Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Vjeruj mi nije mi bila namjera svađati se sa drugim pravoslavcem. To mi je zadnja stvar koju želim da se dogodi.ovo je kafana opusti se malo
zar i ovde moraš o tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjeruj mi nije mi bila namjera svađati se sa drugim pravoslavcem. To mi je zadnja stvar koju želim da se dogodi.ovo je kafana opusti se malo
zar i ovde moraš o tome?
a nemciJok. To znači da grcaju kad govore. Da su mutavi.
Није то ово индија Индијанац...ma mene zanima kako narod priča a ne kasta.
Pa njoj neko pomera stvari. Znam zeni kad dodje tast i pomeri stvari, jako se iznervira, ko @Samsonightzašto misliš da su roditelji uzrok?
То је ваљда за Немце - Неми, мутави...?Jok. To znači da grcaju kad govore. Da su mutavi.
šta fali svadji?Vjeruj mi nije mi bila namjera svađati se sa drugim pravoslavcem. To mi je zadnja stvar koju želim da se dogodi.
Ne lupeći. Te reči ne liče ni na jedan slovenski dijalekt. Samo su tako naizmišljaneНије то ово индија Индијанац...
За базу говорну Црквенословенског узет је бугарско-македонски дијалекат... Ови Јаснини и Робијини во Македонија су били оквир лексике, а лингвистика, граматика и ресто Старогрчки
Ma bezveze mi je nekako.šta fali svadji?
normalni ljudi i to rade
posvadjaju se rasprave šta imaju i teraju dalje
Da, a grke smo ručkali pa smo ustanovili da su malko gorki?То је ваљда за Немце - Неми, мутави...?

Само кад сам добре воље...sav si na njih![]()

treba da nauči da se svet ne vrti oko nje već ona oko svetaPa njoj neko pomera stvari. Znam zeni kad dodje tast i pomeri stvari, jako se iznervira, ko @Samsonight

Mi se tako zbližavamo ovde. Stvaramo porodične veze. Samo sa familijomMa bezveze mi je nekako.
Дај ти и твоји бесмисли и неповезаности... немој само санскрит, ко Бога те молимNe lupeći. Te reči ne liče ni na jedan slovenski dijalekt. Samo su tako naizmišljane
bez ikakvog smisla.
ali bi više delovao ljudskiMa bezveze mi je nekako.
Kad se uda onda ce sve biti na mestu, ja kad sklonim krpu sa zidatreba da nauči da se svet ne vrti oko nje već ona oko sveta
što reče Jasna šta će kad se uda i izrodi decu?
i šta sad smeta mi gde neko nešto ostavi ajde marš neću više živeti sa tobom
tebe žena nije ostavila![]()

Krivo si me shvatila. Žao mi je što sam se pokačio sa pravoslavcem. Sa ostalima mi nije problem. Robi zna prvi.ali bi više delovao ljudski
ovako nam deluješ kao robot za isčitavanje biblije bez emocija tj. duše

A što je interesantno, da ni te sanskritske reči niko sem nas ne umeДај ти и твоји бесмисли и неповезаности... немој само санскрит, ко Бога те молим
Што ти дајеш деморалишуће савете, кад није она у Фројд фазону...?treba da nauči da se svet ne vrti oko nje već ona oko sveta
i šta sad smeta mi gde neko nešto ostavi ajde marš neću više živeti sa tobom
tebe žena nije ostavila![]()
...ali ces se svadjati sa bilo kojim nepravoslavnim dok ti noge ne klone,jel tako ?Vjeruj mi nije mi bila namjera svađati se sa drugim pravoslavcem. To mi je zadnja stvar koju želim da se dogodi.
prosto ne mogu da shvatim ove tzv srbe. pored toliko naših lepiih izraza slovenih oni veličaju ili engleski pokvareni latinski ili neki grčki. a srbišu se u junačke ortodoksne grudiNe lupeći. Te reči ne liče ni na jedan slovenski dijalekt. Samo su tako naizmišljane
bez ikakvog smisla.

Pa jel fora da se zlovolja nikada ne pojavi ili da naučiš da se izboriš sa njom?Што ти дајеш деморалишуће савете, кад није она у Фројд фазону...?
Од поста, поготову неумереног јача гнев... зато мора да се пости умерено, јер само дугогодишњи монаси и испосници у свету брутално могу да посте, а да не постану зловољни због глупости...
Ne, nije to! Jednostavno, postoje pravila, postoji način na koji radiš stvari. Volim organizaciju i pravila.Pa njoj neko pomera stvari. Znam zeni kad dodje tast i pomeri stvari, jako se iznervira, ko @Samsonight
Deca treba da znaju pravila. Znači, ostaviti četkicu za zube na svoje mesto. Ne na mesto koje joj nije mesto. Ne znam zašto takvi zahtevi ostavljaju utisak da želim da se svet vrti oko mene. Ne, ne želim.treba da nauči da se svet ne vrti oko nje već ona oko sveta
krivo si ti shvatioKrivo si me shvatila. Žao mi je što sam se pokačio sa pravoslavcem. Sa ostalima mi nije problem. Robi zna prvi.![]()
Zašto bi se hvatali za sanskrit kad mi nemamo nikakve kulturološke poveznice sa Indijom?prosto ne mogu da shvatim ove tzv srbe. pored toliko naših lepiih izraza slovenih oni veličaju ili engleski pokvareni latinski ili neki grčki. a srbišu se u junačke ortodoksne grudi![]()
nije ni čudo što je sve više i više neoženjenih i neudatihШто ти дајеш деморалишуће савете, кад није она у Фројд фазону...?
Од поста, поготову неумереног јача гнев... зато мора да се пости умерено, јер само дугогодишњи монаси и испосници у свету брутално могу да посте, а да не постану зловољни због глупости...