Vesti za migrantske čekalice

• Začetnik teme Začetnik teme Tree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U mejlu konkretno nista ne traze, ali u attachmentu su poslali za medicinske, police checks i english requirement for second applicant. Da li bi to trebalo da znaci da to treba da im dostavimo ili ...
Subject mejla je "Request document or info"?! Bas znaju da zamumulje!

Geagea@
Jel se ti secas sta su vama pisali u prvom mejlu? A i ostali koji se secaju.

Da, to znaci da treba da im dostavite te dokumente. Nista ne brini, sve ce biti u redu, CO je tu, to je najbitnije. Ono sto znas je da imas rok od 28 dana, sto je sasvim dovoljno vremena da sve obavis.

Ne secam se tacno sta je nama pisalo u mailu, ali znam da je rok bio 28 dana i da smo za to vreme trebali da dostavimo police, dokaze o vezi, celokupnu moju dokumentaciju, potvrde o prebivalistu i slicno.

Mirko ovo je zvucalo k'o da je prepisano sa poruke iz kolacica sudbine :D

Zivim daleko od Srbije.ali puno blize nego ti,znam kako je ljudima koji po tri godine cekaju u neizvesnosti.Nisam imao te probleme ali mogu da zamislim.Uvek sam optimista,bas uvek.Ako ce nesto da podje naopako,poci ce,sto da se sekiram unapred.Mislim samo na lepe stvari i to preporucujem svima.Mislite sebi samo lepo i dobro,i bice vam tako.:)

document checklist je sve required, a na prvoj strani se promenilo u processing further, dodali su mog supruga i obavestenje da su mi poslali mejl. Danas smo predali za uverenje o nekaznjavanju i kazu bice gotovo za 15-20 dana. Za supruga treba 4.5 IELTS prosecan jel tako?

document checklist je sve required, a na prvoj strani se promenilo u processing further, dodali su mog supruga i obavestenje da su mi poslali mejl. Danas smo predali za uverenje o nekaznjavanju i kazu bice gotovo za 15-20 dana. Za supruga treba 4.5 IELTS prosecan jel tako?

Tako je bilo, 4.5. Imate li to?
Kako izgleda obaveštenje da su vam poslali mail?
Inače status je drugačiji nego kod mene, kod mene je baš izgledalo da je išao neko po stavkama donekle, i onda poslao zahtev za dokumenta, pa onda se promenilo kod braka u "met" i dalje nič.

11/09/2008 Application received - processing commenced Message
11/09/2008 Application fee received Message
20/10/2010 Application being processed further Message
View your receipt details
Document Checklist

Person 1
11/09/2008 Health requirements outstanding Message
11/09/2008 Medical examination required Message
11/09/2008 Chest X-Ray report required Message
11/09/2008 Chest X-Ray film required Message
11/09/2008 HIV blood test required Message

Person 2