aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.228
Nije ljubomora nego se setih meni je tab bio dao kao nagradu
pisalo mi je ispod nicka sta sam htela
a to je bilo forever & ever
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ljubomora nego se setih meni je tab bio dao kao nagradu
Ти вјерујем имаш сигурно 80 година кад толико искуство посједујеш.Добро "свилени", дивимо се твом великом искуству и памети са 24+ година...
Опет брише поруке у гневу... Зато...
Премести их... Глупо је да бришеш, кад заиста није било вређање...Ne vređa se on. Ja sam brisala poruke.
Расправљај мало са робивеком. Само на православне удараш по форуму.Премести их... Глупо је да бришеш, кад заиста није било вређање...
Чуј "ниси много паметан" - вређање... Ццццц...
Још се нико на овом форуму није прославио својом памећу, већ само избламиро сујетом...
Računa svoji ste, pa je i odnos bliskiji..Расправљај мало са робивеком. Само на православне удараш по форуму.
Знаш ли да је један Србски свети отац писао, да једна година монашког искуства се рачуна ко седам година духовног искуства мирјана...Ти вјерујем имаш сигурно 80 година кад толико искуство посједујеш.
Sigurna sam da ti tačno znaš šta je vređanje i da možeš da kontrolišešПремести их... Глупо је да бришеш, кад заиста није било вређање...
Чуј "ниси много паметан" - вређање... Ццццц...
Још се нико на овом форуму није прославио својом памећу, већ само избламиро сујетом...
Какве то везе има са твојим коментарима на мој рачун? Јеси ти монах? Ако јеси шта радиш висећи по форуму?Знаш ли да је један Србски свети отац писао, да једна година монашког искуства се рачуна ко седам година духовног искуства мирјана...
Питај се зашто је таква мера искуства код светих отаца...
Робија ми је на блоку... Као и већина скудоумних за дијалог...Расправљај мало са робивеком. Само на православне удараш по форуму.
Добро " аммо ", изигравај психо дадиљу одраслим људима...Sigurna sam da ti tačno znaš šta je vređanje i da možeš da kontrolišeš
rečnik al nećeš. E pa kad nećeš, onda pusti mene da to radim umesto
tebe..![]()
Ајде онда укључи се и у расправу Де Систија и мене о Преображењу. Било шта само мало отпусти са екуменизмом, Филаретом и анатемама на СПЦ.Робија ми је на блоку... Као и већина скудоумних за дијалог...
Ти висиш, а не ја ... Погледај лог...Какве то везе има са твојим коментарима на мој рачун? Јеси ти монах? Ако јеси шта радиш висећи по форуму?
Незанимљива је тема...Ајде онда укључи се и у расправу Де Систија и мене о Преображењу. Било шта само мало отпусти са екуменизмом, Филаретом и анатемама на СПЦ.
neka bude što mora biti
Пропаде поука, старањем "старице" Јаце...neka bude što mora biti![]()
ne znam nisam u toku, bila neka šorka?Пропаде поука, старањем "старице" Јаце...
Зна она да компензује нанети бол истином - брисањем исте...
Није... Ал чекај мало... Кува се "освета" смајлијима за малтрет...ne znam nisam u toku, bila neka šorka?
Баш штета. Волио бих читати вашу дискусију.Робија ми је на блоку... Као и већина скудоумних за дијалог...
Немам времена за зомбиране, већ само за (донекле) самокритичне људе, за проверу свог гледишта...Баш штета. Волио бих читати вашу дискусију.