Veza sa dečkom/devojkom iz odeljenja?

veze iz odeljenja ne uspevaju koliko god ljubavi i hemije postojalo,znam iz licnog iskustva.svidjao mi se dosta ia ja njemu do besvest,cak smo otvoreno o tome i razgovarali,alismo dosli do zajednickog zakljucka da to ne bi uspelo pa smo shodno tome odlucili da ne kvarimo dugogodisnje prijateljstvo.prebolela sam ga i on je mene i jos smo dobri drugovi,manje nego pre ali nije bitno

Ljudi, danas me je zgrabila i morao sam da se pretvaram da sam joj dečko dok je dečko koji prolazio gledao u nas, a on joj se sviđao(sviđa?). Kako me muči..... :(
mora da je bolelo :(

bila sam jednom sa drugom iz odeljenja i kasnije sam se pokajala. posle je bilo glupo vidjati ga svaki dan, jer raskid nije bio tako lep, :( i nekako sam se osecala izlozeno, kao da svi sve znaju. tako da ne bih vise nikad bila s deckom iz odeljenja

Moja drugarica je bila sa dechkom iz razreda...prvo su bili najortaci a posle veza...A to sve
nije na dobro ispalo..:roll:,on je posle svashta prichao.A ona je chupala kosu sa glave(ne u buk. smislu):shock:,
Ja sam protiv toga,ajde mozda kada biste se videli kada se zavrshi shkola,i kada krenete u razlichite shkole(ili razrede):-D,ali inache...jok.Razred te gleda kao fuxu ili kao kretena posle toga..U svakom sluchaju ja sam protiv!:-D:-D:-D

Moja drugarica je bila sa dechkom iz razreda...prvo su bili najortaci a posle veza...A to sve
nije na dobro ispalo..:roll:,on je posle svashta prichao.A ona je chupala kosu sa glave(ne u buk. smislu):shock:,
Ja sam protiv toga,ajde mozda kada biste se videli kada se zavrshi shkola,i kada krenete u razlichite shkole(ili razrede):-D,ali inache...jok.Razred te gleda kao fuxu ili kao kretena posle toga..U svakom sluchaju ja sam protiv!:-D:-D:-D
Ja imam druga i drugaricu koji su isli u odeljenje u osnovnoj,tada su bili u vezi,i jos uvek su!Sve je moguce!I sve je stvar ukusa!

Back