Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.041
Nema veze bez sexa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi moji, znate li vi kako je to tesko? evo, ja sam u vezi 7 god, bio je tu fax 5 god, pa sljaka u inostranstvu, pa vojska, i evo konacno postade veza "na blizinu" . i milion puta sam se zapitala vredi li to, mogu li ja to. i uspesmo mi sve to da prezivimo. a pravo da vam kazem, nekada zaista prija ta razdvojenost, da se malo i odmorimo i zazelimo jedno drugog. samo jedan savet od mene, da kazemo iskusne na ovu temu. zapitajte se DA LI JE TA OSOBA VREDNA TRUDA?

pa moje drugarice cica ima zenu i dvoje preslatke decurlije od po 4 i 2 god ...a on radi na brodu , i po 10 meseci nije tu a 2 jeste i u krug...
Ti znaš, sa trinaest godinaal meni je takav zivot bas sranje ja ne bih izdrzala
pisite vasa misljenja o vezamana daljinu...
sta vi mislite.. da li mogu uspeti? sta je potrebno da bi uspele? mozda neko vase iskustvo.... :wink:

pisite vasa misljenja o vezamana daljinu...
sta vi mislite.. da li mogu uspeti? sta je potrebno da bi uspele? mozda neko vase iskustvo.... :wink:
Veze na daljinu ne funkcionishu dobro u vecjini sluchajeva... Ipak je mnogo bolje kad svog partnera vidjash svakodnevno, 24 h, non stop...![]()

@Snickers
A je l' jedva cekas da je vidis ili sta?
...nije u tome stvar...vec u tome sto su veze na daljinu stetne po ozonski omotac...
@Mikka
Ali ides i ti jos malo u Italiju.![]()