Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наравно да нећу бити клошар и бановати због таквих ствари. Пошто сам сад добио одговорнију функцију клонићу се оштрих расправа које би могле довести у питање моју непристрасност.

A sad znači više nisu laži?
U moje krajeve je to potpuni isti znacaj ,ne znam kako je kod vas...jel ti to bas toliko smeta ?
A neoficijeno...?
Neoficijalno ce mi faliti onaj Maki koji je zustar u diskusiji,koji se bori svim snagama i koji ponekad ponesen zarom verske ljubavi koristi nelegitimna sredstva a sve to iz razloga sto ce,,kako je i sam malo pre rekao,izbegavati "ostre rasprave"...

Наравно да нећу бити клошар и бановати због таквих ствари. Пошто сам сад добио одговорнију функцију клонићу се оштрих расправа које би могле довести у питање моју непристрасност.
primi moje saučešće :D

čim su stavili tebe kao novajliju valjda ti je jasno da ovde neće niko da moderiše?

Čuj odgovorniju funkciju :lol:
@robivek sad raspali vidiš da se ovaj mora kloniti oštrih rasprava :D

To izgleda niko od iskusnih igrača nije hteo funkciju :think:

Čuj odgovorniju funkciju :lol:
@robivek sad raspali vidiš da se ovaj mora kloniti oštrih rasprava :D
Iskreno se nadam da ce revidirati taj njegoiv stav,izgubice se tako "shmek"mnogih nasih diskusija...
To izgleda niko od iskusnih igrača nije hteo funkciju :think:
Neiskustvo uopste nije problem ,bitno je da je korektan i da ima elementarni osecaj za pravednost stoga daj da ga prvo vidimo pa da onda,ako bude razloga,moze se komentirati kako treba i gde treba...
Dakle dajte momku sansu pa da vidimo kako ce proci njegov prvi okrsaj sa "sektasima",od toga se moze puno toga videti o pravcu njegovog "kretanja".

Не клони се оштрих расправа, форум служи за то...

Ево мало да те обрадујем са Исаијиним:

Тешко теби Израиљу, деца су ти кнежеви, жене су ти господари... (шала мала)

Iskreno se nadam da ce revidirati taj njegoiv stav,izgubice se tako "shmek"mnogih nasih diskusija...

Neiskustvo uopste nije problem ,bitno je da je korektan i da ima elementarni osecaj za pravednost stoga daj da ga prvo vidimo pa da onda,ako bude razloga,moze se komentirati kako treba i gde treba...
Dakle dajte momku sansu pa da vidimo kako ce proci njegov prvi okrsaj sa "sektasima",od toga se moze puno toga videti o pravcu njegovog "kretanja".
Ne znam bato, nisi uverio ni ovim izveštajem...:think:kakave osećaje imaju "debeli hohštaplerski lažovi"?

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back