Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mučeništvo zbog ljubavi je sveto...mučeništvo bez ljubavi je gordost
s tim da ti pričaš o teoriji a ja o praksi.Кад схватиш циљеве папства онда ћеш увидјети да итекако јесте вјерски мотив, макар дјелимично.
Tvoje stroge podjele su satanske zato silno patiš.vera bez ljubavi je satanska
Bog ne trazi mucenistvo a sin mu razapet da bi spasio ljude?
nije to mucenistvoBog ne trazi mucenistvo a sin mu razapet da bi spasio ljude?
NIsi uskladjena s sobom ima vas više očito u istoj kući.
Zasto Isus kaze da tko hoce da ide za njim nek uzme krst pa nosi ?nije to mucenistvo
nego samopozrtvovanost
osim toga Bog je to trazio od svog - Bozjeg Sina a ne od nas ljudi
Ваистину мучење је са тобом поготову.... Слепцу цртати духовне садржаје вере...pa da bez mučeništva nema ni carstva
evo ziki nam se muči uz klimu na forumu![]()
to je samopozrtvovanostZasto Isus kaze da tko hoce da ide za njim nek uzme krst pa nosi ?
zato što je uvideo da je krst na lančiću lep modni detalj koji simboliše njegovu vlast nad čovekom koji ga nosiZasto Isus kaze da tko hoce da ide za njim nek uzme krst pa nosi ?
Sad hajmo trolati humorom.zato što je uvideo da je krst na lančiću lep modni detalj koji simboliše njegovu vlast nad čovekom koji ga nosi![]()
Isus je ispravno ukapirao ključne stvari tipa da je pravi moral zasnovan na ljubavi prema bližnjima i Bogu i da se treba odreći sujete.Sad hajmo trolati humorom.
Dakle taj Isus je odgovoran za kult mučeništva nisu sljedbenici to izmislili.
Uvjek prebacuju na sljedbu nikad na Isusa.
TI vidis dio slike ja cjelu.Isus je ispravno ukapirao ključne stvari tipa da je pravi moral zasnovan na ljubavi prema bližnjima i Bogu i da se treba odreći sujete.
Nije bio savršen. Neke stvari je verujem pogrešno shvatio kao naprimer o postojanju raja i pakla i strogim kaznama za banalne stvari, o tome da je svet zao i da će zato progoniti njegove učenike (moje iskustvo je da ljudi retko napadaju one koji imaju ljubavi prema njima ali često napadaju one koji pokušavaju da im nametnu svoje mišljenje ili ideologiju ali pitanje je koliko tipični hrišćani imaju ljubavi), pa i o potrebi za mučeništvom u toj famoznoj izjavi uzmite svoj krst i hajte zamnom...
Ja ga poštujem zbog onog što je dobro učio a ne zbog onog što je po meni pogrešno shvatio. Ne mislim da je Bog. Mislim da bi hrišćanstvo bilo mnogo bolje bez tog elementa obožavanja Isusa i potrebe za mučeništvom. Mislim bolje bi bilo da je iz Isusovog učenja izrasla praktična filozofija (nešto kao stoicizam ali zasnovan na ljubavi i odricanju od sujete) a ne religija.
Ma ceo svet je primer za to..@Jasna, što si zapanjena..zar mediji i televizija ne peru i ispiraju mozak ..konkretno , mi smo u Srbiji najbolji primer za to
Нисмо се узрујавали ни кад си била мрачна, па што би сад за ту сићу..?nekad ni ja svoj smisao za humor ne razumem..kako li je tek vama..
Ma nista strasno ako je to samo nekad,ja mislio da je to tako sve vreme...nekad ni ja svoj smisao za humor ne razumem..![]()
a šta da kažemo tek za glasače dementnog bajdena@Jasna, što si zapanjena..zar mediji i televizija ne peru i ispiraju mozak ..konkretno , mi smo u Srbiji najbolji primer za to
aha.. ti si vip a Zilot i Robij nisu..ko mi stavi ovo vip
neka komendija![]()
Сале из а "бич" на енглескомaha.. ti si vip a Zilot i Robij nisu..![]()