Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наравно да нећу бити клошар и бановати због таквих ствари. Пошто сам сад добио одговорнију функцију клонићу се оштрих расправа које би могле довести у питање моју непристрасност.
lele.. naebasmo.. :fdlan:

Činjenično znam samo da si ga nazvao "debelom hohštaplerskom lažovčinom". Dakle???
Odlicno primecujes cinjenice,sto jest jest...
...nego koja ti je namera,jel si mozda ocekivao da sad nesto poricem...?
Zao mi je sto cu t razocarati ali ja sam i dalje na stanovistu da kad god neko iznosi optuznicu koja direktno utice na kredibilitet neke druge osobe i ne daje konkretnih dokaza a narocito kad ga javno pozivaju da ih iznese ako ih ima - da su takvi upravo onakvi kao sto si ti primetio i sad si me ovde citirao...
To se nazalost moze desiti svakome stoga svi mi trebamo veoma pazljivo birati svoje reci kad iznosimo bilo kakve kvalifikacije na bilo koji "tudji racun".

Odlicno primecujes cinjenice,sto jest jest...
...nego koja ti je namera,jel si mozda ocekivao da sad nesto poricem...?
Zao mi je sto cu t razocarati ali ja sam i dalje na stanovistu da kad god neko iznosi optuznicu koja direktno utice na kredibilitet neke druge osobe i ne daje konkretnih dokaza a narocito kad ga javno pozivaju da ih iznese ako ih ima - da su takvi upravo onakvi kao sto si ti primetio i sad si me ovde citirao...
To se nazalost moze desiti svakome stoga svi mi trebamo veoma pazljivo birati svoje reci kad iznosimo bilo kakve kvalifikacije na bilo koji "tudji racun".
Vidim da si mu lepe reči izabrao...

Ali i u kafani si mi zakopčan i opet ne odgovaraš na vrlo prosto pitanje?

Vidim da si mu lepe reči izabrao...

Ali i u kafani si mi zakopčan i opet ne odgovaraš na vrlo prosto pitanje?
A da procitas jos jednom sta si rekao a nakon cega si zavrsio sa "Dakle"...!?
...nije valjda da si ocekivao da mogu skontati iz prve koje si pitanje hteo postaviti al si ga propustio zapisati ?
Kako god,posto mi se ucinilo da si ocekivao da reteriram ja sam ti jasno i precizno rekao kako stvari stoje,ne znam sta zelis vise od ovog ?
Ako smatras da su moje navode bile neosnovane sto nisi tada reagovao vec to sada radis kada sistekao utisak da si trako mozes "omrsiti brk" ( citaj - da isprovociras , sta ja znam, mozda neki ban za robiveka ) ...!? :kafa:

..ne vidim bato,mozda los izbor dioptrije...
...mada je moguce da ignorises jasnu Bozju zapovest ali hajde da ti ne kvarim raspolozenje takvom mogucnoscu... :kafa:
Opet vrdaš na jasno pitanje...

Moguće da ti ignorišeš jasnu forumsku zapovest da je vređanje moderatora zabranjeno. Može da ti cvikne ban za to kad oće... Pa sad, kad misliš da mu se izvineš javno za najstrašniju javnu klevetu jer si i vređao javno?

Ajde bato, 100x si od drugih tražio da ti se izvinu, da vidimo kako ti to radiš?
Dakle???

a-kaki-je i ti si
pošto ovde sveti oci ne forumaše nikom više nije sigurna glava na ramenima :D
Откад ти знаш шта су свети оци кинђурак...?

Спреми се за модерацију својих постова, уз плач и шкргут зуба... Први ће после робије да омастиш гиљотину... :per:

Opet vrdaš na jasno pitanje...
Hajde da vidimo pitanje:
Moguće da ti ignorišeš jasnu forumsku zapovest da je vređanje moderatora zabranjeno.
Imamo razlicite definicija za pojam vredjanje - jel vredjanje kad crncu kazes da ima crna boja koze ?
Jel vredjanje kad japancu kazes da ima iskosene oci ?
Naravno da nije.
U tom smislu kad nekom ko te lazno optuzuje kazes da je prevarant i lazov ako ne iznese dokaze u prilog optuzbe - to definitivno nije vredjanje.
Dakle u tom smislu,niko nema prava neosnovano optuzivati druge pa ni moderacija,jel ti konacno jasno ?
Može da ti cvikne ban za to kad oće...
Pa taaaaaako kazi,to bi ti hteo,jel tako ?
A nisi se setio da me trebas odbraniti jer sam bio neosnovano optuzen ja i neke hriscane pa da potrazis sankciju za te optuzbe ?
Pa sad, kad misliš da mu se izvineš javno za najstrašniju javnu klevetu jer si i vređao javno?
Ponavljam,stojim cvrsto iza svake reci koje sam rekao a pre toga jasno i precizno potrazio dokaze...
...cak sto vise,kad sam trazio dokaze cak sam navodio da cu lazovcina iprevarant biti ja ako iznese dokaze koje sasm mu potrazio.
Ali eto,do dana danasnjeg takve dokaze mi doticni nije izneo stoga sve ovo sto trenutno iznosis mozes slobodno okaciti macki o rep.
Ajde bato, 100x si od drugih tražio da ti se izvinu, da vidimo kako ti to radiš?
Ja se znam izviniti ako nesto pogresim ali prilike koje pominjes nisu takav slucaj !
Sve ti lepo rekao i objasnio...
...jel da ti ja trazim macku ili ces je sam naci !?? :kafa:

Hajde da vidimo pitanje:

Imamo razlicite definicija za pojam vredjanje - jel vredjanje kad crncu kazes da ima crna boja koze ?
Jel vredjanje kad japancu kazes da ima iskosene oci ?
Naravno da nije.
U tom smislu kad nekom ko te lazno optuzuje kazes da je prevarant i lazov ako ne iznese dokaze u prilog optuzbe - to definitivno nije vredjanje.
Dakle u tom smislu,niko nema prava neosnovano optuzivati druge pa ni moderacija,jel ti konacno jasno ?

Pa taaaaaako kazi,to bi ti hteo,jel tako ?
A nisi se setio da me trebas odbraniti jer sam bio neosnovano optuzen ja i neke hriscane pa da potrazis sankciju za te optuzbe ?

Ponavljam,stojim cvrsto iza svake reci koje sam rekao a pre toga jasno i precizno potrazio dokaze...
...cak sto vise,kad sam trazio dokaze cak sam navodio da cu lazovcina iprevarant biti ja ako iznese dokaze koje sasm mu potrazio.
Ali eto,do dana danasnjeg takve dokaze mi doticni nije izneo stoga sve ovo sto trenutno iznosis mozes slobodno okaciti macki o rep.

Ja se znam izviniti ako nesto pogresim ali prilike koje pominjes nisu takav slucaj !

Sve ti lepo rekao i objasnio...
...jel da ti ja trazim macku ili ces je sam naci !?? :kafa:
Bato, to što Japanac ima kose oči nema veze s ličnim vređanjem moderatora.

Kad je tebe ovde neko nazvao "debelim lažljivim hohštaplerom"? Al bi bilo, lelelele...

Bato, ako se ne izvineš, javno ovde po sred kafane, našao si ti sebi mačora, vidim ja to...

Bato, to što Japanac ima kose oči nema veze s ličnim vređanjem moderatora.
Ako bilo ko pa cak i moderator neosnovano optuzuje i iznosi lazi koje ne moze dokazati onda je doticni prevarant i lazov i to definitivno nije vredjanje.
...i ako cemo pravoi,upravo lazno optuzivanje je u tom slucaju vredjanje stoga je krivica na moderatora.
Jel primecujes konacno razliku i sustinu problematike koju iznosis ?
Nije valjda da si mislio da su moderatori neki despoti na forumu pa da mogu iznositi lazi na racun forumasa ?
,..ako si tako mislio onda si debelo pogresio !
Kad je tebe ovde neko nazvao "debelim lažljivim hohštaplerom"? Al bi bilo, lelelele...
A kad sam ja iznosio lazi na racun bilo kog forumasa ili na racun njegove verske zajednice ?
Ako imas daj iznesi a ako li nemas - onda je to dokaz da me tako jos uvek niko nije nazvao zato sto do sada definitivno nikom nisam dao razloga da me tako nazove.
Bato, ako se ne izvineš, javno ovde po sred kafane, našao si ti sebi mačora, vidim ja to...
...to sto ti vidis ili ne vidis jeste u domenu oftimologije a to je oblast za koju definitivno nisam kompetentan...mogu imati neke pretpostavke na osnovu onog sto ovde iznosis ali bih to ipak zadrzao za sebe... :mrgreen:

E fala Višnjem, nekad si se puvao da znaš više od doktora.
...molim dokaze u prilog ili priznaj da si nas pokusao slagati ( mislim na sve forumase,ne samo mene)...
Još kad bi shvatio da si i teološki nekompetentan
...a na osnovu cega si stekao takav utisak,jel ja iznosim neistine ili mozda citiram Sveto Pismo u pogresnoim kontekstu ?
Ako smatras da je to zaista slucaj daj iznesi dokaze u suprotnoim priznaj da si nas slagao.
pa da Mu nazdravimo što ti je ozdravio mozak.
...hmmm,kazes ja se bavio "puvanjem"da znam vise od doktora...!??
...a da ipak probas bar jednoim procitati ono sto pises,onako cisto za promenu...!??

Hmmm...Što si najedared skroman bato? Ne lažem ja nikad,
...odlicno,daj me onda citiraj gde sam o sebi tvrdio ono sto si javno izneo.
a nisi ni Pismo pa da ti citiram baš svaki biser.
...naravno da nisam ali definitivno nisam ni takav kakav si me hteo javno pretstaviti stoga je to javna optuznica koja se mora dokazati jer bi to u suprotnom bila lazna optuzba ili jos preciznije uvreda moje casti ...
...nadam se das si skontao da svako ko vredja sagovornike iznoseci lazne optuzbe jeste prevarant i debela lazovcina !??
...ja licno ne bih hteo da se tebi na "ledja zalepi"ovakva etiketa stoga tastuturu u ruku i daj iznesi dokaze.
Dakle ???

Odlicno,hajde da vidimo dokaza u prilog tvoje tvrdnje da sam ja rekao " da znam vise od doktora":
robivek:
...isto kao sto nisam ni doktor ali da mogu voditi i medicinske diskusije...
Dakle dao si optuznicu da sam ja navodno tvrdio da znam vise od doktora i kad sam ti potrrazio dokaza ti si nam dao ovaj dokaz pa sam sad ja na redu.

Kao sto se jasno vidi iz prilozenog,kad neko kaze da nije doktor to znaci da je u svakom smislu van ikakvih uporedjivanja sa onima koji to jesu jer sam ocito nekompetentan/adekvatno nestrucan da bi uopste mogao biti svrstan u tu uporedbenu kategoriju.
...jos bitnije jeste ono sto sam rekao u produzetku a to je da mogu voditi medicinske diskusije sto je potpuno razlicito od onog sto po definiciji podrazumeva strucno zvanje doktor iz medicine.
Dakle diskusije na bilo koju temu pa i medicinsku moze voditi svako ko ima bar elementarno znanje iz te oblasti sto nikako,i pod nikakvim uslovima ne podrazumeva da s tim znanjem automatski postajes doktor ( iz medicine ili bilo koje druge oblasti).
Primera radi,ja mogu procitati nesto o kardiohirurgiji stoga mogu voditi diskusiju na tu temu ali to nikako ne znaci da mogu uzeti skalpera u ruci i da nekom izvrsim operaciju otvorenog srca.

Kao sto se jasno vidii,citat kojeg si dao u prilog tvoje tvrdnje blaaaage veze nema sa onom sto si tvrdio sto nas dovodi do dve mogucnosti:

1. da si namerno hteo da ocrnis moj ugled i cast s tim sto si nas hteo dovesti u zabludi s nekom mojom tvrdnjom koja nema nikakve dodirne tacke sa onim sto si tvrdio/optuzivao ili

2. da je tvoj kapacitet opservacije i analitike izuzetno slab pa zato po pravilu uvek donosis pogresne zakljuccke kad pricas sa vecinu forumasa a narocito kada je rec o Svetom Pismu.

Nazalost,koja god opcija bila slucaj - ne govori lepo o tebi !

Pa sad dopreciziraj sa kim možeš voditi kvalifikovane medicinske diskusije ako ne znaš bolje ili bar isto kao doktori?
Molicu lepo da ne dodajes nista onom sto sam rekao,pa citirao si me covece,zar te nije sramota !??
..inace medicinske diskusije mogu voditi sa svakom ko ima elementarno znanje iz medicine ali i sa ostalima - ako neko recimo ne zna nista pokusacu da mu objasnim najbolje sto znam i umem dok ako pricam s medinskim osobljem onda cu pokusati da se ne obrukam kad nesto pitam ili mozda dajem neke primedbe ili predloge.

Dakle??? Ko ti vređa čast i dobar glas ...
Eto,video sam ja ali verujem i svi ostali koji prate ovaj nas razgovor stoga najmanje sto mozes uraditi jeste da se lepo izvinis sto i nas hteo prevariti pljuvajuci neosnovano na moju ugled i cast i jos vise - zato sto si na ociju svih pokusao falsifikovati moju izjavu !!!

Poslednja izmena:
Dakle diskusije na bilo koju temu pa i medicinsku moze voditi svako ko ima bar elementarno znanje iz te oblasti
Bato, šta lupaš opet? Šta umišljaš kakvu diskusiju možeš da vodiš o medicini i sa kim, slave ti? Jel sa nekim babama paprikarkama u čekaonici?

Molicu lepo da ne dodajes nista onom sto sam rekao,pa citirao si me covece,zar te nije sramota !??
Medicinska diskusija za razliku mora uvek da bude kvalifikovana da bi bila diskusija. Tako da sam samo doprecizirao dodajući ono što se neizlstavno podrazumeva. Što voliš da se puvakaš je ipak do tebe pa se ti i stidi što lupaš.
Eto,video sam ja ali verujem i svi ostali koji prate ovaj nas razgovor stoga najmanje sto mozes uraditi jeste da se lepo izvinis sto i nas hteo prevariti pljuvajuci neosnovano na moju ugled i cast i jos vise - zato sto si na ociju svih pokusao falsifikovati moju izjavu !!!
Šta oćeš sad da kažeš? Jel si lagao kad si puvanderski tvrdio da možeš voditi "medicinske diskusije" pošto očito znaš možda i više od doktora, ili sad kad mi se praviš Toše koji nije izjavio što je izjavio?

Bato, šta lupaš opet? Šta umišljaš kakvu diskusiju možeš da vodiš o medicini i sa kim, slave ti? Jel sa nekim babama paprikarkama u čekaonici?
Ponavljam,ne samo o medicini vec o svakoj oblasti o kojoj imam elementarno znanje a da taj isti preduslov zadovoljava i sagovornik.
Koji deo od ovog ne razumes ?
Medicinska diskusija za razliku mora uvek da bude kvalifikovana da bi bila diskusija.
A ko to kaze,jel nam mozes dati nekog kredibilnog dokaza u prilog ove neuobicajene tvrdnje ili ce to biti samo jos jedan od tvojih frapantnih zakljucaka !?
Tako da sam samo doprecizirao dodajući ono što se neizlstavno podrazumeva. Što voliš da se puvakaš je ipak do tebe pa se ti i stidi što lupaš.
Nemoj molim te nikad da to radis,to se zove klasicno falsifikovanje a u nekim je oblastima cak i kaznjivo...
Šta oćeš sad da kažeš?
Ono sto zelim reci ja uvek otvoreno,jasno i precizno kazem stoga ako me nisi skontao najbolje je da moje komentare citas najmanje pet puta za redom ili da potrazis nekog strucnog savetnika da ti to sve lepo razjasni.
Jel si lagao kad si puvanderski tvrdio da možeš voditi "medicinske diskusije" pošto očito znaš možda i više od doktora,
...pa nadmasio si samog Minhauzena bato,u samo par postova uspeo si da ne samo mene vec da i sebe samog falsifikujes i tako si nas pokusao slagati...
Ocajno i ujedno maestralno,rekli bi neki posteni ljudi i neke tvoje kolege prevaranti.
Citirao si me kako pricam o lanjskom snjegu dok si ti izveo zakljucak da sam ja zapravo pricao o danasnjoj ceni nafte... uostalom,tako radis i kad citas Bibliju stoga... :kafa:

ili sad kad mi se praviš Toše koji nije izjavio što je izjavio?
Ja sam robivek,drago mi je sto smo se konacno upoznali i ja ne "glumil ludilo"vec se drzim onog sto je jasno zapisano - kako u Bibliji tako i u nasim forumskim diskusijama.
Nego,jel ces skupiti hrabrosti da se javno izvinis svim forumasima za tvoje lazne optuzbe i dokazanog falsifikovanja !?

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back