Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma mene zanima kako narod priča a ne kasta.
Није то ово индија Индијанац...

За базу говорну Црквенословенског узет је бугарско-македонски дијалекат... Ови Јаснини и Робијини во Македонија су били оквир лексике, а лингвистика, граматика и ресто Старогрчки

Није то ово индија Индијанац...

За базу говорну Црквенословенског узет је бугарско-македонски дијалекат... Ови Јаснини и Робијини во Македонија су били оквир лексике, а лингвистика, граматика и ресто Старогрчки
Ne lupeći. Te reči ne liče ni na jedan slovenski dijalekt. Samo su tako naizmišljane
bez ikakvog smisla.

treba da nauči da se svet ne vrti oko nje već ona oko sveta
što reče Jasna šta će kad se uda i izrodi decu?
i šta sad smeta mi gde neko nešto ostavi ajde marš neću više živeti sa tobom
tebe žena nije ostavila :p
Kad se uda onda ce sve biti na mestu, ja kad sklonim krpu sa zida
i stavim na kuhinjski element, lose prodjem, moram da okacim
krpu :worth:

i šta sad smeta mi gde neko nešto ostavi ajde marš neću više živeti sa tobom
tebe žena nije ostavila :p
Што ти дајеш деморалишуће савете, кад није она у Фројд фазону...?

Од поста, поготову неумереног јача гнев... зато мора да се пости умерено, јер само дугогодишњи монаси и испосници у свету брутално могу да посте, а да не постану зловољни због глупости...

Од поста, поготову неумереног јача гнев... зато мора да се пости умерено, јер само дугогодишњи монаси и испосници у свету брутално могу да посте, а да не постану зловољни због глупости...
Pa jel fora da se zlovolja nikada ne pojavi ili da naučiš da se izboriš sa njom?

Pa njoj neko pomera stvari. Znam zeni kad dodje tast i pomeri stvari, jako se iznervira, ko @Samsonight
Ne, nije to! Jednostavno, postoje pravila, postoji način na koji radiš stvari. Volim organizaciju i pravila.

Deca treba da znaju pravila. Znači, ostaviti četkicu za zube na svoje mesto. Ne na mesto koje joj nije mesto. Ne znam zašto takvi zahtevi ostavljaju utisak da želim da se svet vrti oko mene. Ne, ne želim.

nije ni čudo što je sve više i više neoženjenih i neudatih

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back