Diskontinuiteta Njegove logistike za Njegovu crkvu,jel ti treba tumaca za ovu jednostavnu recenicu ?Pa ti kažeš Hristos obećava da neće biti diskontinuiteta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Diskontinuiteta Njegove logistike za Njegovu crkvu,jel ti treba tumaca za ovu jednostavnu recenicu ?Pa ti kažeš Hristos obećava da neće biti diskontinuiteta.
Da, sigurno nije mislio na diskontinuitet učenja. Pogodno za vas,Diskontinuiteta Njegove logistike za Njegovu crkvu,jel ti treba tumaca za ovu jednostavnu recenicu ?
...sta ces,zivot nije fer za neke pljuvace,zar ne ?Da, sigurno nije mislio na diskontinuitet učenja. Pogodno za vas,

Ma sigurno je išlo vama u prilog....sta ces,zivot nije fer za neke pljuvace,zar ne ?
...nista onda,preostaje ti jedino da prigovaras Isusu sto je davao takve,za tebe neozbiljne tvrdnje koje ce ici u prilog hriscanima iz 21 veka na koje histericno bacas "drvlja i kamenja"...![]()
Da bato "početak i kraj", "alfa i omega" je poznat po diskontinuitetu, naročito logističkom.Diskontinuiteta Njegove logistike za Njegovu crkvu,jel ti treba tumaca za ovu jednostavnu recenicu ?

Sad ce i satanisti da se registruju, pa ce sve biti potaman...Пошто сте се почели називати секташима и култовима а ја то бришем по правилима форума сектом или култом се не смију називати вјерске заједнице регистроване у Републици Србији.
Ево списак:
https://www.mpravde.gov.rs/registar/1138/spisak-crkava-i-verskih-zajednica-.php
Zakon brani nazive koji ih najbolje opisuja a sam ih koristi.Sad ce i satanisti da se registruju, pa ce sve biti potaman...

pobegli svi od tvoje metle....Pa đe si @dekapitare.
eto me.Pa đe si @dekapitare.
najgori su mi ti kilometarski postovi. neko to voli ja ne.pobegli svi od tvoje metle....
forum nije sudnica...spam doprinosi opstanku foruma više nego neki kilometarski postovi.i dueli biblijskim citatima..
Neka treba. Jesi napunio baterije?eto me.
malo se odmarao od prepucavanja jednog te istog.
Smanjio sam takve poruke u zadnje vrijeme primjetio sam. Valjda me smorilo.najgori su mi ti kilometarski postovi. neko to voli ja ne.
fali ovde sopstvena misao, non stop citati iz biblije kao "argumenti", sv. otaca, subotarlije, watchtowera, zasiti.Neka treba. Jesi napunio baterije?