Minnie'95
Ističe se
- Poruka
- 2.976
Ako nekad uspe to je super, ali u vecini slucajeva ne uspeva ( naravno ima izuzetaka). Jednom drugu se svidjala drugarica, ali ga je ona odbila i rekla mu je da nece zato sto su iz istog odeljenja. Tako da..... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ninchu srce, pa kako ne misliš? Blamirala si se (kako ti to kažeš) pred njim kad nisi znala i dok niste bili u vezi. A i kao što kaže naš drug peleplay, nije sramota ne znati. Za mene je sramota ne znati i ne truditi se da se to ispravi.![]()
Da li biste bili sa deckom/devojkom iz odeljenja?Ako da kako biste prisli?8)
haha...same hereNaravno da ne....
Provereno!Probao sam i nikako nije uspelo....
Ljudi, danas me je zgrabila i morao sam da se pretvaram da sam joj dečko dok je dečko koji prolazio gledao u nas, a on joj se sviđao(sviđa?). Kako me muči.....![]()
mora da je boleloLjudi, danas me je zgrabila i morao sam da se pretvaram da sam joj dečko dok je dečko koji prolazio gledao u nas, a on joj se sviđao(sviđa?). Kako me muči.....![]()
CAo!Je l' mogu da vam se pridruzim?Bas me zanima ova tema.;-)
A jel moze da se zna iz kojih razloga?nisam za to iz vise razloga....
Ja imam druga i drugaricu koji su isli u odeljenje u osnovnoj,tada su bili u vezi,i jos uvek su!Sve je moguce!I sve je stvar ukusa!Moja drugarica je bila sa dechkom iz razreda...prvo su bili najortaci a posle veza...A to sve
nije na dobro ispalo..,on je posle svashta prichao.A ona je chupala kosu sa glave(ne u buk. smislu):shock:,
Ja sam protiv toga,ajde mozda kada biste se videli kada se zavrshi shkola,i kada krenete u razlichite shkole(ili razrede):-D,ali inache...jok.Razred te gleda kao fuxu ili kao kretena posle toga..U svakom sluchaju ja sam protiv!:-D:-D:-D