veza na daljinu

ljudi moji, znate li vi kako je to tesko? evo, ja sam u vezi 7 god, bio je tu fax 5 god, pa sljaka u inostranstvu, pa vojska, i evo konacno postade veza "na blizinu" . i milion puta sam se zapitala vredi li to, mogu li ja to. i uspesmo mi sve to da prezivimo. a pravo da vam kazem, nekada zaista prija ta razdvojenost, da se malo i odmorimo i zazelimo jedno drugog. samo jedan savet od mene, da kazemo iskusne na ovu temu. zapitajte se DA LI JE TA OSOBA VREDNA TRUDA?

ljudi moji, znate li vi kako je to tesko? evo, ja sam u vezi 7 god, bio je tu fax 5 god, pa sljaka u inostranstvu, pa vojska, i evo konacno postade veza "na blizinu" . i milion puta sam se zapitala vredi li to, mogu li ja to. i uspesmo mi sve to da prezivimo. a pravo da vam kazem, nekada zaista prija ta razdvojenost, da se malo i odmorimo i zazelimo jedno drugog. samo jedan savet od mene, da kazemo iskusne na ovu temu. zapitajte se DA LI JE TA OSOBA VREDNA TRUDA?

Hmm...zapitala sam se....mislila sam da jeste...al ziv covek greshi :)

Nemam nikakva iskustva sa ovim vezama na daljinu...Ali sam na pragu jedne....Vredan je toga...Znam...Zelim samo da kazem da je sve moguce...SVE!!!..pa i veze na daljinu....Teshke su dosta....ma sve zavisi od osobe..kakvi smo..od cega smo skovani...karakter i milion malih sitnica...ali ste zaboravili na jednu stvar...SUDBINA..ako je sudjeno..sudjeno je...ako nije...pa..neko vam je sigurno sudjen..svaka vreca nadje zakrpu lepe moje...Svejedno..zelim srecu postavljacici i svima koji imaju veze ili brakove na daljinu..Vasa Ivonica..srecno

:?:pisite vasa misljenja o vezamana daljinu...
sta vi mislite.. da li mogu uspeti? sta je potrebno da bi uspele? mozda neko vase iskustvo.... :wink:

Ovde se govori o fizickoj razdvojenosti koja moze da bude podjednako frustrirajuca kao i psihicka nekompatibilnost.

Prema tome nije bas najbolje resenje i nisam cula da je neka veza stvarno opstala pod tim uslovima, al ono sto se meni licno svidja u vezi sa svime time je sto veza na daljinu testira tvoje kreativne potencijale -moras da animiras partnera kako bi redukovao osecaj razdvojenosti i daljine, moras da verujes toj osobi bezuslovno, da njegovo odsustvo nadogradis druzenjem sa prijateljima ili ni sa kim.

Dobra stvar je i sto ne moze da dodje ni do kakvog prezasicenja ili nesto slicno jer je fizicki kontakt sveden na minimum, al jasno je da je to mac s dve ostrice:
Zbog nemogucnosti da realizujes ono sto zelis i ne provodite vreme zajedno,nakon nekog vremena zavrsis nezadovoljan, razocaran, ta nazovi veza je ocajna, s tendencijom ka - vrlo cesto depresivna; u vezi ne stima kako valja, a iz veze ti se ne izlazi jer uvek pruzas jos samo jednu sansu da sve legne u kalup, obicno ne legne. :/
al ja sam za onu" lepo je dok traje" :]

Ahaha, vidi teme.
Ja sam imala vezu na daljinu nekih godinu dana (Srbija-Crna Gora)
Onda je to preraslo u vezu na blizinu (trenutno dnevna soba-spavaća soba).

Bilo je teško održavati vezu na daljinu, ali se isplatilo :heart: :zag:

moze da se uspe,ako se trudis oko prave osobe ^^
hmm...potrebno je strpljenje...poverenje...itd itd.
ja sam u vezi na daljinu,i nije to tako strasno kao sto ljudi kazu,moze sve da se izdrzi,ako se hoce,i ako se dvoje stvarno vole.
ko hoce nadje nacin,ko nece nadje razlog xP
smeta ponekad ta razdvojenost ._. ali moze da se izdrzi,ako cete posle biti stalno zajedno :D

Poslednja izmena:
:?:pisite vasa misljenja o vezamana daljinu...
sta vi mislite.. da li mogu uspeti? sta je potrebno da bi uspele? mozda neko vase iskustvo.... :wink:

mogu da uspeju, cak sta vise mogu biti i bolje nego na blizinu. A da bi uspele neophodan je stan, ili da roditelji pustaju da prespavas kod nje ili ona kod tebe, tako da se mozete vidjati koliko ocete. Sa druge strane ima i losijih momenata naravno. Ali sve uglavnom zavisi od pojedinaca.

Veze na daljinu ne funkcionishu dobro u vecjini sluchajeva... Ipak je mnogo bolje kad svog partnera vidjash svakodnevno, 24 h, non stop... ;)

ovo je odlican recept za vezu od 3 dana :lol:
Mada sam primetio da muski mnogo mnogo uvek potenciraju vidjanje i blizinu devojke, ali generalno to gusi vezu. Po meni je provesti dva dana u nedelji (cela) sa devojkom i vise nego dovoljno. Ma i previse. A mislim da je devojkama taj zeljeni kontakt jos manji.

Back