- Poruka
- 89.439
dno dna.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konacno si shvatila gde trenutno stajes i to je dobro za pocetak..sad ti fali resenje kako da od tamo izadjes,ako ti treba pomoc slobodno potrazi.dno dna..![]()
U Bibliji mislim da konkretno ovaj pdf nije obuhvacen ostali sa krste mozda jesu...da proverimo da li ima u Bibliji zapisano "ko vređa robiveka da se pogubi?" ili nešto slično![]()
kako Jehovi da promakne da uvede red na ovaj izuzetno značajan forum i propiše mere zaštite svog izuzetno važnog izaslanika robiveka?U Bibliji mislim da konkretno ovaj pdf nije obuhvacen ostali sa krste mozda jesu...![]()
znači jača sujeta od vere.Ne,ja se necu izviniti zbog iznesenog na racun njegovog moralnog kredibiliteta jer smo,koliko god to apsurno delovalo, OBOJE DOKAZALI da mi Maki nije odgovorio na pitanja.
Ne znam kako kod tebe ali to definitivno nije slucaj kod mene.znači jača sujeta od vere.
Tako je,AMIN !kakvom merom meriš tako će ti biti mereno, kakvim sudom sudiš tako će ti biti suđeno.
Tako je i toga radi ja sam javno oprostio Makiju i to nije reda radi nego sam primetio iskreni ton u poruci stoga sam prihvatio izvinjenje !"oprosti nam dugove naše kao što mi opraštamo dužnicima svojim"
A da ipak potrazis neki drugi leksikon,cini se da ti ovaj ne samo sto ne pomaze nego i blamira...u prevodu najebo si pošto se deklarišeš kao hrišćanin.
Ako mislis na lekciju da se trebamo izvinjavati kad nekome nesto sagresimo onda si u pravu,odrzao lekciju jeste ali bih reko vama ostalima koje bukvalno nikad nisam video da se nekom izvinite zbog vasih ostrih reci...a maki ti sad održao lekciju. prosto te ponizio bogougodni verniče.
a da li ti je ljubav prema bližnjima jača od sujete?Ne znam kako kod tebe ali to definitivno nije slucaj kod mene.
U redu,mozda ja zaista ne vidim stoga je tvoja odgovornost,kao osoba koja vidi - da mi to ukaze jasno i argumentovano.Tvoj problem i jeste u tome što ne vidiš gde grešiš. Međutim, to ne može
biti problem svih ostalih na forumu.
A tebi ?a da li ti je ljubav prema bližnjima jača od sujete?
mislim da jeste..ne zato što mi je ljubav velika (radim na tome da bude mnogo veća) nego što sam sujetu u velikoj meri eliminisao (bar se nadam)A tebi ?
Niko ovde nije dužan tebe da vaspitava. Podrazumeva se da smo svi odrasliU redu,mozda ja zaista ne vidim stoga je tvoja odgovornost,kao osoba koja vidi - da mi to ukaze jasno i argumentovano.
Nazalist tvoji su argumernti "administrativni misici"koji prosto pevaju ono "tako je posto ja tako kazem i tacka" !
Lepo je raditi a jos lepse se nadati...mislim da jeste..ne zato što mi je ljubav velika (radim na tome da bude mnogo veća) nego što sam sujetu u velikoj meri eliminisao (bar se nadam)
A tebi ocito nejasna razlika izmedju vaspitavanja i ukazivanja/informisanja !??Niko ovde nije dužan tebe da vaspitava. Podrazumeva se da smo svi odrasli
i vaspitani ljudi.
a ti si jadan neinformisan..A tebi ocito nejasna razlika izmedju vaspitavanja i ukazivanja/informisanja !??![]()
to je ista osobanema robije odma nema ni makia![]()
mislim da je tu fizika u pitanjuto je ista osobaDr.Džekil i mister Hajd
e tamo je vladar nečastivi, pogledajte molim vas temu.nevaljalci..tu je Maki u duhovnom svetu i sad kad raspali ledenicama odozgo, videćete..
Maki postao nju ejdž guru pa sad krstari astralnim svetomnevaljalci..tu je Maki u duhovnom svetu i sad kad raspali ledenicama odozgo, videćete..
Znači moramo da ga prizemljimo, hitno. Ne mogu da stignem sve teme da vidim.e tamo je vladar nečastivi, pogledajte molim vas temu.
ma i na zemlji i u vazduhuZnači moramo da ga prizemljimo, hitno. Ne mogu da stignem sve teme da vidim.
Ludnica je..![]()