Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Хоће аетернум бити Ви Ај Пи?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pranje i ispiranje mozga je fraza koja ima pogrešan koren...kad nešto pereš to postaje čistije a to što rade mediji je prljanje mozgaMa ceo svet je primer za to..onako sam se kao iznenadila.. zezam se..
obeležavaju žutom trakom da znaju nacisti kad dođu kog da vode u konc logorko mi stavi ovo vip
neka komendija![]()

Cale je Jevrej no bori se svim silama protiv toga.Da nije mene mozda bi prije priznao da je Jevrej jer ja mu pomazem da se skriva.obeležavaju žutom trakom da znaju nacisti kad dođu kog da vode u konc logor![]()
a što tebi nisu dali žutu traku? greška ?Cale je Jevrej no bori se svim silama protiv toga.Da nije mene mozda bi prije priznao da je Jevrej jer ja mu pomazem da se skriva.

kriza identiteta? ono kad najviše napadaš kod drugih ono čega se najviše stidiš u sebi?Deda dodje Cali da prebaci sto je on sam.
Vidjeti cete da sam u pravu imam previse iskustva s time.
A ja se borim s raspalim cetnikom u sebi no shvatio sam brzo to jer gol pred ogledalom stanem bez problema i pobjedio sam četnika u sebi.
Moj DNA ima Srpskog to sam isforsirao iz nesvjesnog da vidim kvalitet.kriza identiteta? ono kad najviše napadaš kod drugih ono čega se najviše stidiš u sebi?
nisu Srbi antisemite...neki da kad pričaju generalno ali prema strancima pojedincima se odnose više nego korektno odakle god da su...kosmopolitski duh....Srbima je mana što im ne valjaju svoji i bližnji...Moj DNA ima Srpskog to sam isforsirao iz nesvjesnog da vidim kvalitet.
Katastrofa se ukazala jedan Antisemit gori od Velimirovića no ne za dugo rjesio sam to expresno.
U sustini ja rjesavam ono sto bi me cekalo u slijedecoj reinkarnaciji.
Nisu Srbi vec neki Srbi tj velika vecinanisu Srbi antisemite...neki da kad pričaju generalno ali prema strancima pojedincima se odnose više nego korektno odakle god da su...kosmopolitski duh....Srbima je mana što im ne valjaju svoji i bližnji...
da ali to je generalno kad pričamo o Jevrejima kao narodu jer smo skloni teorijama zavere a tamo su Jevreji glavni organizatori zavera...ali spusti Jevreja pojedinca pored Srbina i ovaj će ga paziti kao brata....nas su Švabe urnisale u dvadesetom veku pa Srbi nikad nisu bili protiv Nemaca pojedinaca...Amerikanci su nas bombardovali pa kad dođe Amerikanac svi ga tretiraju kao da im je rod...ima Srbin meko srce za neSrbe...živeo sam u inostranstvu... Srbi su uvek bili otvoreni za druženja sa Hrvatima..vide ih kao svoje...Hrvati pojedinci se lako uklope u grupu Srba...ali Srbin pojedinac nije dobrodošao u grupu Hrvata..u tome je veličina Srba u odnosu na druge narode....Nisu Srbi vec neki Srbi tj velika vecina
Jevreji su meta krscana jer su Odabrani u bibliji evo Macola pop bi ih izbrisao najradije.Nemam vise zivaca o tome previse sam dao sebe vratio sam dug.da ali to je generalno kad pričamo o Jevrejima kao narodu jer smo skloni teorijama zavere a tamo su Jevreji glavni organizatori zavera...ali spusti Jevreja pojedinca pored Srbina i ovaj će ga paziti kao brata....nas su Švabe urnisale u dvadesetom veku pa Srbi nikad nisu bili protiv Nemaca pojedinaca...Amerikanci su nas bombardovali pa kad dođe Amerikanac svi ga tretiraju kao da im je rod...ima Srbin meko srce za neSrbe...živeo sam u inostranstvu... Srbi su uvek bili otvoreni za druženja sa Hrvatima..vide ih kao svoje...Hrvati pojedinci se lako uklope u grupu Srba...ali Srbin pojedinac nije dobrodošao u grupu Hrvata..u tome je veličina Srba u odnosu na druge narode....
ma taj Macola je verovatno Srbe najviše ubijao...Srbi se glože međusobno...umesto da smo najbliži jedni drugima što bi bilo prirodno mi se međusobno tamanimo a strance volimo...naopako...Jevreji su meta krscana jer su Odabrani u bibliji evo Macola pop bi ih izbrisao najradije
To je metafora za jednog ovdema taj Macola je verovatno Srbe najviše ubijao...Srbi se glože međusobno...umesto da smo najbliži jedni drugima što bi bilo prirodno mi se međusobno tamanimo a strance volimo...naopako...
MakiolaTo je metafora za jednog ovde

Nezgodni je to klasik Idolpoklonstva crkvenih otacaMakiola![]()
NeZgodnom se gubi svaki trag na temi o Ukrajini...tamo je navijački ostrašćeno verbalno uživao u zločinima jedne pa onda druge strane pa opet prve.pa opet druge..podeljena ličnost....ne bi me čudilo da je zaglavio Lazu...Nezgodni je to klasik Idolpoklonstva crkvenih otaca
Ovde je,nije u Lazi spasili su ga.NeZgodnom se gubi svaki trag na temi o Ukrajini...tamo je navijački ostrašćeno verbalno uživao u zločinima jedne pa onda druge strane pa opet prve.pa opet druge..podeljena ličnost....ne bi me čudilo da je zaglavio Lazu...
kako menjaju nickove u zadnje vreme ne mogu da pohvatam ko je ko na forumu...Ovde je,nije u Lazi spasili su ga.
ok...odoh ja na spavanje...lepo smo se ispričali večeras po temama...Zvali ga porukom novog na forumu da bude moderator ahaha.
Talent do Amerike zna se za njega
slaće nas da se malo koncentrišemoobeležavaju žutom trakom da znaju nacisti kad dođu kog da vode u konc logor![]()