Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Ti 17, ona 37, sticenica doma za mentalne bolesti
Ja mu verujem...
Sto sam starija, sve sam vise sirokogruda

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, da... Izgleda da se između dvoje ne može ostvariti prisnija veza, a da odmah ne nastanu obaveze, preterane osetljivosti, pa donekle i robovanja.To je jednostavno...kad zavolis sebe i ne ocekujes da se onaj kojeg "volis" mijenja.
Ali mora uvijek biti malo.ljubomore tj. ne smije (ti) postati svejedno.
- - - - - - - - - -
Nije samo jedno, ali bez tog jednog je kao nijedno![]()
Ja sam uvek preferirao starke....
Startovao sam i na one koje su bile 20 godina starije od mene...I nije me bilo stid.
Ni danas ne volim one ispod 25......
Edipov kompleks, sta li...?[/[/B
KO će ga znati. Ali da je normalno, nije.![]()
Znaci, kad znas da si ugasio?
Pa kad se na temi hvalis pedofijom i ponosis pedofilicarkom![]()
KO će ga znati. Ali da je normalno, nije.![]()
Sasvim je normalno da se mladjim muskarcima svidjaju starije zene i obrnuto.
Nije samo da je normalno, vec je i PRIRODNO!
al ste seljoberi
ovde samo blajbi zna šta je život..hoću da budem ko blajbi!
e, a ona kod norka, daj blajbi opet c/p
:
Ja mu verujem...
Sto sam starija, sve sam vise sirokogruda![]()
Sasvim je normalno da se mladjim muskarcima svidjaju starije zene i obrnuto.
Nije samo da je normalno, vec je i PRIRODNO!
E Blajbi je bio prava lovina za sponze dok ga deca nisu stavila pred zid, pa im nije podelio imovinu. Inace, brat bratu, mesetarenje s naftom, lekovima, umetninama i jos ponecim, donelo mu je multimilionsko bogatstvo u dolarima. Blajbi, ja ne smem vise ni jedne, nemoj ni ti, samo reci jesam li pogresio u vezi dece?![]()
nije pogrešio, samo je mislio da vadi na vreme
lepo mu ja kažem, blajbi to po belom svetu nemoj bez koortona, nije ti to serbia![]()
Mm je sad u tom rasponu...
Mogu ti reci isti je sve ove godine... Od 22. Se tu nisto promenilo nije... Sto se toga tice
Jao blajbi... Pa to je divno saznati
Ja sam se licno uverila da smo bolje posle 30e, sta ce biti tek posle 35e...![]()
E Blajbi je bio prava lovina za sponze dok ga deca nisu stavila pred zid, pa im nije podelio imovinu. Inace, brat bratu, mesetarenje s naftom, lekovima, umetninama i jos ponecim, donelo mu je multimilionsko bogatstvo u dolarima. Blajbi, ja ne smem vise ni jedne, nemoj ni ti, samo reci jesam li pogresio u vezi dece?![]()
Pa zenio sam se samo dva pura legalno...
I par puta ilegalno...
Imao sam puno novca, bukvalno na stotine hiljada dolara...I bio go ko pistolj...Trazio sam otpatke hrane u kontejneru....
Nit zalim, nit se stidim.
Sada sam uplovio u mirne vode.....Sve je to bio ZIVOT....
Da, da... Izgleda da se između dvoje ne može ostvariti prisnija veza, a da odmah ne nastanu obaveze, preterane osetljivosti, pa donekle i robovanja.
Evo, pogledaj sebe, čim ti se dopadne neka nepoznata osoba, to jest Koja, koji te je predusreo učtivostima, osmehnuo ti se, Neistražena mu se, kao takođe nepoznata osoba,
nameće za tutora, (šatro) brine šta će zaljubljeni Koja da radi, a u stvari se žali, to jest opominje, da će se u suprotnom osećati zanemareno.
boze blajbi kako te ne mrzi da toliko serres![]()
Iako ne verujes NISTA, bas NISTA ne izmisljam!
jeftino, jeftino...neka akcija?
- - - - - - - - - -
volim da čitam blajbija ne davite temu vi odurni ljubomorci
Zasto si "odao" Blajbijev polozaj? Da ima pravne drzave ti bi bio streljan zbog izdaje.
Daj sliku dvorista iz one tvoje venecuelanske hacijende![]()