Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
niko ga ne proziva već se zezamo na njegov računNekako se svelo na to nakon prozivanja, robiveka![]()

Ili je mozda nas doticni expert pogresno skontao na sta ja tipujem...Ili laze, ili su je zezali demoni. U svakom slucaju, ne valja...
a dobro znamo da ga moraš branitiA vidim vodili ste jako bitne razgovore o robijevoj ženi i njegovom mentalnom stanju pa sam vam upao u fazon.

zajebata neka ekipicaniko ga ne proziva već se zezamo na njegov račun
ne znam samo Makso što tebi to smeta kad je robi ubedjen da on nas zeza sa tamo nekim svojim pajtosima jer stalno piše u množini
kad pogledaš svima lepo![]()
ma bre po temama smoriše i tako rasteraše ljude pa se sad navrzli i ovdezajebata neka ekipica
pobegla sa ove teme zbog smaračašta nam je sa agatom
polako, opustiće se, nadam se da nije po zadatku ovdema bre po temama smoriše i tako rasteraše ljude pa se sad navrzli i ovde
ovaj maki ko da nema život ništa ne zna osim o religiji
nekada se u ovoj kafani pisalo o svemu i svačemu a sad kad udjem zapitam se da nisam pogrešila vrata
...a kako vidim to vam zaista "dobro"ide...niko ga ne proziva već se zezamo na njegov račun
...ma joooook,odakle ti sad ovo,pa zar ne kaza da je zapravo obrnuto slucaj i ja se vec pomirio da to tako mora biti...ne znam samo Makso što tebi to smeta kad je robi ubedjen da on nas zeza
...i ti oipet vidis mnozinu tamo gde je nema..?sa tamo nekim svojim pajtosima jer stalno piše u množini
Čovjek je tražio da mu obrazložim svoju tvrdnju. Moja forumska kurtoazija mi nalaže da to učinim. Vidiš da nismo ušli u neku raspravu.a dobro znamo da ga moraš braniti
rekoh ja vas dvojica ste![]()
Ma jok. Ovo mi je samo hobi.polako, opustiće se, nadam se da nije po zadatku ovde
mislim da makarije može da se asimiluje, šta ti misliš?pobegla sa ove teme zbog smarača
otišla je tamo gde je zabavnije, gde ljudi ćaskaju i šale se
znaš da ona voli kafane ali kvalitetne kafane
verujem u tebeMa jok. Ovo mi je samo hobi.
rekoh ja .... nije sam u glavi...a kako vidim to vam zaista "dobro"ide...
...ma joooook,odakle ti sad ovo,pa zar ne kaza da je zapravo obrnuto slucaj i ja se vec pomirio da to tako mora biti...
...i ti oipet vidis mnozinu tamo gde je nema..?
...mislim da je to tipicna odlika jedne kategorije ljude ne secam se tacno koja to bese...![]()

šta veruješverujem u tebe
ima tema o subotarima kolko oćeš. orioniši ga tamo![]()

Eto,potvrdila ono sto sam vec rekao...rekoh ja .... nije sam u glavi![]()
mislim da ništa neće pomoćimislim da makarije može da se asimiluje, šta ti misliš?
...sta je sad ovo,da ne mislis mozda da tebe ne volimo ?šta veruješ
čak i on cepka postove ko ovaj robi i ovde
obojica su isti samo sa različite strane crte
zato se toliko i vole![]()

Nebitno je to, nego ste ga prizvali time, da zapocne svojeniko ga ne proziva već se zezamo na njegov račun
ne znam samo Makso što tebi to smeta kad je robi ubedjen da on nas zeza sa tamo nekim svojim pajtosima jer stalno piše u množini

napokon ti i ja da se složimoEto,potvrdila ono sto sam vec rekao...![]()

Cuj kad pocnes tako da cujes glasove, koji pricaju o tako velikim stvarima, velika je sansa da su demoni..Ili je mozda nas doticni expert pogresno skontao na sta ja tipujem...![]()
ma zabavan je u onom njegovom da je on nekog kao zeznuoNebitno je to, nego ste ga prizvali time, da zapocne svoje![]()
uz put možete tvoju ženu kad je već toliko spominješ...sta je sad ovo,da ne mislis mozda da tebe ne volimo ?
...ma volimo i tebe samo te malo ono ponekad,uz put,kako da se izrazim...![]()

Da, to je od pocetka interneta, bilo netiketa, i poredjenje sa Hitlerom...Zar ne mislite da nije lijepo optuživati nekoga da je mentalno bolestan?