bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
zivo, zivo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa gde si ti Maksozivo, zivo![]()

Evo me, kucipa gde si ti Makso![]()

pa ti si uvek kućiEvo me, kuci![]()

Uvek. Pa u invalidskoj sam penziji. Ne mogu bas puno da se krecem...pa ti si uvek kući![]()
Kelner kaze da im je to upravo zavrsilo...jel moze neko jagne na raznjicu ili cemo neko dobro ripce / bukovka na zaru...?ja bih ipak nešto da pojedem
gladna sam
može li pečeno prasence![]()
evo rešili smo problemKelner kaze da im je to upravo zavrsilo...jel moze neko jagne na raznjicu ili cemo neko dobro ripce / bukovka na zaru...?

...odlicno eto resen je i taj problem samo cek da vidim...heeeej,sta je sad ovo,novcanik mi prazan,nije valjda da mi ga neko ispraznio dok smo relaksirano caskali...!?evo rešili smo problem
![]()
...mozda je bolje da joj iskreno kazes "dobrodosla u klub"a ne da joj zameras...Колико год га нападала @.Gogilli. не можеш без робија изгледа.
za sve postoji rešenje...odlicno eto resen je i taj problem samo cek da vidim...heeeej,sta je sad ovo,novcanik mi prazan,nije valjda da mi ga neko ispraznio dok smo relaksirano caskali...!?
Daj molim te pozovi obezbedjenje i da proverimo kamere,za svaki slucaj...
...nego cini mi se da "iz opravdanih razloga" ovaj put necu moci placati ceh za pecenje koje si obezbedila...steta,mozda iduci put..!?![]()
ne možemo izgleda ni bez tebe jer si stalno tuКолико год га нападала @.Gogilli. не можеш без робија изгледа.
a kad kažem da ste mi vas dvojica sumnjivi vi se ljutite...mozda je bolje da joj iskreno kazes "dobrodosla u klub"a ne da joj zameras...![]()

...jeli,vi da mrsite brk a ja da r'mbacim u kuhinji ?za sve postoji rešenje
![]()
rekoše iz obezbedjenja da ćeš ti ovo počistiti i srediti ... taman dok se mi omastimo![]()
...jeli,vi da mrsite brk a ja da r'mbacim u kuhinji ?
...a jel moze da povucem rec i da umesto "sta pije kafana" onako glasno uzviknem " jel neko rasapolozen za neko ripce na zaru..." ?
...ako vec crncim bar da me ne grize savest...

tu je najsigurniji kao i mi ostalirobija ne izlazi iz kafane od kad je makarije mod![]()

a kad kažem da ste mi vas dvojica sumnjivi vi se ljutite![]()
ma faca si ti, nemoj da si lažno skroman.Googli hoce da zna o meni pita me ja joj odgovaram nisam ja to potencirao nego ona.
A ja kao dzentlmen joj lijepo odgovaram.
Malo nju stisni Kale nemoj samo po Dedi.
Inace nisam tip da pricam o sebi.
Nisam ni za ova chatanja uopce da nije nje mozda ne bi ni bio ovde.
Ne poricem to uopce.
deda lepo priznaj da me gotiviš ne prikrivaj to rečenicama da ja volim tebeGoogli me voli i to je to.
Ubijte me jer vas nije