Banja Luka, zašto se nikada neću odseliti!

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam za Banja Luku ali sadašnji gradonačelnik Bijeljine je, kako kažu i mnogi njegovi, jedno veliko razočarenje. Jedna velika nula za sam grad, zaposlenima u vrtićima se duguju višemjesečne plate, Čak je i CZSR obustavio rad zbog neisplaćenih opštinskih obaveza? Neki projekti što se radi u Bijeljini, radi vlada Srpske.
Koliko sam čup ima peotiv sebe skupštinu koja ne da sredstva za ze namjene.

ja uvek odem kad mi se ide...ni to nis naucio a sve od 2005. si prostudirao :hahaha:

i ne spamuj temu nego reci sta ima u banja luci cega nema u beogradu?
Da,primjetio sam da odeš kad ti se ide. :hahaha:
Banja Luka je ljepši,čišći grad od Beograda,a što je najbitnije stanovništvo je puno gostoljubivije i prijatnije od nadrndanih i napaćenih BeograDŽana.

ja uvek odem kad mi se ide...ni to nis naucio a sve od 2005. si prostudirao :hahaha:

i ne spamuj temu nego reci sta ima u banja luci cega nema u beogradu?
Bez uvrede ,Beograd je evropski Mumbaji, grad je ruzan , haos urbanisticki nerijesen kao da si usao u grad sa 30 miliona stanovnika, prljav sa malo zelenila i na ono malo zelenila sto ga ima i tu je guzva,govna kucnih ljubimaca , nekulturni , Cuj Beograd :hahaha:trebalo bi malo da proputujes, da si naveo Suboticu ili tako nesto np.

Poslednja izmena:
Bez uvrede ,Beograd je evropski Mumbaji, grad je ruzan , haos urbanisticki nerijesen kao da si usao u grad sa 30 miliona stanovnika, prljav sa malo zelenila i na ono malo zelenila sto ga ima i tu je guzva,govna kucnih ljubimaca , nekulturni , Cuj Beograd :hahaha:trebalo bi malo da proputujes, da si naveo Suboticu ili tako nesto np.
jes vala nisam krocio iz njega :lol:

dal je mumbai ili ne, o tome mozemo diskutovati jer je ovo tema o banja luci. lepota nekog grada ili prestonice nije nikad u spoljnjem sjaju vec u duhu koji taj grad nosi. duh beograda nece unistiti nikave horde primitivaca koje su ga opsedale jos od 45 naovamo, tako da ako je za tebe mumbai za mene je taj mahal.

Je li ti i to rekla AI?😂
Bg je jedina metropola u bivsoj Jugi,svidjalo ti se to ili ne.
I ne moze se uporedjivati ni sa Banjalukom,ni sa Zagrebom ili Sarajevom.
Jednostavno...nisu istog ranga.
A ocigledno nisi bio ni u Mumbaju.😂

jes vala nisam krocio iz njega :lol:

dal je mumbai ili ne, o tome mozemo diskutovati jer je ovo tema o banja luci. lepota nekog grada ili prestonice nije nikad u spoljnjem sjaju vec u duhu koji taj grad nosi. duh beograda nece unistiti nikave horde primitivaca koje su ga opsedale jos od 45 naovamo, tako da ako je za tebe mumbai za mene je taj mahal.
Dobro ,Beograd je naravno daleko veci, da dajemo tim gradovima cifru
1 kulturna dogadanja i znamenitosti - Beograd je tu bolji
2 Urbanisticko uredjene- Banja Luka
3 Zelene povrisne,drvoredi - Banja Luka
4 Cistoca na ulicama - Banja Luka
5 Zdravlje - zagadjenje ,cist vazduh - Banja Luka

Poredim Beograd i sa gradovima u regionu u kojima sa bio i koji su otprilike iste velicine Bec i Budimpesta ,u svim tackama koje sam gore naveo Beograd je zadnji u odnosu na gradove njegove velicine.

Jesam ,vikend kao np i u Becu i Budimpesti ali su mi ti gradovi u regionu daleko bolji po svemu od Beograda.
Bec i Budimpestu,prestonice nekadasnjeg carstva poredis sa Beogradom?
Oni pljackali svijet i dovlacili bogatstva vijekovima,a Beograd rusen i bombardovan?
Naravno da ce Bec i Budimpesta biti ljepsi.
Mada,za moj ukus,Budimpesta je nekako dosadna i "mrtva".

Bec i Budimpestu,prestonice nekadasnjeg carstva poredis sa Beogradom?
Oni pljackali svijet i dovlacili bogatstva vijekovima,a Beograd rusen i bombardovan?
Naravno da ce Bec i Budimpesta biti ljepsi.
Mada,za moj ukus,Budimpesta je nekako dosadna i "mrtva".
Pa tu sam bio u regionu,gradovima velicine Beograda, za mene licno dok me nisu i ostali napali su lijepi i dobro rijeseni gradovi gdje su Austrougari radili urbanisticki plan i gradnju kao u Banja Luci ,Subotici itd ostali su mi ciganluk opet kazem za mene nista osobno..

Pa tu sam bio u regionu,gradovima velicine Beograda, za mene licno dok me nisu i ostali napali su lijepi i dobro rijeseni gradovi gdje su Austrougari radili urbanisticki plan i gradnju kao u Banja Luci ,Subotici itd ostali su mi ciganluk opet kazem za mene nista osobno..
Bolje receno "austrougarski" ili "turski"urbanizam u osnovi.Na to ide "socijalisticki".
S tim da u Bg ima i ruskog uticaja.

Back