Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ova tvoja sestra po veri trčkara ovuda i tračari, postavlja linkove i pokušava neke da ubedi kako su neki ovde zlo.
Bolje da se bavi ljubavlju bilo bi joj lepše.
Ne znam.
Pitala si me da li mene neko vređa...rekoh ti.

Osetljive su ovo teme...znam...
Ali svi treba da imaju poštovanja prema sagovorniku pa makar mislio kao što niko ne misli...ako ti se On kao sagovornik ne sviđa, nemoj pričati sa njim, ali nemoj ga ni vređati...pusti ga Bog mu sudi a ne ti...
Ako misliš da nije u pravu....dokaži mu argumentima...tako sebe i svoju veru braniš...ako pljuješ na njega, šta si Ti bolji...
Za mene nisi bolji...gori si...

Ne znam.
Pitala si me da li mene neko vređa...rekoh ti.

Osetljive su ovo teme...znam...
Ali svi treba da imaju poštovanja prema sagovorniku pa makar mislio kao što niko ne misli...ako ti se On kao sagovornik ne sviđa, nemoj pričati sa njim, ali nemoj ga ni vređati...pusti ga Bog mu sudi a ne ti...
Ako misliš da nije u pravu....dokaži mu argumentima...tako sebe i svoju veru braniš...ako pljuješ na njega, šta si Ti bolji...
Za mene nisi bolji...gori si...
Ne pričamo o veri već samo o ponašanju.
Ti i ja nemamo ista verska uverenja ali od mene nikada nisi doživeo ružnu reč, čak sam te i pitala neke stvari vezane za svedoke.
Osoba koju opseda ljubomora,evidentan je primer tvoja sesdtra po veri jer kako vidi da nekome piše VIP tako kreće da proziva i priča da taj ne zaslužuje to, naravno da će dobiti povratnu.
Umesto da poradi na sebi ona puna sebe govori kako je ona dobra a drugi su zlo.
Kod nas se kaže hvalite me moja usta :D

Juče mi sale rekao da sam jado...

Al' nek priča šta hoće, ne ljutim se ni malo...
šta se žališ
osetljiv?
e sad zamisli tu hrišćansku ljubav
svi ste zli klevetnici sotonine sluge...
tvoj sabrat jw smeško "lakše će se disati kad nestanu srbi" vorki, zamet, rahela.
ono što ni u snu ne bi rekao a to smo mi dobijali od vas jehovista a ti kukaš što si jado :D

Ne pričamo o veri već samo o ponašanju.
Ti i ja nemamo ista verska uverenja ali od mene nikada nisi doživeo ružnu reč, čak sam te i pitala neke stvari vezane za svedoke.
Osoba koju opseda ljubomora,evidentan je primer tvoja sesdtra po veri jer kako vidi da nekome piše VIP tako kreće da proziva i priča da taj ne zaslužuje to, naravno da će dobiti povratnu.
Umesto da poradi na sebi ona puna sebe govori kako je ona dobra a drugi su zlo.
Kod nas se kaže hvalite me moja usta :D
Ne volim da se mešam u tuđe odnose.

Meni bude krivo kada bilo koga povredim ovde...dešavalo mi se to ranije. Sada biram svoje reči i solju ih začinim...
Svi smo mi ljudi i ne gleda svako iz iste perspektive, pa ne vidi isto...
Hrist nikog nije terao da misli kao On, zašto bih ja...još je On sudija...

Prolaze ovde članovi malih verskih zajednica kroz trnje...osetio sam to mnogo puta na svojoj koži...i krivo mi je što sam možda nekad vratio i to samo na isti način...
Neko ne može da se iskontroliše...ne savršeni smo svi...
Pa i Pavle i Varnava hteli da izginu a verovali isto...pa rešili problem tako što je otišao svako na svoju stranu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back