Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Одрекли га се... шта ћеш, паре и комфор магије (лагања без блама) су код сатаниста, а то су тражили (оно двоје)

Да, док смо сисали палац као мали...

Наш Христос не да није, него нема са Ким ни да се успореди јер је Јахве вечито Скривен у Њему
drš se ti jahveta ja svog svevišnjeg.
pa kad bude drugi sabor božiji moj svevišnji ima da deli packe :D

a judejci nisu jevreji:D
Па добро...

Зато је и небитна грешка, ал чисто да се зна...

Имо си тамо Јудејце (махом учене билмезе) и Израиљце (махом притупе побожњаке) а не неке ''јевреје'' (руљу свих подрезаних)...

Оно су ти две раздвојене групе, једни су секташи жешћи, други раја... Ето међу таквима се Христос пробио и јавио нешто најлепше и универзално, схвати тешкоћу тога...

Па добро...

Зато је и небитна грешка, ал чисто да зна...

Имо си тамо Јудејце (махом учене билмезе) и Израиљце (махом притупе побожњаке) а не неке ''јевреје'' (руљу свих подрезаних)...

Оно су ти две раздвојене групе, једни су секташи жешћи, други раја... Ето међу таквима се Христос пробио и јавио нешто најлепше и универзално, схвати тешкоћу тога...
kontam ja sve to i poštujem ubeđenje, ko želi da je ubedačen. ko sam ja da rušim snove.
razlika je što ja nisam ubeđen a to bode oči ubeđenim.
da ste ti i ostali božiji ratnici uvereni sasvim bi drukčije pisali ali neka ovako je zanimljivo za forum.

kontam ja sve to i poštujem ubeđenje, ko želi da je ubedačen. ko sam ja da rušim snove.
razlika je što ja nisam ubeđen a to bode oči ubeđenim.
da ste ti i ostali božiji ratnici uvereni sasvim bi drukčije pisali ali neka ovako je zanimljivo za forum.
Ајд сад без мажења и тривије...

Знање правилно мора да имаш да би уопште верово како треба... јер Бронкс ти не гине, такво је време дебилизма...

Ма обичан пијун Кисинџеров... дебил, који је полашио на антисемитско ''страшило'', чак и своје обрезане... сад сви умишљају да је то нека величина, а он Хабад секташ за кога су наши Американци са форума, крајње урачунљиви и спремни на дијалог и преиспитивање...

Ајд сад без мажења и тривије...

Знање правилно мора да имаш да би уопште верово како треба... јер Бронкс ти не гине, такво је време дебилизма...
ne, vera je iracionalna, ne trebaju ti knjižurine za veru,samo farisejskim vernicima je potrebno uputstvo. jer ko ima boga u sebi zakon mu ne treba. aj čitaj malo pavla pametno za nešto i kaže.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back