- Poruka
- 89.439
lele.. naebasmo..Наравно да нећу бити клошар и бановати због таквих ствари. Пошто сам сад добио одговорнију функцију клонићу се оштрих расправа које би могле довести у питање моју непристрасност.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lele.. naebasmo..Наравно да нећу бити клошар и бановати због таквих ствари. Пошто сам сад добио одговорнију функцију клонићу се оштрих расправа које би могле довести у питање моју непристрасност.

Odlicno primecujes cinjenice,sto jest jest...Činjenično znam samo da si ga nazvao "debelom hohštaplerskom lažovčinom". Dakle???
Bata Robija jedini još gaji neku nadu. Mada on ne vidi ni da je subota 6.dan kalendarski...lele.. naebasmo..![]()
Vidim da si mu lepe reči izabrao...Odlicno primecujes cinjenice,sto jest jest...
...nego koja ti je namera,jel si mozda ocekivao da sad nesto poricem...?
Zao mi je sto cu t razocarati ali ja sam i dalje na stanovistu da kad god neko iznosi optuznicu koja direktno utice na kredibilitet neke druge osobe i ne daje konkretnih dokaza a narocito kad ga javno pozivaju da ih iznese ako ih ima - da su takvi upravo onakvi kao sto si ti primetio i sad si me ovde citirao...
To se nazalost moze desiti svakome stoga svi mi trebamo veoma pazljivo birati svoje reci kad iznosimo bilo kakve kvalifikacije na bilo koji "tudji racun".
A da procitas jos jednom sta si rekao a nakon cega si zavrsio sa "Dakle"...!?Vidim da si mu lepe reči izabrao...
Ali i u kafani si mi zakopčan i opet ne odgovaraš na vrlo prosto pitanje?

a-kaki-je i ti siСАд си га угасиЈо...
Долијасе и ти и чачклица са богумилима и њиховим смућкама
Sta ces,po prirodi sam optimista,...Bata Robija jedini još gaji neku nadu.
...ne vidim bato,mozda los izbor dioptrije...Mada on ne vidi ni da je subota 6.dan kalendarski...

Opet vrdaš na jasno pitanje.....ne vidim bato,mozda los izbor dioptrije...
...mada je moguce da ignorises jasnu Bozju zapovest ali hajde da ti ne kvarim raspolozenje takvom mogucnoscu...![]()
Откад ти знаш шта су свети оци кинђурак...?a-kaki-je i ti si
pošto ovde sveti oci ne forumaše nikom više nije sigurna glava na ramenima![]()

Hajde da vidimo pitanje:Opet vrdaš na jasno pitanje...
Imamo razlicite definicija za pojam vredjanje - jel vredjanje kad crncu kazes da ima crna boja koze ?Moguće da ti ignorišeš jasnu forumsku zapovest da je vređanje moderatora zabranjeno.
Pa taaaaaako kazi,to bi ti hteo,jel tako ?Može da ti cvikne ban za to kad oće...
Ponavljam,stojim cvrsto iza svake reci koje sam rekao a pre toga jasno i precizno potrazio dokaze...Pa sad, kad misliš da mu se izvineš javno za najstrašniju javnu klevetu jer si i vređao javno?
Ja se znam izviniti ako nesto pogresim ali prilike koje pominjes nisu takav slucaj !Ajde bato, 100x si od drugih tražio da ti se izvinu, da vidimo kako ti to radiš?
Sve ti lepo rekao i objasnio...Dakle???

Bato, to što Japanac ima kose oči nema veze s ličnim vređanjem moderatora.Hajde da vidimo pitanje:
Imamo razlicite definicija za pojam vredjanje - jel vredjanje kad crncu kazes da ima crna boja koze ?
Jel vredjanje kad japancu kazes da ima iskosene oci ?
Naravno da nije.
U tom smislu kad nekom ko te lazno optuzuje kazes da je prevarant i lazov ako ne iznese dokaze u prilog optuzbe - to definitivno nije vredjanje.
Dakle u tom smislu,niko nema prava neosnovano optuzivati druge pa ni moderacija,jel ti konacno jasno ?
Pa taaaaaako kazi,to bi ti hteo,jel tako ?
A nisi se setio da me trebas odbraniti jer sam bio neosnovano optuzen ja i neke hriscane pa da potrazis sankciju za te optuzbe ?
Ponavljam,stojim cvrsto iza svake reci koje sam rekao a pre toga jasno i precizno potrazio dokaze...
...cak sto vise,kad sam trazio dokaze cak sam navodio da cu lazovcina iprevarant biti ja ako iznese dokaze koje sasm mu potrazio.
Ali eto,do dana danasnjeg takve dokaze mi doticni nije izneo stoga sve ovo sto trenutno iznosis mozes slobodno okaciti macki o rep.
Ja se znam izviniti ako nesto pogresim ali prilike koje pominjes nisu takav slucaj !
Sve ti lepo rekao i objasnio...
...jel da ti ja trazim macku ili ces je sam naci !??![]()
Ako bilo ko pa cak i moderator neosnovano optuzuje i iznosi lazi koje ne moze dokazati onda je doticni prevarant i lazov i to definitivno nije vredjanje.Bato, to što Japanac ima kose oči nema veze s ličnim vređanjem moderatora.
A kad sam ja iznosio lazi na racun bilo kog forumasa ili na racun njegove verske zajednice ?Kad je tebe ovde neko nazvao "debelim lažljivim hohštaplerom"? Al bi bilo, lelelele...
...to sto ti vidis ili ne vidis jeste u domenu oftimologije a to je oblast za koju definitivno nisam kompetentan...mogu imati neke pretpostavke na osnovu onog sto ovde iznosis ali bih to ipak zadrzao za sebe...Bato, ako se ne izvineš, javno ovde po sred kafane, našao si ti sebi mačora, vidim ja to...

Covek je posvecen!primi moje saučešće
čim su stavili tebe kao novajliju valjda ti je jasno da ovde neće niko da moderiše?

E fala Višnjem, nekad si se puvao da znaš više od doktora. Još kad bi shvatio da si i teološki nekompetentan pa da Mu nazdravimo što ti je ozdravio mozak...to sto ti vidis ili ne vidis jeste u domenu oftimologije a to je oblast za koju definitivno nisam kompetentan...
...molim dokaze u prilog ili priznaj da si nas pokusao slagati ( mislim na sve forumase,ne samo mene)...E fala Višnjem, nekad si se puvao da znaš više od doktora.
...a na osnovu cega si stekao takav utisak,jel ja iznosim neistine ili mozda citiram Sveto Pismo u pogresnoim kontekstu ?Još kad bi shvatio da si i teološki nekompetentan
...hmmm,kazes ja se bavio "puvanjem"da znam vise od doktora...!??pa da Mu nazdravimo što ti je ozdravio mozak.
Hmmm...Što si najedared skroman bato? Ne lažem ja nikad, a nisi ni Pismo pa da ti citiram baš svaki biser....molim dokaze u prilog ili priznaj da si nas pokusao slagati
...odlicno,daj me onda citiraj gde sam o sebi tvrdio ono sto si javno izneo.Hmmm...Što si najedared skroman bato? Ne lažem ja nikad,
...naravno da nisam ali definitivno nisam ni takav kakav si me hteo javno pretstaviti stoga je to javna optuznica koja se mora dokazati jer bi to u suprotnom bila lazna optuzba ili jos preciznije uvreda moje casti ...a nisi ni Pismo pa da ti citiram baš svaki biser.
@robivek evo ga bato... Pa sad dopreciziraj sa kim možeš voditi kvalifikovane medicinske diskusije ako ne znaš bolje ili bar isto kao doktori?...isto kao sto nisam ni doktor ali da mogu voditi i medicinske diskusije...

A ko stalno izmišlja da kao njega neko kleveće, bez povoda, šta je? Bolesnik ili znaš za još neku dijagnozu iz svojih "medicinskih diskusija"?...nadam se das si skontao da svako ko vredja sagovornike iznoseci lazne optuzbe jeste prevarant i debela lazovcina !??

Odlicno,hajde da vidimo dokaza u prilog tvoje tvrdnje da sam ja rekao " da znam vise od doktora":@robivek evo ga bato...
Dakle dao si optuznicu da sam ja navodno tvrdio da znam vise od doktora i kad sam ti potrrazio dokaza ti si nam dao ovaj dokaz pa sam sad ja na redu.
Molicu lepo da ne dodajes nista onom sto sam rekao,pa citirao si me covece,zar te nije sramota !??Pa sad dopreciziraj sa kim možeš voditi kvalifikovane medicinske diskusije ako ne znaš bolje ili bar isto kao doktori?
Eto,video sam ja ali verujem i svi ostali koji prate ovaj nas razgovor stoga najmanje sto mozes uraditi jeste da se lepo izvinis sto i nas hteo prevariti pljuvajuci neosnovano na moju ugled i cast i jos vise - zato sto si na ociju svih pokusao falsifikovati moju izjavu !!!Dakle??? Ko ti vređa čast i dobar glas ...
Bato, šta lupaš opet? Šta umišljaš kakvu diskusiju možeš da vodiš o medicini i sa kim, slave ti? Jel sa nekim babama paprikarkama u čekaonici?Dakle diskusije na bilo koju temu pa i medicinsku moze voditi svako ko ima bar elementarno znanje iz te oblasti
Medicinska diskusija za razliku mora uvek da bude kvalifikovana da bi bila diskusija. Tako da sam samo doprecizirao dodajući ono što se neizlstavno podrazumeva. Što voliš da se puvakaš je ipak do tebe pa se ti i stidi što lupaš.Molicu lepo da ne dodajes nista onom sto sam rekao,pa citirao si me covece,zar te nije sramota !??
Šta oćeš sad da kažeš? Jel si lagao kad si puvanderski tvrdio da možeš voditi "medicinske diskusije" pošto očito znaš možda i više od doktora, ili sad kad mi se praviš Toše koji nije izjavio što je izjavio?Eto,video sam ja ali verujem i svi ostali koji prate ovaj nas razgovor stoga najmanje sto mozes uraditi jeste da se lepo izvinis sto i nas hteo prevariti pljuvajuci neosnovano na moju ugled i cast i jos vise - zato sto si na ociju svih pokusao falsifikovati moju izjavu !!!
Ponavljam,ne samo o medicini vec o svakoj oblasti o kojoj imam elementarno znanje a da taj isti preduslov zadovoljava i sagovornik.Bato, šta lupaš opet? Šta umišljaš kakvu diskusiju možeš da vodiš o medicini i sa kim, slave ti? Jel sa nekim babama paprikarkama u čekaonici?
A ko to kaze,jel nam mozes dati nekog kredibilnog dokaza u prilog ove neuobicajene tvrdnje ili ce to biti samo jos jedan od tvojih frapantnih zakljucaka !?Medicinska diskusija za razliku mora uvek da bude kvalifikovana da bi bila diskusija.
Nemoj molim te nikad da to radis,to se zove klasicno falsifikovanje a u nekim je oblastima cak i kaznjivo...Tako da sam samo doprecizirao dodajući ono što se neizlstavno podrazumeva. Što voliš da se puvakaš je ipak do tebe pa se ti i stidi što lupaš.
Ono sto zelim reci ja uvek otvoreno,jasno i precizno kazem stoga ako me nisi skontao najbolje je da moje komentare citas najmanje pet puta za redom ili da potrazis nekog strucnog savetnika da ti to sve lepo razjasni.Šta oćeš sad da kažeš?
...pa nadmasio si samog Minhauzena bato,u samo par postova uspeo si da ne samo mene vec da i sebe samog falsifikujes i tako si nas pokusao slagati...Jel si lagao kad si puvanderski tvrdio da možeš voditi "medicinske diskusije" pošto očito znaš možda i više od doktora,

Ja sam robivek,drago mi je sto smo se konacno upoznali i ja ne "glumil ludilo"vec se drzim onog sto je jasno zapisano - kako u Bibliji tako i u nasim forumskim diskusijama.ili sad kad mi se praviš Toše koji nije izjavio što je izjavio?
znamoJa sam robivek,drago mi je sto smo se konacno upoznali i ja ne "glumil ludilo"
...tushe..znamo
nisam mogla da odolim, ne zameri
ja bih ipak nešto da pojedem...tushe..
...posto ne glumim znaci da sam zaista takav,zar ne ?
Eto,konacno si me uhvatila u "nezgodnu poziciju"ovo se mora proslaviti...
Sta pije kafana ???![]()