Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То ти је духовна звер која једе самог себе...

Демон самоубиства... надам се да се том јогом ни ну најгорој депресији нећеш бавити...
1693200240993.png

Misli o tome svaki put kada odeš kod lekara. :pop:

Kundalini je predstavljen zmijom u obliku spirale. Urobor jede samog sebe, pa
je krug.

Al hvala ti za ideju za temu..

...gde me uhvati a samo sto sam imao nameru oprati zube...od ovih paparacija covek ne moze posteno da se prozevne... :D
Осамарила те Јаца мантром, а Сале те зајахо...

Гледај то са ведрије стране, мого си остати дивљи магарац дубоко анониман у игнору...:lol: овако се бар дружите

Осамарила те Јаца мантром, а Сале те зајахо...

Гледај то са ведрије стране, мого си остати дивљи магарац дубоко анониман у игнору...:lol: овако се бар дружите
Aj da je bar kod njih bilo obrnuto,da je ona zajahala a kad bi ja slucajno bio single pa za onog samara na ledjima bi smo se nekako i "dogovorili"... :D
...ovako mi nesto tesko prihvatljivo,veoma teski uslovi za druzbu,brate... :sad2:
...nego daj nekako pomagaj - evo tebi saleta a zauzvrat prepusti me Jasni nek me eksploatise u okvirima legitimnog,njoj to i onako dobro ide do sada... :D

Poslednja izmena:
Meni ovaj post ništa dobro ne ide.
Postim, ali sam mnogo razdražljiva u kući, konkretno oko stvari koje imaju svoje mesto, ali nisu tamo.
Sprovodim pasivnu agresiju, izgleda!
Napolju sam dobro raspoložena i nasmejana, sve je super.
Kući me nervira jer stvari nisu na svojim mestima. LIKE... hiljadu puta primerom pokazujem, trebalo bi da je jasno... i ništa nije na svom mestu i dalje.
Ne znam šta ću!:rida:
Увиђаш, значи да је добро, битно је само да не одустанеш, већ да се наставиш трудити у исправљању тога што си запазила код себе.

Aj da je bar kod njih bilo obrnuto,da je ona zajahala a kad bi ja slucajno bio single pa za onog samara na ledjima bi smo se nekako i "dogovorili"... :D
...ovako mi nesto tesko prihvatljivo,veoma teski uslovi za druzbu,brate... :sad2:
...nego daj nekako pomagaj - evo tebi saleta a zauzvrat prepusti me Jasni nek me eksploatise u okvirima legitimnog,njoj to i onako dobro ide do sada... :D
bEbHLW.gif

Ovo je Jasna, a ti si ova šarena loptica. :confused:

Nek te eskploatiše neko drugi, meni više nije zabavno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back