Sto bi moj ego bio povredjen,nisam ja nikada bio u "vasim"redovima stoga mi nista od toga nije smetalo..narocito ako je dosao neki mladji koji se mnooogo bolje snasao od nekih vas,veterana...povređen ego?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto bi moj ego bio povredjen,nisam ja nikada bio u "vasim"redovima stoga mi nista od toga nije smetalo..narocito ako je dosao neki mladji koji se mnooogo bolje snasao od nekih vas,veterana...povređen ego?
nisam mislio na to nego kad si demonstrativno napustio forum?Sto bi moj ego bio povredjen,nisam ja nikada bio u "vasim"redovima stoga mi nista od toga nije smetalo..narocito ako je dosao neki mladji koji se mnooogo bolje snasao od nekih vas,veterana...![]()
A konkretno, u čijim si redovima bato?Sto bi moj ego bio povredjen,nisam ja nikada bio u "vasim"redovima stoga mi nista od toga nije smetalo..narocito ako je dosao neki mladji koji se mnooogo bolje snasao od nekih vas,veterana...![]()
udarna pesnica bake elene za krstaricuA konkretno, u čijim si redovima bato?
a ti si ta koja je jela zabranjenu voćkuZnas ono dobro mrzi na zlo i zlo na dobro...
to je duhovan princip
Rimljanima 12
9 Neka vaša ljubav bude iskrena*. Mrzite zlo, čvrsto se držite onoga što je dobro
Pa neka sam kaže. Pričao je kako je to jedna velika čast ali i odgovornost, za njega al nikako ,od sramote, da prevali preko jezika čiji je mali.udarna pesnica bake elene za krstaricu
jehovin mali čim ne jede čvarkePa neka sam kaže. Pričao je kako je to jedna velika čast ali i odgovornost, za njega al nikako ,od sramote, da prevali preko jezika čiji je mali.
voce nije zabranjenoa ti si ta koja je jela zabranjenu voćku![]()
Juče mi sale rekao da sam jado...Jel te neko vredja?
Ono što nosiš u sebi to i vidiškakvo bre rivalstvo
majka mudrosti je ignorisanje zla![]()
I ova tvoja sestra po veri trčkara ovuda i tračari, postavlja linkove i pokušava neke da ubedi kako su neki ovde zlo.Juče mi sale rekao da sam jado...
Al' nek priča šta hoće, ne ljutim se ni malo...
Kome je mali?Pa neka sam kaže. Pričao je kako je to jedna velika čast ali i odgovornost, za njega al nikako ,od sramote, da prevali preko jezika čiji je mali.
Ne kome, već čiji. A može da bude i regionalni meniđer jer oseća veliku odgovornost.Kome je mali?![]()
da, da.. čiji je mali.. izvinjavam se..Ne kome, već čiji. A može da bude i regionalni meniđer jer oseća veliku odgovornost.
Ne znam.I ova tvoja sestra po veri trčkara ovuda i tračari, postavlja linkove i pokušava neke da ubedi kako su neki ovde zlo.
Bolje da se bavi ljubavlju bilo bi joj lepše.
U redovima "obicnih"forumasa,bez cinova.A konkretno, u čijim si redovima bato?
Opasna sida, da.. čiji je mali.. izvinjavam se..
Ne pričamo o veri već samo o ponašanju.Ne znam.
Pitala si me da li mene neko vređa...rekoh ti.
Osetljive su ovo teme...znam...
Ali svi treba da imaju poštovanja prema sagovorniku pa makar mislio kao što niko ne misli...ako ti se On kao sagovornik ne sviđa, nemoj pričati sa njim, ali nemoj ga ni vređati...pusti ga Bog mu sudi a ne ti...
Ako misliš da nije u pravu....dokaži mu argumentima...tako sebe i svoju veru braniš...ako pljuješ na njega, šta si Ti bolji...
Za mene nisi bolji...gori si...
Tada sam govoriuo o adventistima u globali a ne o meni,cini se da si uobicajeno opet pomesao loncici...sta ces,nekom to ide kao podmazano,zar ne ?Pa neka sam kaže. Pričao je kako je to jedna velika čast ali i odgovornost, za njega al nikako ,od sramote, da prevali preko jezika čiji je mali.
šta se žališJuče mi sale rekao da sam jado...
Al' nek priča šta hoće, ne ljutim se ni malo...
Исти по власти, али првенство по части.VIP titula ne donosi nikakvu vlast. Samo čast. Ne treba te to tangirati previše.
To niđe veze ne može da ima. Kako možeš da govoriš o njima u globali, ako nisi njihov?Tada sam govoriuo o adventistima u globali a ne o meni,cini se da si uobicajeno opet pomesao loncici...sta ces,nekom to ide kao podmazano,zar ne ?![]()
prvi među jednakimИсти по власти, али првенство по части.![]()
Pa kako onda govorim o vama,jel me mozda smatras pravoslavcem ?To niđe veze ne može da ima. Kako možeš da govoriš o njima u globali, ako nisi njihov?
Ne volim da se mešam u tuđe odnose.Ne pričamo o veri već samo o ponašanju.
Ti i ja nemamo ista verska uverenja ali od mene nikada nisi doživeo ružnu reč, čak sam te i pitala neke stvari vezane za svedoke.
Osoba koju opseda ljubomora,evidentan je primer tvoja sesdtra po veri jer kako vidi da nekome piše VIP tako kreće da proziva i priča da taj ne zaslužuje to, naravno da će dobiti povratnu.
Umesto da poradi na sebi ona puna sebe govori kako je ona dobra a drugi su zlo.
Kod nas se kaže hvalite me moja usta![]()