- Poruka
- 22.744
Jos gori od tog napisanog hahazavisi ko nama pripao, jevrejima pripao jahva, nama verovatno svarog.
a verujem da ovaj naš nije neko zlopamtilo ko ovaj jevrejski
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos gori od tog napisanog hahazavisi ko nama pripao, jevrejima pripao jahva, nama verovatno svarog.
a verujem da ovaj naš nije neko zlopamtilo ko ovaj jevrejski
Није... ти си жена, сама се од себе кријеш кад треба нешто да признаш што ниси више...Kazu i za mojsija i autore jevsndjelja da je baronisanje haha a nije.E isto to vazi za mene mislis da je baronisem a istina je haha.
drš se ti jahveta ja svog svevišnjeg.Одрекли га се... шта ћеш, паре и комфор магије (лагања без блама) су код сатаниста, а то су тражили (оно двоје)
Да, док смо сисали палац као мали...
Наш Христос не да није, него нема са Ким ни да се успореди јер је Јахве вечито Скривен у Њему
Nisam zena.NEMA hahaНије... ти си жена, сама се од себе кријеш кад треба нешто да признаш што ниси више...
Ovaj naš je jači od tog tvog.Наш Христос не да није, него нема са Ким ни да се успореди јер је Јахве вечито Скривен у Њему
То сестро, сад си човек! Велкам бек...Nisam zena.NEMA haha
šta ti uradio, ništa od tebe ne traži nije ti stavio lance i preti večnim ognjemJos gori od tog napisanog haha
Па и Овај је твој, има само један... то остало су демончићи, мрачњаци... стари калеветници и умни олошOvaj naš je jači od tog tvog.![]()
Па Христос је Свевишњи ЈАхве... што раздвајаш Јединог?drš se ti jahveta ja svog svevišnjeg.
pa kad bude drugi sabor božiji moj svevišnji ima da deli packe![]()
Ima ih četiri. I još dva potpredsednika.Па и Овај је твој, има само један... то остало су демончићи, мрачњаци... стари калеветници и умни олош
e taj svevišnji ti je rekaoПа Христос је Свевишњи ЈАхве... што раздвајаш Јединог?
Ниси паметан...
Реко је од Јудеја...e taj svevišnji ti je rekao
od jevreja je spas a ti ih ocrni da su đavoli umesto da im se pokloniš.
Узми са старогрчког па преводи, а не ко Вук са Вулгате...4:22 Vi ne znate čemu se molite; a mi znamo čemu se molimo: jer je spasenje od Jevreja.
čuvaj se ziki
a judejci nisu jevrejiРеко је од Јудеја...
То од јевреја су Робијеви преводиоци, има их и у СПЦ камара ђу-вонабиза ...
briši spamjaoj, al ste ispamovali.. ne smem ni da čitam..
Па добро...a judejci nisu jevreji![]()
Ког Бенџу?sad ziki mora da brani bendžamina inače od spasa ništa
kontam ja sve to i poštujem ubeđenje, ko želi da je ubedačen. ko sam ja da rušim snove.Па добро...
Зато је и небитна грешка, ал чисто да зна...
Имо си тамо Јудејце (махом учене билмезе) и Израиљце (махом притупе побожњаке) а не неке ''јевреје'' (руљу свих подрезаних)...
Оно су ти две раздвојене групе, једни су секташи жешћи, други раја... Ето међу таквима се Христос пробио и јавио нешто најлепше и универзално, схвати тешкоћу тога...
netanjahu-aКог Бенџу?
Ајд сад без мажења и тривије...kontam ja sve to i poštujem ubeđenje, ko želi da je ubedačen. ko sam ja da rušim snove.
razlika je što ja nisam ubeđen a to bode oči ubeđenim.
da ste ti i ostali božiji ratnici uvereni sasvim bi drukčije pisali ali neka ovako je zanimljivo za forum.
Ма обичан пијун Кисинџеров... дебил, који је полашио на антисемитско ''страшило'', чак и своје обрезане... сад сви умишљају да је то нека величина, а он Хабад секташ за кога су наши Американци са форума, крајње урачунљиви и спремни на дијалог и преиспитивање...netanjahu-a
ne, vera je iracionalna, ne trebaju ti knjižurine za veru,samo farisejskim vernicima je potrebno uputstvo. jer ko ima boga u sebi zakon mu ne treba. aj čitaj malo pavla pametno za nešto i kaže.Ајд сад без мажења и тривије...
Знање правилно мора да имаш да би уопште верово како треба... јер Бронкс ти не гине, такво је време дебилизма...