- Poruka
- 89.439
Stvarno? A kako ću o tome pričati kad ni ja ne razumem?Mozda ce bolje razumeti, da si rekla da treba da probudi kundalini![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno? A kako ću o tome pričati kad ni ja ne razumem?Mozda ce bolje razumeti, da si rekla da treba da probudi kundalini![]()
То ти је духовна звер која једе самог себе...Stvarno? A kako ću o tome pričati kad ni ja ne razumem?
Ona u depresiji? Pa vise je u depresiji Jon BesosТо ти је духовна звер која једе самог себе...
Демон самоубиства... надам се да се том јогом ни ну најгорој депресији нећеш бавити...

То ти је духовна звер која једе самог себе...
Демон самоубиства... надам се да се том јогом ни ну најгорој депресији нећеш бавити...

Možete li vas dvojica jedan bez drugoga
dobar ti selfi
Da,ja sam,tada mi je kosa bila malo redja ali mi narasla nakon toga...mozda sam realno i malo visi i ne tako crni ali je to mozda do kamere ili do ugla snimanja...generalno je to to,robivek "glavom i bradom"

...gde me uhvati a samo sto sam imao nameru oprati zube...od ovih paparacija covek ne moze posteno da se prozevne...

Осамарила те Јаца мантром, а Сале те зајахо......gde me uhvati a samo sto sam imao nameru oprati zube...od ovih paparacija covek ne moze posteno da se prozevne...![]()
овако се бар дружитеДај му шансу, труди се вашом терапеутском заслугом... Треба надокнадити вишедеценијску алијенијацију од хумора стрпљивошћуjel nekom zanimljiv dimčetov humor?
jel nekom zanimljiv dimčetov humor?
Aj da je bar kod njih bilo obrnuto,da je ona zajahala a kad bi ja slucajno bio single pa za onog samara na ledjima bi smo se nekako i "dogovorili"...Осамарила те Јаца мантром, а Сале те зајахо...
Гледај то са ведрије стране, мого си остати дивљи магарац дубоко анониман у игнору...овако се бар дружите

Увиђаш, значи да је добро, битно је само да не одустанеш, већ да се наставиш трудити у исправљању тога што си запазила код себе.Meni ovaj post ništa dobro ne ide.
Postim, ali sam mnogo razdražljiva u kući, konkretno oko stvari koje imaju svoje mesto, ali nisu tamo.
Sprovodim pasivnu agresiju, izgleda!
Napolju sam dobro raspoložena i nasmejana, sve je super.
Kući me nervira jer stvari nisu na svojim mestima. LIKE... hiljadu puta primerom pokazujem, trebalo bi da je jasno... i ništa nije na svom mestu i dalje.
Ne znam šta ću!![]()
Aj da je bar kod njih bilo obrnuto,da je ona zajahala a kad bi ja slucajno bio single pa za onog samara na ledjima bi smo se nekako i "dogovorili"...
...ovako mi nesto tesko prihvatljivo,veoma teski uslovi za druzbu,brate...
...nego daj nekako pomagaj - evo tebi saleta a zauzvrat prepusti me Jasni nek me eksploatise u okvirima legitimnog,njoj to i onako dobro ide do sada...![]()
![]()
Ovo je Jasna, a ti si ova šarena loptica.
Nek te eskploatiše neko drugi, meni više nije zabavno.

to je srpski so teška govorna manata
Ова је боља. Посебно када наступа ван Македоније. Људи умиру од смеха
а ни реч не разбирају.