- Poruka
- 89.439
A ti kad te uvredim, prijavi.Znam...
Ali Ona pljuje svaki dan...i uvek iste...
Što samo po sebi govori da nije za ovaj posao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti kad te uvredim, prijavi.Znam...
Ako hoćeš da radiš to što radiš...bar reaguj na vreme...Cenzurisao Maki i mene. Ja sam samo smetala na temi.Nisam bila u funkciji
moderatora..
ne znam...ja recimo imam stav da svako ima pravo na svoje kakvogod hoće mišljenje o meni ili o bilo kojoj društvenoj grupi koju poštujem...tako sam neuvredljiv...Znam...
Meni je dobro, kao što je tebi dobro da obeležavaš spomen svečanost.Ma slavi ko ti brani...dobro je dok slaviš, kad prestaneš slaviti neće valjati...
Možda sam samo jednom to uradio...ne tebe, ne sećam se više...A ti kad te uvredim, prijavi.
Slažem se...slični smo...ne znam...ja recimo imam stav da svako ima pravo na svoje kakvogod hoće mišljenje o meni ili o bilo kojoj društvenoj grupi koju poštujem...tako sam neuvredljiv...
Žali se Hristu I Apostolima...oni su uveli takvu praksu...Meni je dobro, kao što je tebi dobro da obeležavaš spomen svečanost.
Da ne zna čovek dal saučešće da vam izjavi ili praznik da vam čestita.
Mene si uvredio više no jednom, al se ne ljutim. Ljutim se kada provocirašMožda sam samo jednom to uradio...ne tebe, ne sećam se više...
Ma vređaj ako te to hrani, meni ne smeta...
Ma da. Sam sotona nas nagovorio da jurimo deteline sa četiri lista.Žali se Hristu I Apostolima...oni su uveli takvu praksu...
A šarena jaja je neki drugi čiko ubacio...
Pa zato si tu da odmah reaguješ...Jel' da...?Mene si uvredio više no jednom, al se ne ljutim. Ljutim se kada provociraš
i vređaš uverenja pravoslavnih vernika, pa posle oni budu krivi što su ti
odgovorili. Haos se napravi..
običaji nemaju veze sa suštinom vere...i nije toliko bitno da li potiču iz paganizma...problem je kad običaji i rituali postanu jedino što je važno nekim vernicima....kad forma zameni suštinu...ne pričam o nikom konkretno nego o tome da ima mnogo takvih vernika kojima je forma važnija od suštine...Žali se Hristu I Apostolima...oni su uveli takvu praksu...
A šarena jaja je neki drugi čiko ubacio...
O tome sam i pričao, pa me napadoše...običaji nemaju veze sa suštinom vere...i nije toliko bitno da li potiču iz paganizma...problem je kad običaji i rituali postanu jedino što je važno nekim vernicima....kad forma zameni suštinu...ne pričam o nikom konkretno nego o tome da ima mnogo takvih vernika kojima je forma važnija od suštine...
Kako da reagujem? Da ti obrišem poruku, reći ćeš da ti oduzimam slobodu govora.Pa zato si tu da odmah reaguješ...Jel' da...?
Лицемјерно, нико није ни спомињао ЈС на теми о атеистима, као ни на оној о порезу док ти ниси почео износити одређене алузије о СПЦ и њеним вјерницима.Prva si počela na moj račun...posle provokatora...
https://forum.krstarica.com/threads/ateisti-odgovaraju-na-vasa-pitanja.997119/post-48776276
većina ljudi koja pripada nekoj verskoj organizaciji se oseća dužna da brani njenu nepogrešivost i svetost kad pomisle da je neko napada...to je deo proširenog ega...O tome sam i pričao, pa me napadoše...
Rekoh malo pre negde, kao političari...ako kažeš nešto protiv njih napao si državu..
Pa ako na temi o ateizmu kači nešto o JS ili ja o SPC...to se briše odmah...i tu nema žalbe ni ljutnje...Kako da reagujem? Da ti obrišem poruku, reći ćeš da ti oduzimam slobodu govora.
Da njima ne dozvolim da ti odgovore, isto.
A ne razumem što to radiš..
običaji nemaju veze sa suštinom vere...i nije toliko bitno da li potiču iz paganizma...problem je kad običaji i rituali postanu jedino što je važno nekim vernicima....kad forma zameni suštinu...ne pričam o nikom konkretno nego o tome da ima mnogo takvih vernika kojima je forma važnija od suštine...
Ima, da svake godine oseče mlad cerić, zakolje prasence...ofarba jaja...prelomi kolač i napuni trpezu i stomak raznim đakonijama...
Sve se svodi na stomak...pa čak i sahrana...
To je veoma bogata duhovna praksa...
A koliko ima Božijih zapovesti nisu sigurni...a kamo li da ih nabroje...
Ко је спамовао "целе три стране"?Slažem se...slični smo...
Ali kao moderator ne sme da dozvoli da neko toliko spamuje...čak 3 cele strane i ne reaguje...
Ja nisam pominjao SPC već određene vernike koji ne znaju 10 zapovesti...a da se najedu znaju...a tu duhovnosti nema, kao što sam rekao...Лицемјерно, нико није ни спомињао ЈС на теми о атеистима, као ни на оној о порезу док ти ниси почео износити одређене алузије о СПЦ и њеним вјерницима.
Моја порука је нумерисана са 301, а твоја да видимо.
Poruka u temi "Ateisti odgovaraju na vasa pitanja!" https://forum.krstarica.com/threads/ateisti-odgovaraju-na-vasa-pitanja.997119/post-48774934
ogorčenost i ostrašćenost možda pre nego želja za provociranjem...ja volim da pričam sa Cicolinom..generalno je dosta razuman vernik dobrog karaktera...nego svi imamo ponekad momente kad preteramo..Jel razlikuješ ton kojim si ti to rekao i kojim je Cicolino ovo rekao?
Cerić, prasence, bogata duhovna praksa..
a ne znaju koliko zapovesti ima..
Pa strašno. Gde je ovde dobra volja da se nešto objasni? Čisto ruganje i vređanje.
Ja I Sale...Ко је спамовао "целе три стране"?
Gde u tvom komentaru piše da se to odnosi samo na određene vernike?Ja nisam pominjao SPC već određene vernike koji ne znaju 10 zapovesti...a da se najedu znaju...a tu duhovnosti nema, kao što sam rekao...
I ta poruka je bila napisana sagovorniku koji ima slično mišljenje...
Hteo sam da naglasim sagovornik suštinu i ono što je važno...zato sam tim tonom i rekao..Jel razlikuješ ton kojim si ti to rekao i kojim je Cicolino ovo rekao?
Cerić, prasence, bogata duhovna praksa..
a ne znaju koliko zapovesti ima..
Pa strašno. Gde je ovde dobra volja da se nešto objasni? Čisto ruganje i vređanje.
Piše li ispod da ne znaju ni koliko zapovesti ima a kamo li koje su?Gde u tvom komentaru piše da se to odnosi samo na određene vernike?