Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Наравно да нећу бити клошар и бановати због таквих ствари. Пошто сам сад добио одговорнију функцију клонићу се оштрих расправа које би могле довести у питање моју непристрасност.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sad znači više nisu laži?kad god iznosi neistin
A neoficijeno...?a sa moje strane evo oficijalne cestitke
U moje krajeve je to potpuni isti znacaj ,ne znam kako je kod vas...jel ti to bas toliko smeta ?A sad znači više nisu laži?
Neoficijalno ce mi faliti onaj Maki koji je zustar u diskusiji,koji se bori svim snagama i koji ponekad ponesen zarom verske ljubavi koristi nelegitimna sredstva a sve to iz razloga sto ce,,kako je i sam malo pre rekao,izbegavati "ostre rasprave"...A neoficijeno...?
Aha bato, ako je ovo tvoj oficijelni stav, znači ipak je lažov?U moje krajeve je to potpuni isti znacaj ,ne znam kako je kod vas...jel ti to bas toliko smeta ?
primi moje saučešćeНаравно да нећу бити клошар и бановати због таквих ствари. Пошто сам сад добио одговорнију функцију клонићу се оштрих расправа које би могле довести у питање моју непристрасност.
Čuj odgovorniju funkcijuНаравно да нећу бити клошар и бановати због таквих ствари. Пошто сам сад добио одговорнију функцију клонићу се оштрих расправа које би могле довести у питање моју непристрасност.

...ma stvarno zivot nije fer i za tebe,zar ne ???
Prevarantu hostaplerski,priznaj da si debela lazovcina...
Dakle ???
nek se kaliČuj odgovorniju funkciju
@robivek sad raspali vidiš da se ovaj mora kloniti oštrih rasprava
To izgleda niko od iskusnih igrača nije hteo funkciju![]()
ovo je za banNema bate BIBLISKI ćuti, pobego, zna da imam citata...
Iskreno se nadam da ce revidirati taj njegoiv stav,izgubice se tako "shmek"mnogih nasih diskusija...
Neiskustvo uopste nije problem ,bitno je da je korektan i da ima elementarni osecaj za pravednost stoga daj da ga prvo vidimo pa da onda,ako bude razloga,moze se komentirati kako treba i gde treba...To izgleda niko od iskusnih igrača nije hteo funkciju![]()
Kako bre nije,danas castila sve u kafani,ja mislio da je maturirala,diplomirala ili sto god slicno tome kad ono ...Nisi sretna što me vidiš na ovoj poziciji?
Kakav ban? U njegovi krajevi se za ovo kamenuje više puta uzastopno. Još pita, "šta meni smeta to smeta?".ovo je za ban![]()
САд си га угасиЈо...primi moje saučešće
čim su stavili tebe kao novajliju valjda ti je jasno da ovde neće niko da moderiše?
...prosto frapira tvoj metod utvrdjivanja cinjenicnog stanja, znao sam odavna da je kod tebe ozbiljnog potencijala za diskutanta...Aha bato, ako je ovo tvoj oficijelni stav, znači ipak je lažov?
Koliko te plaćaju za funkcijuNisi sretna što me vidiš na ovoj poziciji?
Jel to kreće seča glavaСАд си га угасиЈо...
Долијасе и ти и чачклица са богумилима и њиховим смућкама
...ako mene neko pita trebalo bi najmanje duplo vise...Koliko te plaćaju za funkciju![]()
Al čuj ovo .... pozicijaKako bre nije,danas castila sve u kafani,ja mislio da je maturirala,diplomirala ili sto god slicno tome kad ono ...![]()
Утеха за моју напаћену душу овде...Jel to kreće seča glava![]()

Не клони се оштрих расправа, форум служи за то...Наравно да нећу бити клошар и бановати због таквих ствари. Пошто сам сад добио одговорнију функцију клонићу се оштрих расправа које би могле довести у питање моју непристрасност.
Не сме ни да се насмеје...au robija sad si naje.o![]()

Почеће да чита ''Кроз Тамнички прозор'' (силом прилика)A neoficijeno...?
Činjenično znam samo da si ga nazvao "debelom hohštaplerskom lažovčinom". Dakle???...prosto frapira tvoj metod utvrdjivanja cinjenicnog stanja, znao sam odavna da je kod tebe ozbiljnog potencijala za diskutanta...![]()
Ne znam bato, nisi uverio ni ovim izveštajem...Iskreno se nadam da ce revidirati taj njegoiv stav,izgubice se tako "shmek"mnogih nasih diskusija...
Neiskustvo uopste nije problem ,bitno je da je korektan i da ima elementarni osecaj za pravednost stoga daj da ga prvo vidimo pa da onda,ako bude razloga,moze se komentirati kako treba i gde treba...
Dakle dajte momku sansu pa da vidimo kako ce proci njegov prvi okrsaj sa "sektasima",od toga se moze puno toga videti o pravcu njegovog "kretanja".
kakave osećaje imaju "debeli hohštaplerski lažovi"?