Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Licno smatram da si se veoma dobro snasao kao moderatora stoga produzi dalje u istom stilu..mozda neki drugi iskusniji nauce nesto od tebe !!
Видите ово значи кад ти "теолошки противник" ово каже. Значи да си непристрасан и не воде те емоције при обављању посла.

Ja nikoga ne pominjem o kome je rječ.

Tko se pronasao magarac bio.
hvala.. pronašla sam se jer sam temu ja obrisala tako da ides na mali odmor..i temu bih o Elen Vajt obrisala da me maki nije zamolio da ostane
ali cu je obrisati ako se nesto pametno ne bude pisalo na temi iako o Elen Vajt vec ima tema...
i ako nastavite da vredjate i prozivate moderatora od danas ko to bude radio bice kažnjavan..hvala na razumevanju

Ovi ko da su u sudnici a ne u kafani :kafaz:
Kao da će neko čitati vaše kilometarske postove u kafani, čuj u kafani ...
Operisani ste od normalne priče sa ljudima :roll:
...ja mislio da necete primetiti ali eto,odali smo se...shame on us ! :roll:
...jel ima neki mehanizam u kafani da kad neko prekoraca crvenu liniju "pristojnog ponasanja", na zahtev najmanje 2-3 "gosta" ga izbacimo kroz prozor ?

... pa da se ja lepo spremam dok je vreme za bacanje i nabavim si zastitnu opremu a narocito kacigu ...!? :D

Ovi ko da su u sudnici a ne u kafani :kafaz:
Kao da će neko čitati vaše kilometarske postove u kafani, čuj u kafani ...
Operisani ste od normalne priče sa ljudima :roll:
Разни су столови у кафани... а и посетиоци...

Тренутно Келнер за шанком туче уличног продавца из Бруклина који би да прода без да купи пиће, материјалном Хелене Воаујт, пресавијене у пендрек свеске :)

Dva lovca idu kroz šumu i ugledaše čobana na proplanku kako čuva stado.
- Hajde da ga malo za'ebavamo", reče jedan od njih.
- "Hajde", složi se drugi.
Pozdraviše ga i upitaše za zdravlje.
- Da te pitamo, protrča li kakav zec ovuda?
- A jes' Bogami, maloprije protrča jedan.
- A jel' bio zec ili zečica?
- E bogami zec.
- A kako znaš da je zec?
- Ma, kad naiđe zastade i reče: kad naiđu dva lovca koja hoće da me ulove, reci im da me mogu samo za k***c povući. :lol: :mrgreen:

Najbolja meditacija/molitva je programiranje teskih problema, generalno, ekstremno naprezanje mozga.
Onda udjem u vise stanje svesti, kad mozak predje u 6. brzinu, za neke je to bolest,,,,
Najteži problem je spoznati kada lažeš sebe. Ego to nikada neće priznati, tako da moraš uložiti poseban napor da bi to pihvatio kad prepoznaš.

https://srbin.info/pocetna/aktuelno...stenike-zbog-pretnji-nacionalnoj-bezbednosti/

Бугарске власти протерују руске свештенике због “претњи националној безбедности”​

Бугарске власти протерале су данас старешину Руске православне цркве у Софији, архимандрита Васијана Змејева и двојицу свештеника храма Свети Никола Мирликијски Чудотворец, јер представљају “претњу националној безбедности“.​

Према речима руске амбасадорке у Софији Елеоноре Митрофанове, свештеници из Руске православне цркве позвани су у миграциону службу, где им је речено да представљају претњу по националну безбедност, а потом су полицијским аутомобилом одведени кућама да покупе ствари.

Како је навела, они ће затим ће бити одведени у цркву и одатле до границе са Србијом, преноси бугарски портал “24 часа”.

https://srbin.info/pocetna/aktuelno...stenike-zbog-pretnji-nacionalnoj-bezbednosti/

Бугарске власти протерују руске свештенике због “претњи националној безбедности”​

Бугарске власти протерале су данас старешину Руске православне цркве у Софији, архимандрита Васијана Змејева и двојицу свештеника храма Свети Никола Мирликијски Чудотворец, јер представљају “претњу националној безбедности“.​

Према речима руске амбасадорке у Софији Елеоноре Митрофанове, свештеници из Руске православне цркве позвани су у миграциону службу, где им је речено да представљају претњу по националну безбедност, а потом су полицијским аутомобилом одведени кућама да покупе ствари.

Како је навела, они ће затим ће бити одведени у цркву и одатле до границе са Србијом, преноси бугарски портал “24 часа”.
Ako je Svaba krvav do lakata, Bugarin je do kolena... dobro mi pamtimo Bugare...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back