veza na daljinu

Najgore od svega je kad sa dragom osobom pricas na skajpu... Gledate se, najezis se toliko bi voleo da je zagrlis, poljubis ili pomazis. Ali osecas nemoc u svojim rukama. Ona je mnogo daleko... Tuga!
Ja sam sada u takvoj situaciji ne znam kako ce da ispadne ali za sada je ok. Svaki dan se cujemo par porukica ponekad ostanemo i po celu noc na skajpu i vreme nekako uvek proleti pa se oboje frapiramo da pricamo 6h :D

Najgore od svega je kad sa dragom osobom pricas na skajpu... Gledate se, najezis se toliko bi voleo da je zagrlis, poljubis ili pomazis. Ali osecas nemoc u svojim rukama. Ona je mnogo daleko... Tuga!
Ja sam sada u takvoj situaciji ne znam kako ce da ispadne ali za sada je ok. Svaki dan se cujemo par porukica ponekad ostanemo i po celu noc na skajpu i vreme nekako uvek proleti pa se oboje frapiramo da pricamo 6h :D
:rida:ako se proredi znaj da nesto muti:aha:

:sad2: Ako te prevari mozes joj poslati virus!

Pa neverujem da ce da me prevari, ja sam dosta nestabilniji od nje. Trudim se da se nemuvam ni sajednom ovde. Nije da nisam imao prilika, imao sam. Ali nekako bezim od takvih situacija. A ako me prevari boze moj, jbg. Preziveo sam svasta. Ostavljale su me devojke sa kojima sam bio mnogo msm bio sam dosta vise vezan nego sto sam sada za nju. Ako nasa veza pukne steta. Stvarno smo jedno za drugo. Medju prvim danima naseg poznanstva sokirali smo jedno drugo koliko slicno razmislamo i kakvi su nam interesi. Muzuka, filmovi, kako posmatramo stvari oko nas i drustvo. Jednostavno smo jedno za drugo. Oboje to znamo. Ai ako pukne nasa veza, ona ce opet doci ovde. Videcemo se, tesko da cemo moci da odolimo jedno drugom. Tako ja vidim stvari. Nadam se da i ona tako to vidi...

Pricajte sta hocete veze na daljinu su jebeno najbolje.. ne morate da se vidjate svaki, svaki drugi dan.. zazelite se jedno drugog.. kad treba da se vidite morate da putujete, ko jos ne voli da putuje?! ma do jaja.
plus tu su cesto i kulturne razlike koje cine stvar interesantnijom.

sa nekim da se vidjam previse cesto.. probala i - ZAJEBI

Ovo za mene ozivljavate teme posto sam u takvoj vezi vec neko vreme xD Jbg nisam imao srece i ovde u Nisu upoznam Amerikanku, nema se novca za putovanje na tamo xD Al dobro dolazi ona kod mene vrlo brzo :P

Back