Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne,ja se necu izviniti zbog iznesenog na racun njegovog moralnog kredibiliteta jer smo,koliko god to apsurno delovalo, OBOJE DOKAZALI da mi Maki nije odgovorio na pitanja.
znači jača sujeta od vere.
kakvom merom meriš tako će ti biti mereno, kakvim sudom sudiš tako će ti biti suđeno.
"oprosti nam dugove naše kao što mi opraštamo dužnicima svojim"
u prevodu najebo si pošto se deklarišeš kao hrišćanin.

a maki ti sad održao lekciju. prosto te ponizio bogougodni verniče.

znači jača sujeta od vere.
Ne znam kako kod tebe ali to definitivno nije slucaj kod mene.
kakvom merom meriš tako će ti biti mereno, kakvim sudom sudiš tako će ti biti suđeno.
Tako je,AMIN !
"oprosti nam dugove naše kao što mi opraštamo dužnicima svojim"
Tako je i toga radi ja sam javno oprostio Makiju i to nije reda radi nego sam primetio iskreni ton u poruci stoga sam prihvatio izvinjenje !
u prevodu najebo si pošto se deklarišeš kao hrišćanin.
A da ipak potrazis neki drugi leksikon,cini se da ti ovaj ne samo sto ne pomaze nego i blamira...
a maki ti sad održao lekciju. prosto te ponizio bogougodni verniče.
Ako mislis na lekciju da se trebamo izvinjavati kad nekome nesto sagresimo onda si u pravu,odrzao lekciju jeste ali bih reko vama ostalima koje bukvalno nikad nisam video da se nekom izvinite zbog vasih ostrih reci...
...e sad oni koji me mozda citaju a narocito oni koji me licno znaju veoma dobvro znaju da se znam izviniti kad nekome stvarno nesto sagresim !!!

Tvoj problem i jeste u tome što ne vidiš gde grešiš. Međutim, to ne može
biti problem svih ostalih na forumu.
U redu,mozda ja zaista ne vidim stoga je tvoja odgovornost,kao osoba koja vidi - da mi to ukaze jasno i argumentovano.
Nazalist tvoji su argumernti "administrativni misici"koji prosto pevaju ono "tako je posto ja tako kazem i tacka" !

U redu,mozda ja zaista ne vidim stoga je tvoja odgovornost,kao osoba koja vidi - da mi to ukaze jasno i argumentovano.
Nazalist tvoji su argumernti "administrativni misici"koji prosto pevaju ono "tako je posto ja tako kazem i tacka" !
Niko ovde nije dužan tebe da vaspitava. Podrazumeva se da smo svi odrasli
i vaspitani ljudi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back