Vesti za migrantske čekalice

• Začetnik teme Začetnik teme Tree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A ako nećeš da napišeš šta se dešava novo s vama, kad vam se javio taj CO, da li je tražio lekarski, kad ste predali lekarski ako već jeste...
Ja se baš ne sećam tačno kad ste aplicirali, da li je u aprilu 08? Jer bi time možda obradovala ovde nekog ko čeka CO, a aplicirao je posle tebe.
Ako se više ne družiš s nama, već samo s vašim agentom za emigraciju, anda pitaj nju kad ti nešto nije jasno, jelda :mazi:
A ako su rekli da će vas zvati u abasadu, onda gotovo, jelda, jer se u ambasadi lupa pečat.

8.April 2008...

Lekarski je poslat u septembru prošle godine :lol:

Koliko sam ukapirala ima 3 stepenika ( 3 različita nadležna organa pregledaju aplikaciju), nama je ovo 2-gi stepenik...tek nakon 3-ćeg ulazimo u ambasadu...:lol:

PS. Tree ne kaki, nisam vas zaboravila :evil:

Hvala plamenaheksikosa .
Jest, liste od plate, zbog recent work experience, 1 god pre apliciranja.
Jesu li vam tražili da uradite ponovo lekarski?
I jok, nisi zaboravila, samo nisi imala želju da nam se pohvališ da vam se aplikacija kreće posle svih muka konačno... što nam je inače drago :).
A i šta nas briga.
Mi smo sad drugačiji forum.
Ne gledamo se kao drugari, već kao konkurenti, i tudji uspeh za nas je pad, jer je bitno samo ja da uspem a ne i drugi ljudi.:bljak:

Hvala plamenaheksikosa .
Jest, liste od plate, zbog recent work experience, 1 god pre apliciranja.
Jesu li vam tražili da uradite ponovo lekarski?
I jok, nisi zaboravila, samo nisi imala želju da nam se pohvališ da vam se aplikacija kreće posle svih muka konačno... što nam je inače drago :).

Tree ne lupetaj MOLIM TE, javila sam Vam svima jer vas posećujem s vremena na vreme i vidim da se stvari ne menjaju.
A javila sam Vam ODMAH isti dan kada sam dobila obaveštenje, da znate da se ''stvar'' ipak pokrenula.
Ne mogu da verujem da se posle toliko vremena ponašaš i komentarišeš tako...Nisam ti ja Kafeholičarka, minerka ili šta već...

Razočaravaš me Tree, a sve bez ikakve potrebe...:(

@ Tema :

Nisu nam do sada još uvek tražili da radimo lekarske opet. Rečeno nam je da će se uvažiti onaj lekarski koji smo priložili pri apliciranju...
Ako bude promena JAVLJAM VAM. :)

http://2.***************/_J8MdFLoFbdA/SJBky6AUWTI/AAAAAAAAAug/NxxhpVr2WeQ/s320/intro-obelix.gif

Baš su šašavi ovi rimljani

obelix17.jpg

Ima nečeg novog.
Izašao report za 09/10 http://www.immi.gov.au/media/statistics/pdf/report-on-migration-program-2009-10.pdf
Victoria potpisala SMP http://www.liveinvictoria.vic.gov.au/about-us/news/2010/state-migration-plan-signed , i izbacila listu http://www.liveinvictoria.vic.gov.au/visas-and-immigrating/eligibility-lists
Ja sam recimo tamo, kuvare su nažalost precrtali...
Za češkalice, tj ako ima još ko se nada vizi, brojka nas u pipeline na dan 1.jula 2010 je oko 170000. To znači da ne bismo svi mogli dobiti vizu ove godine, ali bi mogli verovatno svi iz 2008 i dobar deo 2009...

Hvala vam ljudovi :heart: :D

Zahtev za Vizu podnešen 08.04.2008. a Grant-ovan 02.11.2010. sića čekanja :mrgreen:
Class VE, Subclass 176 Skilled (Migrant) Sponsored.

Jutros smo zvali Ambasadu u BG-u, zakazali nam pečatiranje pasoša, 15-og ovog meseca.
I iskreno, ja bih da zbrišemo čim pre :mrgreen:

Gea-Gea mi bi za početak bili u nekoj žestokoj periferiji grada Sydney-a :)

Tree ti si veštac :hahaha1: :zag:

Thaaat's a spirit!
Kad ćete? Mislim da brišete? Koliko su vam dali fore za prvi ulazak?
Ako periferija, onda ozloglašeni Liverpul, čuo sam da je jedino tamo dozvoljeno roštiljanje uz puštanje narodnjaka i paljenje lišća na ulici .:zper:

Inače ima još vesti:

Zvanično je prestalo gledanje cat3 aplikacija, dok se ne završe cat2.
Priority Processed Applications
Under the priority processing direction we are currently processing
applications with a nominated occupation that appears in an active State
Migration Plan - Priority Group 2.

Assessment of cases which fall into Priority Group 3 will re-commence once
all cases in Priority Groups 2 are finalised. Priority group 4 cases will
be allocated once all Priority Group 3 are allocated.

Ja sad trenutno ne znam na čemu sam, tj. na kojoj drozi.
Džiki, ima li nešto s tvojim SMP?

Pa to je stvarno relativno brzo bilo :per:

E a mene još zanima, vi svi ostali što ste aplicirali, s obzirom da treba dostaviti tipa reference od poslodavaca, šta ste rekli sadašnjem poslodavcu ? :roll: :think:

Onak kod nas je, da kazeš - čuj ja planiram u Au, dao bi ti radnu (ako si te sreće da ti ju vrati) i rekao - što se mene tiče možeš odmah :whistling:

Back