Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne volim da se mešam u tuđe odnose.

Meni bude krivo kada bilo koga povredim ovde...dešavalo mi se to ranije. Sada biram svoje reči i solju ih začinim...
Svi smo mi ljudi i ne gleda svako iz iste perspektive, pa ne vidi isto...
Hrist nikog nije terao da misli kao On, zašto bih ja...još je On sudija...

Prolaze ovde članovi malih verskih zajednica kroz trnje...osetio sam to mnogo puta na svojoj koži...i krivo mi je što sam možda nekad vratio i to samo na isti način...
Neko ne može da se iskontroliše...ne savršeni smo svi...
Pa i Pavle i Varnava hteli da izginu a verovali isto...pa rešili problem tako što je otišao svako na svoju stranu...
Па то и јесте поента зар не, да могу рећи како су прогоњени!? :D

šta se žališ
osetljiv?
e sad zamisli tu hrišćansku ljubav
svi ste zli klevetnici sotonine sluge...
tvoj sabrat jw smeško "lakše će se disati kad nestanu srbi" vorki, zamet, rahela.
ono što ni u snu ne bi rekao a to smo mi dobijali od vas jehovista a ti kukaš što si jado :D
Ma ne bih te ni pomenuo da me Goga nije pitala...a najtazeli si, pa zato...

Ne volim da se mešam u tuđe odnose.

Meni bude krivo kada bilo koga povredim ovde...dešavalo mi se to ranije. Sada biram svoje reči i solju ih začinim...
Svi smo mi ljudi i ne gleda svako iz iste perspektive, pa ne vidi isto...
Hrist nikog nije terao da misli kao On, zašto bih ja...još je On sudija...

Prolaze ovde članovi malih verskih zajednica kroz trnje...osetio sam to mnogo puta na svojoj koži...i krivo mi je što sam možda nekad vratio i to samo na isti način...
Neko ne može da se iskontroliše...ne savršeni smo svi...
Pa i Pavle i Varnava hteli da izginu a verovali isto...pa rešili problem tako što je otišao svako na svoju stranu...
Onda nisi trebao sa tvojom sestrom po veri da komentarišeš druge članove foruma jer em nije pokazala svoje postove gde besomučno vredja, em si rekao da se ne mešaš u tudje odnose.
Za ovo drugo boldovano se slažem.

Onda nisi trebao sa tvojom sestrom po veri da komentarišeš druge članove foruma jer em nije pokazala svoje postove gde besomučno vredja, em si rekao da se ne mešaš u tudje odnose.
Za ovo drugo boldovano se slažem.
Ne volim ja uvrede sa bilo čije strane...

Ali mi je čudno da neko kao moderator vređa...mod treba da bude neutralan, kao novinar u studiju između Vučka i Đilasa, recimo...

Ma ne bih te ni pomenuo da me Goga nije pitala...a najtazeli si, pa zato...
čini mi se da si juče ili prekjuče spominjao neko vređanje od naše strane pa čisto da te upoznam sa jehovističkom ljubavlju koju smo obasipani godinama unazad pa nismo kukali. čist bezobrazluk. ako ne veruješ uvek možeš i da proveriš.
pa jel to vaspitanje od kuće ili watchtauera ti bolje znaš

Ali mi je čudno da neko kao moderator vređa...mod treba da bude neutralan, kao novinar u studiju između Vučka i Đilasa, recimo...
Ја нисам ни примјетио да је неко од модова на религији вријеђао саговорнике, знало је доћи до мало оштријих ријечи, али то је било у расправи, дакле кад је мод у улози форумаша, тако да се то не може рачунати.

Da je neko kao moderator vredjao to bi bilo sankcionisano.
Tvoja sestra ti je juče pričala kako smo mi vip svi bivši moderatori. To je istina ali ono što je slagala je da smo smenjeni.
Ja sam dva tri puta bila moderator i prestala sam to biti jer mi je dosadilo i tražila sam da mi skinu zelenu boju, tako je i sa ostalima a ona non stop govori kako smo smenjeni i to onako puna sebe da smo smenjeni zbog nje :D
Posle se žali kad izjavimo da laže al ja zaista ne znam drugu reč za lažova.

Aj budi ti moderator pa jedno godinu dana budi neutralan ko novinar,
čisto da nam pokažeš primerom kako se to radi. :lol:

Pa imaš prijave. Ko god da te vređa, prijavi.

Ја нисам ни примјетио да је неко од модова на религији вријеђао саговорнике, знало је доћи до мало оштријих ријечи, али то је било у расправи, дакле кад је мод у улози форумаша, тако да се то не може рачунати.
Umem ja, kad mi prekipi.. :prstic:

Al i za mene važi pravilnik. Nije kao da moj komentar ne može biti
izbrisan.

čini mi se da si juče ili prekjuče spominjao neko vređanje od naše strane pa čisto da te upoznam sa jehovističkom ljubavlju koju smo obasipani godinama unazad pa nismo kukali. čist bezobrazluk. ako ne veruješ uvek možeš i da proveriš.
pa jel to vaspitanje od kuće ili watchtauera ti bolje znaš
Evo ja sam kako samo jednom i samo jednom sam prijavio uvredu na moj račun...a to ne da je uvreda...bolje da ne pričam...
A zbog čega? Zato što sam citirao SAMO Pismo, ali se dotični nije šlaga sa tim...e onda on meni sve po spisku...da je moga ubio bi me...
Ne znam što se ljudi gube i srozavaju na te grane...

Evo i tebi ovo upućeno meni ''štaćeš jado''...malo to govori o meni a mnogo o tebi...ako razumeš o čemu pričam.

Da je neko kao moderator vredjao to bi bilo sankcionisano.
Tvoja sestra ti je juče pričala kako smo mi vip svi bivši moderatori. To je istina ali ono što je slagala je da smo smenjeni.
Ja sam dva tri puta bila moderator i prestala sam to biti jer mi je dosadilo i tražila sam da mi skinu zelenu boju, tako je i sa ostalima a ona non stop govori kako smo smenjeni i to onako puna sebe da smo smenjeni zbog nje :D
Posle se žali kad izjavimo da laže al ja zaista ne znam drugu reč za lažova.
šta se pravdaš
pre će verovati njenim lažima nego tvojoj istini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back