Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.512
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja ironija.. mraka koliko hoćeš i bez toga..Jbt pa Krstarica ima dark mode.![]()
Rasplamtila se ljubav na tihoj vatri...Šta je sad? I sarme obećavaš?
Ma ništa ne brini. Ja čekam da se @bas kao Adam razvede. Ne mogu za sveRasplamtila se ljubav na tihoj vatri...
...padaju obecanja,sve vreme se nesto valja/mota,vec mi malo neprijatno da procitam sledecu vasu prepisku...![]()
Slazem se ,samo nemoj suvise dugo cekati ili mozda previse idealizirati cekajuci "princa na belom konju"jer na kraju znas ko dolazi...Ma ništa ne brini. Ja čekam da se @bas kao Adam razvede. Ne mogu za sve
razvedene sa foruma da se udam.
Pera Ždera?Slazem se ,samo nemoj suvise dugo cekati ili mozda previse idealizirati cekajuci "princa na belom konju"jer na kraju znas ko dolazi...![]()
te slicice sto stavljate nisu realne, ti si npr pvu trebao da stavisJa sam sad stavio sv. ravnoapostolnog cara Konstantina Velikog, heroja hrišćanstva i ne planiram ga mijenjati dugo vremena.
GigaChad car.te slicice sto stavljate nisu realne, ti si npr pvu trebao da stavis
https://en.wikipedia.org/wiki/Constantine_the_Great#/media/File:INC-1883-a_Солид._Константин_I_Великий._Ок._324—325_гг._(аверс).png
Pogledajte prilog 1515404
pa i drugde je "giga-ced" - rugoba u prevodu, ma koliko ga ulepsavaliGigaChad car.
ima inteligentan pogledpa i drugde je "giga-ced" - rugoba u prevodu, ma koliko ga ulepsavali
![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/Const..._Flavius_Valerius_Constantinus_-_Palatino.JPG
Zurka!ima inteligentan pogled
a jel mu ovo šlem ili zurka
rambo ...pa i drugde je "giga-ced" - rugoba u prevodu, ma koliko ga ulepsavali
![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/Const..._Flavius_Valerius_Constantinus_-_Palatino.JPG
Pa zar nije isti Stalone?rambo ...
edit.... Agatha nisam prepisivao...već sam bio napisao rambo kad sam video tvoj post.....baš liči...
Tako je uvek ovde bilo,čak mnogo gore!Primjetio sam otkad sam na forumu da mi je porasla netolerancija prema drugačijem mišljenju pogotovo u vjerskim stvarima. U posljednjem periodu mi se čini da je to baš izraženo a pomalo se preliva i na poslu. Čak sam to išao i ispovjediti danas jer me kopkalo.
Baš intelekt pominjah sada na jednoj temi, pa da nastavim..Primjetio sam otkad sam na forumu da mi je porasla netolerancija prema drugačijem mišljenju pogotovo u vjerskim stvarima. U posljednjem periodu mi se čini da je to baš izraženo a pomalo se preliva i na poslu. Čak sam to išao i ispovjediti danas jer me kopkalo.
zato što se osećaš obaveznim da braniš svoju religijsku grupu od napada drugih...stavio si veliko breme na svoja pleća....ne brini, ne čita ovo pisanije na forumu mnogo ljudi...moj savet je ponašaj se kao da pričaš sa prijateljima iz realnog života koji ne dele tvoja religijska uverenja...nećeš ih ubediti da su u krivu ma šta kazao...svako ima pravo na svoj stav...iznesi svoj i ne upuštaj se u rasprave ko je kakav i koja religijska grupa je kakva...nećemo znati ko je u pravu dok god smo na ovoj planeti...Primjetio sam otkad sam na forumu da mi je porasla netolerancija prema drugačijem mišljenju pogotovo u vjerskim stvarima. U posljednjem periodu mi se čini da je to baš izraženo a pomalo se preliva i na poslu. Čak sam to išao i ispovjediti danas jer me kopkalo.
brzo nađe posaoPrimjetio sam otkad sam na forumu da mi je porasla netolerancija prema drugačijem mišljenju pogotovo u vjerskim stvarima. U posljednjem periodu mi se čini da je to baš izraženo a pomalo se preliva i na poslu. Čak sam to išao i ispovjediti danas jer me kopkalo.
sad on tebi i da se izljubiteUpućujem javno izvinjenje @robivek za moje komentare uvredljive prirode na njegov račun i spreman sam nositi sve posljedice za njih.
da proverimo da li ima u Bibliji zapisano "ko vređa robiveka da se pogubi?" ili nešto sličnoUpućujem javno izvinjenje @robivek za moje komentare uvredljive prirode na njegov račun i spreman sam nositi sve posljedice za njih.
Nema potrebe od posledica Maki,dovoljno je iskreno izvinjenje koje se realno moze primetiti i ja ga prihvacam,idemo dalje !Upućujem javno izvinjenje @robivek za moje komentare uvredljive prirode na njegov račun i spreman sam nositi sve posljedice za njih.
Ne,ja se necu izviniti zbog iznesenog na racun njegovog moralnog kredibiliteta jer smo,koliko god to apsurno delovalo, OBOJE DOKAZALI da mi Maki nije odgovorio na pitanja.sad on tebi i da se izljubite
pošteno bi bilo