dekapitare
Iskusan
- Poruka
- 5.543
koji si ti ljakse pomodarНоси ти своје ''сопство'' код Цигана из индије...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji si ti ljakse pomodarНоси ти своје ''сопство'' код Цигана из индије...

Не... Хришћанин припада само Богу, а кроз Бога и свом народу, ближњима и сл...Zahvatio te etnofiltizam? Hriscanin ne pripada nijednom narodu...
Ћути Перхане, ако је неко сељоберски пропратио Хинду моду са пилатеса пре јоге, онда си тајkoji si ti ljakse pomodar![]()
Isus je rekao da se svima propoveda, to su Apostoli i radili. Nijedan tu narod nije bitan.Не... Хришћанин припада само Богу, а кроз Бога и свом народу, ближњима и сл...
Битни су само Хришћани, јер је битије (духовно) од Бога... ко нема Бога, тај је као непостојећиIsus je rekao da se svima propoveda, to su Apostoli i radili. Nijedan tu narod nije bitan.
nisam znao da sam to promoviso.Ћути Перхане, ако је неко сељоберски пропратио Хинду моду са пилатеса пре јоге, онда си тај
jel to znači da budisti, indijanci, hindusi .... svi mogu da nestanu bitno je da pravoslavci, katolici, adventisti itd koji sebe nazivaju hrišćanima opstanu ?Битни су само Хришћани, јер је битије (духовно) од Бога... ко нема Бога, тај је као непостојећи
ma jok samo rasčinjeni popovi iz spcjel to znači da budisti, indijanci, hindusi .... svi mogu da nestanu bitno je da pravoslavci, katolici, adventisti itd koji sebe nazivaju hrišćanima opstanu ?
A nije te sramota da kažeš da su nas mali crni grci opismenili?Максо, Срби не воле да их повезују са Циганима из Индије и њиховим језиком и обичајима...
Svuda su crkve prisutne i svako cuo za isusa i indijanci u prasumi.Isus je rekao da se svima propoveda, to su Apostoli i radili. Nijedan tu narod nije bitan.
Процес описмењавања Срба је завршен у 9том веку...A nije te sramota da kažeš da su nas mali crni grci opismenili?
Jel možeš na brzinu da mi nabrojiš neke grčke umetnike, filozofe, naučnike,
koji su svetski poznati, a živeli su u poslednjih dvesta godina?
Sv. Nektarije Eginski, sv. Pajsije Svetogorac, sv. Porfirije Kavsokalivit, sv. Josif Isihasta, starac Josif Vatopedski, sveti Sava Novi Kalimnoski, sveti novomučenik arhimandrit Filomen Jakovljevog Bunara, itd itd itd.A nije te sramota da kažeš da su nas mali crni grci opismenili?
To su tebi naučnici, filozofi i umetnici?Sv. Nektarije Eginski, sv. Pajsije Svetogorac, sv. Porfirije Kavsokalivit, sv. Josif Isihasta, starac Josif Vatopedski, sveti Sava Novi Kalimnoski, sveti novomučenik arhimandrit Filomen Jakovljevog Bunara, itd itd itd.
Duhovnici je bolji izraz.To su tebi naučnici, filozofi i umetnici?
Imamo i mi duhovnike. Ali imamo i Milankovića, Teslu, Pupina, sportiste,Duhovnici je bolji izraz.
opismenili slov-ene oni koji grcaju kad pričaju. mikenjciA nije te sramota da kažeš da su nas mali crni grci opismenili?
pogledaj samo jednu generaciju profesora vujića. to nijedan narod nije izrodio.Imamo i mi duhovnike. Ali imamo i Milankovića, Teslu, Pupina, sportiste,
pisce, pesnike, umetnike..
I sad se pitam, kako se iz grčkog naroda koji je navodno imao tako značajnu
istoriju, nije rodio niko takav? Šta im se desilo?
Ili možda to nije njihova istorija?
I koliko je samo naših u Grčkoj prisiljeno da promene imena i prezimena,pogledaj samo jednu generaciju profesora vujića. to nijedan narod nije izrodio.
i onda dođu pogrčice da ukenjaju a onda se čudimo što svet ne zna za nas, tj svet i pa zna nego mi zaseremo sve velikane da mi ne znamo ko smo.
Промашила си пдф за своја питања и закључке...Imamo i mi duhovnike. Ali imamo i Milankovića, Teslu, Pupina, sportiste,
pisce, pesnike, umetnike..
I sad se pitam, kako se iz grčkog naroda koji je navodno imao tako značajnu
istoriju, nije rodio niko takav? Šta im se desilo?
Ili možda to nije njihova istorija?
Џаба си се обушила на Грке... Духовно није грчко, већ Христово... није ни јеврејско, већ Хришћанско... бркаш појмовеI koliko je samo naših u Grčkoj prisiljeno da promene imena i prezimena,
odreknu se slave i svog jezika. Ne znam period u kome su nam oni bili
prijatelji.
E jeste, lingvisto, sad kad ti je izmaknuto tlo pod nogama, sad nijeПромашила си пдф за своја питања и закључке...
Пробај пдф наука, медицина... а не на религији да тражиш ''културу и технологију'' ко сајентолог
И смешно је како си ограничила историју на 200 задњих година, које немају смисла без оних предховних 7300

Bravo!Dobila sam jednu kesu jabuka. Petrovače.
Jedem i samo što od sreće ne zaplačem. Bože, šta je ovo.. eksplozija ukusa..
gomila sećanja iz detinjstva navalila..
Ma, neću više da kupujem veštačke jabuke. To se samo kao lažeš da nešto
jedeš.