Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја нисам ни примјетио да је неко од модова на религији вријеђао саговорнике, знало је доћи до мало оштријих ријечи, али то је било у расправи, дакле кад је мод у улози форумаша, тако да се то не може рачунати.
Evo linkovi od sinoć pa pogledaj...

Da je neko kao moderator vredjao to bi bilo sankcionisano.
Tvoja sestra ti je juče pričala kako smo mi vip svi bivši moderatori. To je istina ali ono što je slagala je da smo smenjeni.
Ja sam dva tri puta bila moderator i prestala sam to biti jer mi je dosadilo i tražila sam da mi skinu zelenu boju, tako je i sa ostalima a ona non stop govori kako smo smenjeni i to onako puna sebe da smo smenjeni zbog nje :D
Posle se žali kad izjavimo da laže al ja zaista ne znam drugu reč za lažova.
Aj Gogi pređi na nešto lepše...
Ne volim kada se ljudi svađaju..

Aj budi ti moderator pa jedno godinu dana budi neutralan ko novinar,
čisto da nam pokažeš primerom kako se to radi. :lol:

Pa imaš prijave. Ko god da te vređa, prijavi.
Ma nema šanse Jasna...ja kada nešto radim idem do kraja :) bio bi najbolji mod...
Ali nema šanse...opterećuju me ove elektronske sprave...
A da nekog prijavim, nema šanse...jedino za ozbiljne uvrede...

Gospodin vo Makedonija koji mi je lupio zeleni smajli stalno po forumu piše kako pravoslavci nisu hrišćani uopšte i on se kobajagi snebiva kad neko napiše da su na ovom forumu američke vjerske zajednice zaštićeni kao bijeli medvjedi a po pravoslavcima može udarati ko kako hoće.

Evo ja sam kako samo jednom i samo jednom sam prijavio uvredu na moj račun...a to ne da je uvreda...bolje da ne pričam...
A zbog čega? Zato što sam citirao SAMO Pismo, ali se dotični nije šlaga sa tim...e onda on meni sve po spisku...da je moga ubio bi me...
Ne znam što se ljudi gube i srozavaju na te grane...

Evo i tebi ovo upućeno meni ''štaćeš jado''...malo to govori o meni a mnogo o tebi...ako razumeš o čemu pričam.
Pa Maki je baš ko nesvrstani a samo bata ga je par stotina puta nazvao teološkim lažovom za šta bi po pravilniku, mora da guli bananu... A već o budistkinji da ne pričamo.To nisi primetio?
Samo svoju guyicu vidite.

Хајде што сте тмурни, ја вратим истом мјером и дозирам мало јаче, зато сам једино ја код гласника на игнор.
Него знате ли како се зна да сте прешли из Србије у ЦГ, кад почну да вам псују оца умјесто кеве.

Gospodin vo Makedonija koji mi je lupio zeleni smajli stalno po forumu piše kako pravoslavci nisu hrišćani uopšte i on se kobajagi snebiva kad neko napiše da su na ovom forumu američke vjerske zajednice zaštićeni kao bijeli medvjedi a po pravoslavcima može udarati ko kako hoće.
Meni su dragi ''iskreni'' vernici u Boga...ma koje vere bili...

Pa Maki je baš ko nesvrstani a samo bata ga je par stotina puta nazvao teološkim lažovom za šta bi po pravilniku, mora da guli bananu... A već o budistkinji da ne pričamo.To nisi primetio?
Samo svoju guyicu vidite.
Ja sam o Makiju uvek govorio sve najbolje...
Mislim da mu je greška što je mod jer bi mogao otvorenije da brani svoju veru...ovako verovatno ima ograničene mogućnosti...a možda i grešim...

Rekoh po stoti put da ne volim vređanja...i sa moje strane ih nećeš čuti nikad...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back