Banja Luka, zašto se nikada neću odseliti!

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Istina i to velika.
Ubedljivo najružniji grad u Evropi i nisam jedini koji tako misli..

U BIH su najlepši gradovi sledeći..
-Jajce
-Trebinje
-Banja Luka
-Mostar i Višegrad (zbog mostova)
-Bijeljina

Tim redom.

Jajce izgleda kao neki gradić iz bajke, gde žive vilenjaci. Prelep gradić.

Zenica ubedljivo najružniji.
Po cemu je Bijeljina lijepa ,prije rata selo bez kanalizacije i onda su nabacali bruku zgrada(postala cetiri puta veca nakon rata) mislim da ih je jednom prilikom kanalizacija poplavila zbog malog kapaciteta i neplanskog rada.

Po cemu je Bijeljina lijepa ,prije rata selo bez kanalizacije i onda su nabacali bruku zgrada(postala cetiri puta veca nakon rata) mislim da ih je jednom prilikom kanalizacija poplavila zbog malog kapaciteta i neplanskog rada.

Ja ne znam kako je Bijeljina izgledala pre rata ali sada mi izgleda lepo i skockano..

Sve je nekako skladno i ukopljeno, recimo ova džamija na 0:39 izgleda savršeno uklopljena u ambijent.

Zato sam napisao mislim ali nije imala kanalizaciju pa se sve izlilo po gradu ispravi me ako nije tacno tako sam bar cuo i to od Bijeljinca.
Bijeljina ima kanalizaciju djelimicno,prije par godina je uradjena,nije citav grad pokriven...ali do poplava nije doslo zbog kanalizacije nego zbog izlivanja rijeka Drine i Save,odnosno kanala Dasnica.Kanalizacija nije imala veze s tim.
I prije rata nije bila selo,bila je manji grad,ali uredjen,mozda i bolje nego sada.

Bijeljina ima kanalizaciju djelimicno,prije par godina je uradjena,nije citav grad pokriven...ali do poplava nije doslo zbog kanalizacije nego zbog izlivanja rijeka Drine i Save,odnosno kanala Dasnica.Kanalizacija nije imala veze s tim.
Pa naravno zbog kise i poplava ali ako se kanalizacija ne odvodi ispliva sa vodom po gradu, nebitno za ovu pricu samo sam htio reci da je prije rata bila kasaba a sad je tu izgradjeno samo puno zgrada ,ponovo ako grijesim ispravi me,mislim nikakve veza sa ovom listom Mostar ,Trebinje ,Banja Luka,Jajce ,dosao bi i Konjic, Travnik,Pocitelj np.

Poslednja izmena:
Pa naravno zbog kise i poplava ali ako se kanalizacija ne odvodi ispliva sa vodom po gradu, nebitnoza ovu pricusamo samhtio reci da je prije rata bila kasaba a sad je tu izgradjeno samo puno zgrada ,ponovo ako grijesim ispravi me.
Kanalizacija nije isplivala sa vodom.
Nisu ni svi dijelovi grada bili poplavljeni.A voda se brzo povukla iz uze gradske zone.
No,nebitno...prije rata je bila manji grad,ali dozivjela je ogroman priliv stanovnika u toku rata i sad je daleko veca i prostorno i po broju stanovnika.U toku je ekspanzija izgradnje,koja mi se bas i ne dopada u potpunosti,ali Bijeljina ima odlican geografski polozaj i zasluzuje cak i veci razvoj.

Kanalizacija nije isplivala sa vodom.
Nisu ni svi dijelovi grada bili poplavljeni.A voda se brzo povukla iz uze gradske zone.
No,nebitno...prije rata je bila manji grad,ali dozivjela je ogroman priliv stanovnika u toku rata i sad je daleko veca i prostorno i po broju stanovnika.U toku je ekspanzija izgradnje,koja mi se bas i ne dopada u potpunosti,ali Bijeljina ima odlican geografski polozaj i zasluzuje cak i veci razvoj.
Beljina je realno mali Nis...selo i nista vise, ali svako svoje selo hvali imas pravo i ti!

Ne izmisljaj! Bijeljinu nikad nije poplavila nikakva kanalizacija,nego su to bile poplave 2014.godine.
Poplave – Tokom većih padavina, naročito u periodu velikih poplava 2010. i 2014. godine, Bijeljina je imala ozbiljne probleme s odvodnjom, jer kanalizacioni sistem nije mogao da primi velike količine vode. To je izazvalo izlivanje fekalne i oborinske kanalizacije.

Beljina je realno mali Nis...selo i nista vise, ali svako svoje selo hvali imas pravo i ti!
Nije Pariz,nije ni velegrad...ali nije ni selo.
Ne znas ti ni sta je selo,ni kakvih sve "kasaba"ima.
Inace,neka sela oko Bijeljine su i veca i urbanija od mnogih "gradova". Bijeljina je jos uvijek "ziv"grad,za razliku od nekih drugih gdje ne mozes sresti "zivu dusu".
I ne hvalim ja Bijeljinu,cak bih imala i mnogo zamjerki...ali nije nista gora od vecine nasih gradova,a spram nekih je i Las Vegas.🙂

Poplave – Tokom većih padavina, naročito u periodu velikih poplava 2010. i 2014. godine, Bijeljina je imala ozbiljne probleme s odvodnjom, jer kanalizacioni sistem nije mogao da primi velike količine vode. To je izazvalo izlivanje fekalne i oborinske kanalizacije.
Ajoj,al si naporan.🙂
Sigurno da poplavna voda nije za piće,ali nije nigdje doslo do nekog drastičnog izlivanja nikakve kanalizacije,nego su se pojavile podzemne vode i slično.
Tako bi bilo i sa kanalizacijom i bez nje.
Krace receno,nije se osjecao nikakav smrad u gradu od kanalizacije.🙂
Poplave 2010. nisu ni dosle do grada,samo okolina.

Istina i to velika.
Ubedljivo najružniji grad u Evropi i nisam jedini koji tako misli..

U BIH su najlepši gradovi sledeći..
-Jajce
-Trebinje
-Banja Luka
-Mostar i Višegrad (zbog mostova)
-Bijeljina

Tim redom.

Jajce izgleda kao neki gradić iz bajke, gde žive vilenjaci. Prelep gradić.

Zenica ubedljivo najružniji.
sto je amer fino naucio nas jezik...nesto sumnjam da je 100% amer...pogodio je lose vrijeme..mada nista bolje nije ni ljeti u zenici..

Ajoj,al si naporan.🙂
Sigurno da poplavna voda nije za piće,ali nije nigdje doslo do nekog drastičnog izlivanja nikakve kanalizacije,nego su se pojavile podzemne vode i slično.
Tako bi bilo i sa kanalizacijom i bez nje.
Krace receno,nije se osjecao nikakav smrad u gradu od kanalizacije.🙂
Poplave 2010. nisu ni dosle do grada,samo okolina.
Samo AI pitao 🙂

U Bijeljinu se puno uložilo. Bijeljina i Banjaluka imaju dva mlada gradonačelnika koji baš guraju stvari.
Ne znam za Banja Luku ali sadašnji gradonačelnik Bijeljine je, kako kažu i mnogi njegovi, jedno veliko razočarenje. Jedna velika nula za sam grad, zaposlenima u vrtićima se duguju višemjesečne plate, Čak je i CZSR obustavio rad zbog neisplaćenih opštinskih obaveza? Neki projekti što se radi u Bijeljini, radi vlada Srpske.

Nije Pariz,nije ni velegrad...ali nije ni selo.
Ne znas ti ni sta je selo,ni kakvih sve "kasaba"ima.
Inace,neka sela oko Bijeljine su i veca i urbanija od mnogih "gradova". Bijeljina je jos uvijek "ziv"grad,za razliku od nekih drugih gdje ne mozes sresti "zivu dusu".
I ne hvalim ja Bijeljinu,cak bih imala i mnogo zamjerki...ali nije nista gora od vecine nasih gradova,a spram nekih je i Las Vegas.🙂
Kako kazu, o ukusima ne vrijedi raspravljati. Nisam ja rekao da je najgori ili najruzniji grad. Meni izgleda neurbano, haoticno. Kako vec rekoh kao da je neko selo naraslo odvec vise nego je trebalo.

Kako kazu, o ukusima ne vrijedi raspravljati. Nisam ja rekao da je najgori ili najruzniji grad. Meni izgleda neurbano, haoticno. Kako vec rekoh kao da je neko selo naraslo odvec vise nego je trebalo.
Haoticno jeste nazalost.
Nije problem ni u prostoru,Bijeljina ima gdje da se siri jer je u ravnici,ali je problem,kao sve kod nas,politika i bezakonje.

Vidi se da odavno nisi bio u Bijeljini. Sve je vrlo urbano, ponegdje izgleda nekako haotično kao i drugim sredinama ali Bijeljina danas je moderan grad koji se najbrže razvija i širi u BiH.

Back