Neno
Buduća legenda
- Poruka
- 25.106
Pa i nije.. mnogo toga fali.Ovaj snimak i nije nesto reprezentativan.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i nije.. mnogo toga fali.Ovaj snimak i nije nesto reprezentativan.![]()
Polozaj je idealan da se metropola sagradi, o tome se nema potrebe raspravljati. A bezakonje i rekao bih neznanje mogu i sam potvrditi buduci da sam tamo bio angazovan na nekim projektima.Haoticno jeste nazalost.
Nije problem ni u prostoru,Bijeljina ima gdje da se siri jer je u ravnici,ali je problem,kao sve kod nas,politika i bezakonje.
Ai contrario rekli bi Italijani...bio sam zadnji put prosle godine. Jedino ako za godinu postalo nesto drugo od onog sto je bilo.Vidi se da odavno nisi bio u Bijeljini. Sve je vrlo urbano, ponegdje izgleda nekako haotično kao i drugim sredinama ali Bijeljina danas je moderan grad koji se najbrže razvija i širi u BiH.
Koliko sam čup ima peotiv sebe skupštinu koja ne da sredstva za ze namjene.Ne znam za Banja Luku ali sadašnji gradonačelnik Bijeljine je, kako kažu i mnogi njegovi, jedno veliko razočarenje. Jedna velika nula za sam grad, zaposlenima u vrtićima se duguju višemjesečne plate, Čak je i CZSR obustavio rad zbog neisplaćenih opštinskih obaveza? Neki projekti što se radi u Bijeljini, radi vlada Srpske.
apsolutno te podrzavamSvugdje podji, kući dodji.
Pored toliko svjetskih gradova, pokazao si i Banjaluku koja je (ne)stvarno lijepa.
Koliko je lijep grad, pored ljepote ima i ono što ga izdvaja od drugih gradova svijeta - dušu.
Prelijepi grad uz, kako mnogi kažu najljepše žene na Balkanu, da mnogi sa ushićenjem kažu, Bajna Luka.![]()
u bg bi mogao samo da se usunjas kao tvoji simpatizeri sto se se sunjaju preko prokletijaKo bi lud mjenjo krajišku ljepoticu Banja Luku za Beograd.
Đe si gibaničaru? Kako bilo na odmoru,jesi sabro misli?u bg bi mogao samo da se usunjas kao tvoji simpatizeri sto se se sunjaju preko prokletija![]()
ja uvek odem kad mi se ide...ni to nis naucio a sve od 2005. si prostudiraoĐe si gibaničaru? Kako bilo na odmoru,jesi sabro misli?![]()
Da,primjetio sam da odeš kad ti se ide.ja uvek odem kad mi se ide...ni to nis naucio a sve od 2005. si prostudirao
i ne spamuj temu nego reci sta ima u banja luci cega nema u beogradu?
Bez uvrede ,Beograd je evropski Mumbaji, grad je ruzan , haos urbanisticki nerijesen kao da si usao u grad sa 30 miliona stanovnika, prljav sa malo zelenila i na ono malo zelenila sto ga ima i tu je guzva,govna kucnih ljubimaca , nekulturni , Cuj Beogradja uvek odem kad mi se ide...ni to nis naucio a sve od 2005. si prostudirao
i ne spamuj temu nego reci sta ima u banja luci cega nema u beogradu?
jes vala nisam krocio iz njegaBez uvrede ,Beograd je evropski Mumbaji, grad je ruzan , haos urbanisticki nerijesen kao da si usao u grad sa 30 miliona stanovnika, prljav sa malo zelenila i na ono malo zelenila sto ga ima i tu je guzva,govna kucnih ljubimaca , nekulturni , Cuj Beogradtrebalo bi malo da proputujes, da si naveo Suboticu ili tako nesto np.
Je li ti i to rekla AI?Bez uvrede ,Beograd je evropski Mumbaji, grad je ruzan , haos urbanisticki nerijesen kao da si usao u grad sa 30 miliona stanovnika, prljav sa malo zelenila i na ono malo zelenila sto ga ima i tu je guzva,govna kucnih ljubimaca , nekulturni , Cuj Beogradtrebalo bi malo da proputujes, da si naveo Suboticu ili tako nesto np.
Bio i u Mumbaji i to ne smao u Mubaji nego sigurno u 50 drzava izvan Evrope.Je li ti i to rekla AI?
Bg je jedina metropola u bivsoj Jugi,svidjalo ti se to ili ne.
I ne moze se uporedjivati ni sa Banjalukom,ni sa Zagrebom ili Sarajevom.
Jednostavno...nisu istog ranga.
A ocigledno nisi bio ni u Mumbaju.![]()
Onda nisi u Beogradu.Bio i u Mumbaji i to ne smao u Mubaji nego sigurno u 50 drzava izvan Evrope.
Dobro ,Beograd je naravno daleko veci, da dajemo tim gradovima cifrujes vala nisam krocio iz njega
dal je mumbai ili ne, o tome mozemo diskutovati jer je ovo tema o banja luci. lepota nekog grada ili prestonice nije nikad u spoljnjem sjaju vec u duhu koji taj grad nosi. duh beograda nece unistiti nikave horde primitivaca koje su ga opsedale jos od 45 naovamo, tako da ako je za tebe mumbai za mene je taj mahal.
Jesam ,vikend kao np i u Becu i Budimpesti ali su mi ti gradovi u regionu daleko bolji po svemu od Beograda.Onda nisi u Beogradu.![]()
al si se ti naputovao i video sveta...ljubomoran sam nacistoJesam ,vikend kao np i u Becu i Budimpesti ali su mi ti gradovi u regionu daleko bolji po svemu od Beograda.
Nikad ne bi zelio zivjeti u Beogradu u odnosu na Banja Luku,sto ne znaci da to nekom drugom nije dobroOnda nisi u Beogradu.![]()
Pa prozivaju me da nisam bio.al si se ti naputovao i video sveta...ljubomoran sam nacisto![]()
Bec i Budimpestu,prestonice nekadasnjeg carstva poredis sa Beogradom?Jesam ,vikend kao np i u Becu i Budimpesti ali su mi ti gradovi u regionu daleko bolji po svemu od Beograda.
Ne bih ni ja u Njujorku,sto opet nista ne znaci.Nikad ne bi zelio zivjeti u Beogradu u odnosu na Banja Luku,sto ne znaci da to nekom drugom nije dobro
Pa tu sam bio u regionu,gradovima velicine Beograda, za mene licno dok me nisu i ostali napali su lijepi i dobro rijeseni gradovi gdje su Austrougari radili urbanisticki plan i gradnju kao u Banja Luci ,Subotici itd ostali su mi ciganluk opet kazem za mene nista osobno..Bec i Budimpestu,prestonice nekadasnjeg carstva poredis sa Beogradom?
Oni pljackali svijet i dovlacili bogatstva vijekovima,a Beograd rusen i bombardovan?
Naravno da ce Bec i Budimpesta biti ljepsi.
Mada,za moj ukus,Budimpesta je nekako dosadna i "mrtva".
Bolje receno "austrougarski" ili "turski"urbanizam u osnovi.Na to ide "socijalisticki".Pa tu sam bio u regionu,gradovima velicine Beograda, za mene licno dok me nisu i ostali napali su lijepi i dobro rijeseni gradovi gdje su Austrougari radili urbanisticki plan i gradnju kao u Banja Luci ,Subotici itd ostali su mi ciganluk opet kazem za mene nista osobno..