User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
Ne idem. DX
Odlozila je i 29. april i onda je meni puko film i batalio uopste da mislim o Italiji. Ne menjam pasos i idem u Englesku juna.
Zelimo ti srecan put pesmom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne idem. DX
Odlozila je i 29. april i onda je meni puko film i batalio uopste da mislim o Italiji. Ne menjam pasos i idem u Englesku juna.
Najgore od svega je kad sa dragom osobom pricas na skajpu... Gledate se, najezis se toliko bi voleo da je zagrlis, poljubis ili pomazis. Ali osecas nemoc u svojim rukama. Ona je mnogo daleko... Tuga!

Najgore od svega je kad sa dragom osobom pricas na skajpu... Gledate se, najezis se toliko bi voleo da je zagrlis, poljubis ili pomazis. Ali osecas nemoc u svojim rukama. Ona je mnogo daleko... Tuga!
Ja sam sada u takvoj situaciji ne znam kako ce da ispadne ali za sada je ok. Svaki dan se cujemo par porukica ponekad ostanemo i po celu noc na skajpu i vreme nekako uvek proleti pa se oboje frapiramo da pricamo 6h![]()
ako se proredi znaj da nesto muti
Ja sam sada u takvoj situaciji ne znam kako ce da ispadne ali za sada je ok. Svaki dan se cujemo par porukica ponekad ostanemo i po celu noc na skajpu i vreme nekako uvek proleti pa se oboje frapiramo da pricamo 6h![]()
Ako te prevari mozes joj poslati virus!Ma sine kad joj keva i drugarice pocnu puniti vuglu kako ti mozda ko zna sta radis tamo i kako joj vreme prolazi i sl,raspasce se to brzo.
Imao sam i ja na daljinu i raspalo se. Nema od toga nista.

Lakše se podnese onaj koji nije blizu
ne moraš da gledaš tu ružnu njušku svakog dana

Sta ti je covek kad ne moze da smuva nasu nego mora neku preko bare...probisvet!![]()

Ovo za mene ozivljavate teme posto sam u takvoj vezi vec neko vreme xD Jbg nisam imao srece i ovde u Nisu upoznam Amerikanku, nema se novca za putovanje na tamo xD Al dobro dolazi ona kod mene vrlo brzo![]()