Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Можеш да се убришеш с утиском, него јеси ти то сањао да си се венчао
Ma jok,to je tvoja nocna mora a ne moja - ja sam ti lepo rekao da nisam imao crkveno vencanje i to je to,ne znam koji deo od ovog ne razumes ?
као што су сањао да ти ускачила у твој креветац, па нам сад тај сан препричаваш?
Zapravo nije mi uskocila nego sam se svojevremeno svojski potrudio da je osvojim i vredelo je truda !!!
...nego,cekaj malo,jesi li siguran da si izvadio ruke iz djepova...!? :mrgreen:

A ko ti je rekao da se trebas vencati,nek ti pokaze Biblijom da je to praksa hriscana ili uopste Bozjeg naroda u citavoj ljudskoj istoriji ?
У којој читавој? Хришћана има тек 2000 година и НЗ је имао преча посла од помињања СЗ обреда. Ако гледамо Јевреје и они се венчавају пред рабином а твоје венчање пред органом сматрају кршењем 7.заповести. Дакле? Јел то сад измишљаш жену као оне што ти у сновима ускачу саме?

Zapravo nije mi uskocila nego sam se svojevremeno svojski potrudio da je osvojim i vredelo je truda !!!
...nego,cekaj malo,jesi li siguran da si izvadio ruke iz djepova...!? :mrgreen:
Шта својски, кад ни цвеће не купујеш стипсо?

Па ја баш то и не контам. Изгледа да ти машта ради свашта и руке су ти стално у ђепу? Само сад у другом трипу.

Ne zamaraj se,to tebe ide onako prirodno,spontano,kao podmazano... :mrgreen:

Pa tako me ucili u skolu - kad je samo jedno.jedan onda je jednina dok u suprotnom ide mnozina.
...sta je sad,bila si mozda opravdano otsutna kad su tvoji drugari u razredu ucili tu materiu ?

A ti i dalje me pokusavas tumaciti sta ja mislim ili ono teze - sta mislim da mozda mislim kad ti uopste ne mislis ? :D
Ma ja se samo mislim, ko li je tebe naložio da si pametan.

Nekada davno u JNA u Makedoniji, kapetan viče na postrojene vojnike:
- "MIRNO!!", oni svi stadose mirno.
- "MASKATA NA FACATA", i oni svi stavise maske.
- "MASKATA SA FACATA", oni svi skidose maske.
Pridje kapetan Makedoncu i strogim glasom prodera se :
- "REKAO SAM MASKATA SA FACATA!!!"
- "Pa skino sam drug kapetan!"
- "PU... BEM TI BRE FACATA!"

Ne zamaraj se,to tebe ide onako prirodno,spontano,kao podmazano... :mrgreen:

Pa tako me ucili u skolu - kad je samo jedno.jedan onda je jednina dok u suprotnom ide mnozina.
...sta je sad,bila si mozda opravdano otsutna kad su tvoji drugari u razredu ucili tu materiu ?

A ti i dalje me pokusavas tumaciti sta ja mislim ili ono teze - sta mislim da mozda mislim kad ti uopste ne mislis ? :D
Kako da te protumači kad su ti u glavi više vas, ono uvek se izjašnjavaš u množini

a jel se sećate ariane
"svi ovde vide da si klevetnik" :hahaha:

šta li im sipaju na tim biblijskim sastancima
Indoktrinaciju. Čistu indoktrinaciju. I strah od odbacivanja od strane grupe. Jehovini svjedoci i adventisti polažu jako puno pažnje i doktrine na to da su oni "remnant church", mali ostatak istinske crkve koju će zle sile proganjati. Pa zamisli koliki je strah u njihovim članovima da ne otpadnu od tog ostatka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back