Tom Jones 1
Poznat
- Poruka
- 9.311
Ајде бре максо, ако си помазан, ниси покисо? Зашта служи кафанче? Шта си се покуњио?Skakanje na decu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ајде бре максо, ако си помазан, ниси покисо? Зашта служи кафанче? Шта си се покуњио?Skakanje na decu?
Svi kultovi su takvi, na ovaj ili onaj nacin sledi reperkusija ako napustis, i uvek su neka veoma bitna grupa za svoje clanove. Cista psihologija.Indoktrinaciju. Čistu indoktrinaciju. I strah od odbacivanja od strane grupe. Jehovini svjedoci i adventisti polažu jako puno pažnje i doktrine na to da su oni "remnant church", mali ostatak istinske crkve koju će zle sile proganjati. Pa zamisli koliki je strah u njihovim članovima da ne otpadnu od tog ostatka.
Ha,ha,ha...Nekada davno u JNA u Makedoniji, kapetan viče na postrojene vojnike:
- "MIRNO!!", oni svi stadose mirno.
- "MASKATA NA FACATA", i oni svi stavise maske.
- "MASKATA SA FACATA", oni svi skidose maske.
Pridje kapetan Makedoncu i strogim glasom prodera se :
- "REKAO SAM MASKATA SA FACATA!!!"
- "Pa skino sam drug kapetan!"
- "PU... BEM TI BRE FACATA!"
Indoktrinaciju. Čistu indoktrinaciju. I strah od odbacivanja od strane grupe. Jehovini svjedoci i adventisti polažu jako puno pažnje i doktrine na to da su oni "remnant church", mali ostatak istinske crkve koju će zle sile proganjati.
Iskreno ovo oko straha prvi put cujem ali ako ti kazes da je tako...Pa zamisli koliki je strah u njihovim članovima da ne otpadnu od tog ostatka.

Nisam ni očekivao da ćeš priznati.Iskreno ovo oko straha prvi put cujem ali ako ti kazes da je tako...![]()
Субота је 6.дан седмице, твоја светковина па боље прошетај. 500 корака до ћвећаре купиш букета па 500 назад да га донесеш... тако да нећеш кршити 6.дан.ako je za mira u kuci evo i ja se smejem...![]()
Jel ostaju Makedonci ili se asimiliraju ko Srbi?Nego hajde kad se krenulo sa makedoncima:
Koja je najnesretnija država na Balkanu?
Makedonija. Njoj je Albanija zapad.
Samo 20 posto Makedonaca živi pod stresom...
Ostalih 80 posto živi u Australiji, Americi, Kanadi, Njemačkoj, Švedskoj...
e al nisi ti bio ovde kad su nagrnuli jehovci. uglavnom svi su bili ili pravoslavci ili papokatolici i svi bili probisveti, a onda im pokucali na vrata bogobojažljivi j. svedoci i od tad više nisu probisvetiIndoktrinaciju. Čistu indoktrinaciju. I strah od odbacivanja od strane grupe. Jehovini svjedoci i adventisti polažu jako puno pažnje i doktrine na to da su oni "remnant church", mali ostatak istinske crkve koju će zle sile proganjati. Pa zamisli koliki je strah u njihovim članovima da ne otpadnu od tog ostatka.
Ma znaaaaaaao sam da si me pomesao s nekim a sad sam skontao da su to fariseji.Субота је 6.дан седмице, твоја светковина па боље прошетај. 500 корака до ћвећаре купиш букета па 500 назад да га донесеш... тако да нећеш кршити 6.дан.
Iskreno vise ne znam kako stvari stoje,kod nas se pojam asimilacija redefinisao pa to nam sad ide na dnevno-politickopj osnovi.Jel ostaju Makedonci ili se asimiliraju ko Srbi?

Obasjali ih Džehovom.e al nisi ti bio ovde kad su nagrnuli jehovci. uglavnom svi su bili ili pravoslavci ili papokatolici i svi bili probisveti, a onda im pokucali na vrata bogobojažljivi j. svedoci i od tad više nisu probisveti![]()
ma lažuObasjali ih Džehovom.
A ti kako razumes zapovest " Ne svjedoči lažno na bližnjega svojega" ?ma lažu
za njih ne važi "ne laži" oni to tumače ne laži starešinu.
Inače ne znam jeste li znali ali i JW i adventisti vjeruju da Bog živi u svemiru. Čak su odredili i mjesta. Svjedoci kažu da Džehova živi na Plejadama, a adventisti na Orionu.ma lažu
za njih ne važi "ne laži" oni to tumače ne laži starešinu.
e zato ti ne razumeš zašto je isus dao dve zapovestiA ti kako razumes zapovest " Ne svjedoči lažno na bližnjega svojega" ?
Hmmm,svemir jeste prostor gde vlada i gde "stanuje"Bog.Inače ne znam jeste li znali ali i JW i adventisti vjeruju da Bog živi u svemiru.
A jel ti to opet nesto pokupio na bunistu pljuvaca...!?Čak su odredili i mjesta. Svjedoci kažu da Džehova živi na Plejadama, a adventisti na Orionu.
malo deizma aInače ne znam jeste li znali ali i JW i adventisti vjeruju da Bog živi u svemiru. Čak su odredili i mjesta. Svjedoci kažu da Džehova živi na Plejadama, a adventisti na Orionu.
A koje su po tebi te dve zapovesti koje je Isus dao ?e zato ti ne razumeš zašto je isus dao dve zapovesti
Gle gle kako skače kad se napadne adventizam.Hmmm,svemir jeste prostor gde vlada i gde "stanuje"Bog.
A jel ti to opet nesto pokupio na bunistu pljuvaca...!?
...ili je to navodno istina ali ja opet necu da priznam ???
Jel moze nekog konkretnog dokaza da vidimo kako ti kontas tu materiju ?
ko ker kad zgrabi koskuA koje su po tebi te dve zapovesti koje je Isus dao ?
Gle gle kako skače kad se napadne adventizam.
"Atmosfera se razdvojila i smotala; tako smo kroz taj otvoreni prostor mogli da vidimo Orion, odakle je dolazio Božji glas. Kroz taj otvoreni prostor će se spustiti i Sveti Grad." (Ellen Gould White, Early Writings)
Jeli Maki,tebi dakle formulacija odakle je dolazio Bozji glas jeste dokaz da je bilo mesto gde stanuje Bog ?"The atmosphere parted and rolled back; then we could look up through the open space in Orion, whence came the voice of God. The Holy City will come down through that open space."
https://www.religija.me/ellen_white/EGW--Rani_spisi.pdf
Na kraju 35. strane.

A sto bi otvarao temu kad si dao tvrdnju pa te ja samo prozvao da je pojasnis !?ko ker kad zgrabi kosku
idi dole otvori temu