- Poruka
- 77.429
zamoliću taba i vama nešto da nakači da ne ljubomorišete višeU redovima "obicnih"forumasa,bez cinova.![]()
ništa ne obećavam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zamoliću taba i vama nešto da nakači da ne ljubomorišete višeU redovima "obicnih"forumasa,bez cinova.![]()
Pa i o nama si grešio...Pa kako onda govorim o vama,jel me mozda smatras pravoslavcem ?![]()
Nemoj molim te da s nas radi badava iskoristis jokera kod taba,kako vidim tebi ce ti vise trebati...zamoliću taba i vama nešto da nakači da ne ljubomorišete više
ništa ne obećavam
ma ne brini ti za mene, bolje i to nego da vam opet dođem za moderaNemoj molim te da s nas radi badava iskoristis jokera kod taba,kako vidim tebi ce ti vise trebati...
Па то и јесте поента зар не, да могу рећи како су прогоњени!?Ne volim da se mešam u tuđe odnose.
Meni bude krivo kada bilo koga povredim ovde...dešavalo mi se to ranije. Sada biram svoje reči i solju ih začinim...
Svi smo mi ljudi i ne gleda svako iz iste perspektive, pa ne vidi isto...
Hrist nikog nije terao da misli kao On, zašto bih ja...još je On sudija...
Prolaze ovde članovi malih verskih zajednica kroz trnje...osetio sam to mnogo puta na svojoj koži...i krivo mi je što sam možda nekad vratio i to samo na isti način...
Neko ne može da se iskontroliše...ne savršeni smo svi...
Pa i Pavle i Varnava hteli da izginu a verovali isto...pa rešili problem tako što je otišao svako na svoju stranu...
Ma ne bih te ni pomenuo da me Goga nije pitala...a najtazeli si, pa zato...šta se žališ
osetljiv?
e sad zamisli tu hrišćansku ljubav
svi ste zli klevetnici sotonine sluge...
tvoj sabrat jw smeško "lakše će se disati kad nestanu srbi" vorki, zamet, rahela.
ono što ni u snu ne bi rekao a to smo mi dobijali od vas jehovista a ti kukaš što si jado![]()
Sta je sad ovo,neko skriveno anketno pitanje da bi proverio rejting kod forumasa ?ma ne brini ti za mene, bolje i to nego da vam opet dođem za modera
Meni ništa ne smeta....Ali nismo svi isti...Па то и јесте поента зар не, да могу рећи како су прогоњени!?![]()
Значи дуализам због духовне лењости, добра ти извлакуша, како мени није пало на памет.Kako je to dobro. Kad treba da izbegnem budističke obaveze, kažem da sam
pravoslavna. Kad treba da izbegnem pravoslavne obaveze onda sam budista..
Onda nisi trebao sa tvojom sestrom po veri da komentarišeš druge članove foruma jer em nije pokazala svoje postove gde besomučno vredja, em si rekao da se ne mešaš u tudje odnose.Ne volim da se mešam u tuđe odnose.
Meni bude krivo kada bilo koga povredim ovde...dešavalo mi se to ranije. Sada biram svoje reči i solju ih začinim...
Svi smo mi ljudi i ne gleda svako iz iste perspektive, pa ne vidi isto...
Hrist nikog nije terao da misli kao On, zašto bih ja...još je On sudija...
Prolaze ovde članovi malih verskih zajednica kroz trnje...osetio sam to mnogo puta na svojoj koži...i krivo mi je što sam možda nekad vratio i to samo na isti način...
Neko ne može da se iskontroliše...ne savršeni smo svi...
Pa i Pavle i Varnava hteli da izginu a verovali isto...pa rešili problem tako što je otišao svako na svoju stranu...
Samo ti traži, pa ćeš na kraju da viriš iz kafane u getu samo za pravoslavce.zamoliću taba i vama nešto da nakači da ne ljubomorišete više
ništa ne obećavam
Mona da postane VIP kao osoba sa najviše prijavljivanjazamoliću taba i vama nešto da nakači da ne ljubomorišete više
ništa ne obećavam
da.. ja sam po opredeljenju vatač krivina..Значи дуализам због духовне лењости, добра ти извлакуша, како мени није пало на памет.![]()
Ne volim ja uvrede sa bilo čije strane...Onda nisi trebao sa tvojom sestrom po veri da komentarišeš druge članove foruma jer em nije pokazala svoje postove gde besomučno vredja, em si rekao da se ne mešaš u tudje odnose.
Za ovo drugo boldovano se slažem.
Извињавам се по новоговору ватачица.da.. ja sam po opredeljenju vatač krivina..![]()
Hoćeš da brojimo uvrede od sad pa na dalje...jedno mesec dana...ne mora više...Apsurdna mi je tvrdnja da na ovom forumu pripadnici manjih vjerskih zajednica prolaze kroz trnje kada ovdje dominiraju upravo pripadnici takvih zajednica a pravoslavnih forumaša nema uopšte puno.
čini mi se da si juče ili prekjuče spominjao neko vređanje od naše strane pa čisto da te upoznam sa jehovističkom ljubavlju koju smo obasipani godinama unazad pa nismo kukali. čist bezobrazluk. ako ne veruješ uvek možeš i da proveriš.Ma ne bih te ni pomenuo da me Goga nije pitala...a najtazeli si, pa zato...
Ја нисам ни примјетио да је неко од модова на религији вријеђао саговорнике, знало је доћи до мало оштријих ријечи, али то је било у расправи, дакле кад је мод у улози форумаша, тако да се то не може рачунати.Ne volim ja uvrede sa bilo čije strane...
Ali mi je čudno da neko kao moderator vređa...mod treba da bude neutralan, kao novinar u studiju između Vučka i Đilasa, recimo...
Ništa više nego uvreda u suprotnom smjeru.Hoćeš da brojimo uvrede od sad pa na dalje...jedno mesec dana...ne mora više...
Da je neko kao moderator vredjao to bi bilo sankcionisano.Ne volim ja uvrede sa bilo čije strane...
Ali mi je čudno da neko kao moderator vređa...mod treba da bude neutralan, kao novinar u studiju između Vučka i Đilasa, recimo...
Aj budi ti moderator pa jedno godinu dana budi neutralan ko novinar,Ne volim ja uvrede sa bilo čije strane...
Umem ja, kad mi prekipi..Ја нисам ни примјетио да је неко од модова на религији вријеђао саговорнике, знало је доћи до мало оштријих ријечи, али то је било у расправи, дакле кад је мод у улози форумаша, тако да се то не може рачунати.
Evo ja sam kako samo jednom i samo jednom sam prijavio uvredu na moj račun...a to ne da je uvreda...bolje da ne pričam...čini mi se da si juče ili prekjuče spominjao neko vređanje od naše strane pa čisto da te upoznam sa jehovističkom ljubavlju koju smo obasipani godinama unazad pa nismo kukali. čist bezobrazluk. ako ne veruješ uvek možeš i da proveriš.
pa jel to vaspitanje od kuće ili watchtauera ti bolje znaš
šta se pravdašDa je neko kao moderator vredjao to bi bilo sankcionisano.
Tvoja sestra ti je juče pričala kako smo mi vip svi bivši moderatori. To je istina ali ono što je slagala je da smo smenjeni.
Ja sam dva tri puta bila moderator i prestala sam to biti jer mi je dosadilo i tražila sam da mi skinu zelenu boju, tako je i sa ostalima a ona non stop govori kako smo smenjeni i to onako puna sebe da smo smenjeni zbog nje
Posle se žali kad izjavimo da laže al ja zaista ne znam drugu reč za lažova.