Tree
Aktivan član
- Poruka
- 1.228
@Tree
Pa zar ti nisi sad na SMP?
Jeste moje zanimanje, a da bih bio i ja lično, treba to neko tamo da evidentira u mom predmetu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Tree
Pa zar ti nisi sad na SMP?
Nista...prijatelju,cekam da WA izbaci SMP,a kad ce to biti ....???Džiki, ima li nešto s tvojim SMP?
Odobriše nam Vizu
![]()
![]()
tek sad ovo viđeh i ne znam kako mi promače!?
SREĆNO !!!!!
![]()
Ja inače uvek očekujem da sve ide traljavo koliko god može da bude traljavo, pa makar i kad sve uradim kako treba, nadje se gde će da zatraljavi...
Samo da vas obavestim da smo danas i mi dobili CO!!!! Malo nam je nerazumljiv mejl koji je poslao jel to trazi nesto ili ne trazi... ali veceras cemo ga proucavati pa vas izvestavam![]()
Mirko ovo je zvucalo k'o da je prepisano sa poruke iz kolacica sudbine![]()
CESTITAM...Lepe vesti ovih dana...Samo da vas obavestim da smo danas i mi dobili CO!!!! Malo nam je nerazumljiv mejl koji je poslao jel to trazi nesto ili ne trazi... ali veceras cemo ga proucavati pa vas izvestavam![]()
document checklist je sve required, a na prvoj strani se promenilo u processing further, dodali su mog supruga i obavestenje da su mi poslali mejl. Danas smo predali za uverenje o nekaznjavanju i kazu bice gotovo za 15-20 dana. Za supruga treba 4.5 IELTS prosecan jel tako?
11/09/2008 Application received - processing commenced Message
11/09/2008 Application fee received Message
20/10/2010 Application being processed further Message
View your receipt details
Document Checklist
Person 1
11/09/2008 Health requirements outstanding Message
11/09/2008 Medical examination required Message
11/09/2008 Chest X-Ray report required Message
11/09/2008 Chest X-Ray film required Message
11/09/2008 HIV blood test required Message
Person 2