bolje nego da mračimo...da svetlimo..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bolje nego da mračimo...da svetlimo..
teško, bili bi svecida svetlimo..
ili sviciteško, bili bi sveci
a ća nismo iz Splita pa da pizdimoili svici![]()
Jel...čim se ubaci neki jehovin svedok tema završi zaključana.
nepisano pravilo![]()
Ma kako da ne..Jel...
Među prvim je tvoja drugarica Jasna počela da spamuje na toj zaključanoj temi...
A ja da ćutim i da gledam kako pljujete?
I onda ja kriv.
Prva si počela na moj račun...posle provokatora...Nisam vam se u razgovor ni mešala.
Kog provokatora? Na sebe misliš?Prva si počela na moj račun...posle provokatora...
https://forum.krstarica.com/threads/ateisti-odgovaraju-na-vasa-pitanja.997119/post-48776276
Kafana nije kafana ako ne izlomimo inventar bar jednom mesečno..ajde nemojte ovde da se raspravljate ko je prvi koga udario na nekoj temi....ovde na ovoj temi treba da se družimo i šalimo...da ostavimo razlike i sukobe sa tema po strani...
Dotična gospođa koja je pokretač provokacije, je dozvolila da diskusija ode u pravcu u kom je otišla...ajde nemojte ovde da se raspravljate ko je prvi koga udario na nekoj temi....ovde na ovoj temi treba da se družimo i šalimo...da ostavimo razlike i sukobe sa tema po strani...
Samo našaraj dobro...Srbi jedu.. moš misliti.. Farbaju jajca.. jok, tebe će da pitaju..![]()
Jesmo pristrasni il nismo pristrasni?Dotična gospođa koja je pokretač provokacije, je dozvolila da diskusija ode u pravcu u kom je otišla...
Provokatoru koji je pisao pre nje, pa i posle nje....ne da nije skrenula pažnju na temu....već se provokaciji i sama pridružila...
Što bi se reklo, zapalila vatru pa se povukla...
Nisu pristrasni za posao moderatora...ovaj posao treba da vode ateisti...
Zalepiću detelinku pa pukni od muke..Samo našaraj dobro...
I zalepi detelinku sa četiri lista...
A gde si Ti do tada bila?Jesmo pristrasni il nismo pristrasni?
Eno Maki je bio nepristrasan pa ga nisi poslušao i zaustavio se.
teško je svakom moderatoru da odvoji sebe kao učesnika foruma od sebe kao moderatora....dal da se cenzuriše ili kaže ono što misli...Dotična gospođa koja je pokretač provokacije, je dozvolila da diskusija ode u pravcu u kom je otišla...
Provokatoru koji je pisao pre nje, pa i posle nje....ne da nije skrenula pažnju na temu....već se provokaciji i sama pridružila...
Što bi se reklo, zapalila vatru pa se povukla...
Nisu pristrasni za posao moderatora...ovaj posao treba da vode ateisti...
Moraš prvo naći sa četiri lista...Zalepiću detelinku pa pukni od muke..![]()
Tražila detelinku..A gde si Ti do tada bila?
Znam...teško je svakom moderatoru da odvoji sebe kao učesnika foruma od sebe kao moderatora....dal da se cenzuriše ili kaže ono što misli...
Ma slavi ko ti brani...dobro je dok slaviš, kad prestaneš slaviti neće valjati...Za svaki Uskrs iste gluposti moram da čitam. I ko je prešao u vašu stranku zbog toga
što ovde vređate način na koji ljudi proslavljaju praznik? Niko.. džabe krečite..