DedaStojan
Veoma poznat
- Poruka
- 12.678
Ima jos takvih Kala Calama zilot se busa u grudi al ne čuh da ima decu pa da dete da za boj
isto i maki svi su loši, neprijatelji br. 1
i obojica bi ratovali al na forumu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima jos takvih Kala Calama zilot se busa u grudi al ne čuh da ima decu pa da dete da za boj
Tek mi 23 biće vremena za djecu.ma zilot se busa u grudi al ne čuh da ima decu pa da dete da za boj
Zato si se spremio za bojTek mi 23 biće vremena za djecu.

Šta ćeš mora neko ukrštati koplja i virtuelno.Zato si se spremio za boj
Preko tastature
Za onaj pravi treba imati malo više herca![]()
A ti bi to da ratuješŠta ćeš mora neko ukrštati koplja i virtuelno.
Virtuelno Gogili virtuelno.A ti bi to da ratuješ
Šta si onda bolji od mudzosa?
ukrštati koplja zvuči tako ...tako LGBTŠta ćeš mora neko ukrštati koplja i virtuelno.

Мора модерније, мора...ukrštati koplja zvuči tako ...tako LGBT![]()

a dobro.. onda si u rl bezbedna.. ovi što ovde kvare kafane u rlnisam ja maler
mona nam beše maler![]()
ma ne smetaju meni te cirkuske predstave u kojima papa učestvuje nego me više brinu ovi Jezuiti što se svuda infiltriraju......
Па папа је језуита... сад се тако инфилтрирају, на подилажење дебилизованој гоморској раји... прави циркус дању...ma ne smetaju meni te cirkuske predstave u kojima papa učestvuje nego me više brinu ovi Jezuiti što se svuda infiltriraju......
Tako Jezuiti znaju reći da skrenu paznju s sebe.ma ne smetaju meni te cirkuske predstave u kojima papa učestvuje nego me više brinu ovi Jezuiti što se svuda infiltriraju......
misliš tako što upiru prstom u druge da su Jezuiti kao što ti implicitno radiš u izjavi na koju odgovaramTako Jezuiti znaju reći da skrenu paznju s sebe.
Nismo na paranoidnoj seansi vec kafani.misliš tako što upiru prstom u druge da su Jezuiti kao što ti implicitno radiš u izjavi na koju odgovaram

što..au robija sad si najebo![]()
šta se desilo..Maki napredovao..što..šta se desilo..

Čini se da stanoviti Deda Deka već plaća cek neiskustvu?au robija sad si najebo![]()
deka tj baka stojanka je ranije pala.Čini se da stanoviti Deda Deka već plaća cek neiskustvu?
Sta ces,vlast je vlast a "pendrak trening "jeste njihova legitimna alatka...!!!au robija sad si najebo![]()