V.M.Dokolenko
Veoma poznat
- Poruka
- 11.229
Ne ponovilo se.Kada sam prvi put ,na VMA 1992.,slusao album Marim ja Banja Luka i cijela BIH su uranjali u mrkli mrak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ponovilo se.Kada sam prvi put ,na VMA 1992.,slusao album Marim ja Banja Luka i cijela BIH su uranjali u mrkli mrak.
Dobro, mogu da proširim izjavu - to ima veze i sa tim da li je neko imao srećno detinjstvo i dobro društvo u tom rodnom gradu.Ne voli.
O državi da ne pričam, Tuđmanovu Hrvatsku tek ne podnosim.
Brozovu volim.
Eventualno svoj kvart toleriram, iako je lik iz susjednog grada izjavio da nigdje nije vidio toliku koncentraciju luđaka na jednom mjestu, kao u mom kvartu.
To su gluposti kakvih 7 zenako je lud napustiti grad gdje je 7 zena na 1 muskarca...
Na Adi sam bio na dobroj festi ima bina i razni DJ su bili bilo bas dobro.Svirali su u restoranu stara Ada,ne znam jel još uvijek sviraju.
Mislim da nisi iz BanjaLuke ali dobro samo misljenjeDijelim stav. Treba putovati, vidjeti sve što ti život pruža, ali jedna je dom - Banja Luka![]()
Tako i nikako drugačije.
Tako...
![]()
Površno si sve doživio.Meni se sviđa sve. Oni rwstorani leti kraj Vrbasa su mi super. Mestašca oko BL su autentična. Svak svakog zna. Brzo te prihvate. Lepo.
Obožavam kada netko citira Matana, da su barem svi Hrvati poput njega, možda bi i bio patriota:Tako i nikako drugačije.
Šta je površno. Nemam vremena nikad da ostanem dugo. U odbosu na devwdesete mentalitet se malo promenio.Površno si sve doživio.
Đe god ima prečana to su nekako mirniji i ljepši dijelovi grada.![]()
Obožavam Sinove i prosjake.Obožavam kada netko citira Matana, da su barem svi Hrvati poput njega, možda bi i bio patriota:
Tako ja kažem lapsi moja i nikako drukčije.
Meni je jedino "Naše malo misto" nadmašilo tu seriju, iako su si jako blizu.Obožavam Sinove i prosjake.![]()
Otišao unazad. Dupe u gradu, a glava ostala na selu.Šta je površno. Nemam vremena nikad da ostanem dugo. U odbosu na devwdesete mentalitet se malo promenio.
Dudek i Regica.Meni je jedino "Naše malo misto" nadmašilo tu seriju, iako su si jako blizu.
A đekna?Meni je jedino "Naše malo misto" nadmašilo tu seriju, iako su si jako blizu.
Kak ne razmes?Kad ne razumijem međimurski.
![]()
Nisam gledao.A đekna?
Dva koraka iza mene silo necista.Obožavam Sinove i prosjake.![]()
Nije istina.
Kad smo vec kod toga ,idem u Septembru u Trebinje i nakon toga zelim da prenocim u Duvnu,Livnu ili Kupresu ,koje odta tri je najbolje za prenociti i vidjeti?Istina i to velika.
Ubedljivo najružniji grad u Evropi i nisam jedini koji tako misli..
U BIH su najlepši gradovi sledeći..
-Jajce
-Trebinje
-Banja Luka
-Mostar i Višegrad (zbog mostova)
-Bijeljina
Tim redom.
Jajce izgleda kao neki gradić iz bajke, gde žive vilenjaci. Prelep gradić.
Zenica ubedljivo najružniji.
Moja preporuka Kupres.Turističko mjesto.Kad smo vec kod toga ,idem u Septembru u Trebinje i nakon toga zelim da prenocim u Duvnu,Livnu ili Kupresu ,koje odta tri je najbolje za prenociti i vidjeti?
Svako doživljava neko mesto na avoj način. Ja sam u 50-im i normalno je da sve gledam malobdrugačije od mladih ljudi. Ne idem na mesta gde idu mladi. Ne sviđa mibse više urbana buka. Volim mirnije i opuštenije situacije gde ljudi pričaju bez telefona. Ne idem po kafićima blizu centra. Prođem keoz Gospodsku do pozorišta, pa do Merkatora gde parkiram i onda obično idem negde s prijateljima van grada.Otišao unazad. Dupe u gradu, a glava ostala na selu.