_mimica_
Početnik
- Poruka
- 14

sta vi mislite.. da li mogu uspeti? sta je potrebno da bi uspele? mozda neko vase iskustvo.... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pisite vasa misljenja o vezamana daljinu...
sta vi mislite.. da li mogu uspeti? sta je potrebno da bi uspele? mozda neko vase iskustvo.... :wink:
uf...pogodi me sa temom (:
trenutno dozivljavam jednu takvu....
i bez puno polemike mogu reci...da...teshko je..ali nishta nije nemoguce....prava ljubav bi trebalo i to da izdrzhi...ukoliko je neke sitnice i gluposti ne slome...kao npr. roditelji....prevelika daljina,putovanja(novac) i tako to...ali to ne treba dozvoliti!!!
inache...shto se same ljubavi tiche...ako je prava..onda je to divno...
da bi uspela....potrebna je volja-zhelja,poverenje,sigurnost,iskrenost....i puno puuno ljubavi...
Daleko od ociju, daleko od srca![]()
...
i bez puno polemike mogu reci...da...teshko je..ali nishta nije nemoguce....prava ljubav bi trebalo i to da izdrzhi...ukoliko je neke sitnice i gluposti ne slome...kao npr. roditelji....prevelika daljina,putovanja(novac) i tako to...ali to ne treba dozvoliti!!!
inache...shto se same ljubavi tiche...ako je prava..onda je to divno...
da bi uspela....potrebna je volja-zhelja,poverenje,sigurnost,iskrenost....i puno puuno ljubavi...