jpg

"Strucnjaci" kazu da muskarce sve vise privlace starije zene jer su:

-samouverene
-tolerantnije su i opustenije
-prefinjenije i direktnije
-izbirljive su
-nezavisne
-seksualno otvorenije
-komunikativnije

:think:..pa sad...nisam tacno sigurna sta je tu presudno...:lol:

Back