- Poruka
- 89.439
Ma ne pravi se. Njemu je to prirodno stanje.Ne pravi se lud, gdje sam navrijeđao, svako gore može pročitati kako se šprdate sa vjernicima, a da na drugim temamam i ne govorim.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne pravi se. Njemu je to prirodno stanje.Ne pravi se lud, gdje sam navrijeđao, svako gore može pročitati kako se šprdate sa vjernicima, a da na drugim temamam i ne govorim.
to sam preskočio jer smo za te američke sekte svi satanisti, mislim to se podrazumevaI sataniste..nisam znala da i toga ima ovde..
prvo moram da otvorim temu kojju volim koju si mi nekad davno obrisalaMa ne pravi se. Njemu je to prirodno stanje.![]()
Šta ti tačno radiš ovde, osim što praviš pometnju?Ne možeš takve naći....koga sam ja to vrijeđao ili pravio provale.
kod mene se kaže kad neko lupa da je biser, svinjoA ti si se bisera nabacao do sada..![]()
Ma slobodno.. sad može i harmagedon..prvo moram da otvorim temu kojju volim koju si mi nekad davno obrisala
kao imam vec takvu temu i prenela kao post na drugu
dakle to me ne zanima otvaram svoju temu za sebe
a posle cu naci neku za druge
ako moze ovaj o kanibalizmu mogu i ja neku Biblijsku
Ba to bas mi krivo ja sam za to da pobedi Baby Lasagna on mi je favorito aterenum....Raimonda će možda ostvariti dobar rezultat, ali je naš bolji, sad je drugi na kladionici
Kainos i tri praseta..kod mene se kaže kad neko lupa da je biser, svinjo![]()
vaziMa slobodno.. sad može i harmagedon..![]()
dva utekošeKainos i tri praseta..![]()
Nakon koncerta u Madridu, preskočio ga švicarac. Njegova pjesma ima uvijek više pregleda, što znači da će dobiti najviše glasova od publike. Ali žiri će biti na strani švicarca.glasacemo za njega![]()
onda od tebe ni prahvazi
nemoj da mi dajes ideje
tako jednom Gogili napisala kako stalno pisem da ce zli biti unisteni pa mi dala
ideju za naslov teme![]()
Sama ćeš ti to smisliti, ne brinem.vazi
nemoj da mi dajes ideje
tako jednom Gogili napisala kako stalno pisem da ce zli biti unisteni pa mi date
ideju za naslov teme![]()
Ima on još dvije dobre pjesmeglasacemo za njega![]()
Moguce.Nakon koncerta u Madridu, preskočio ga švicarac. Njegova pjesma ima uvijek više pregleda, što znači da će dobiti najviše glasova od publike. Ali žiri će biti na strani švicarca.
e da da vidim sta je pisala besmrtnaSama ćeš ti to smisliti, ne brinem.
Ako koka-kola može da pravi fazone sa retro bocama, možemo i mi
da pokrećemo retro teme.. šta nas briga..![]()
onda od tebe ni prah
Ima on album ceo spremljen verovatno ceka da prodje evrovizija pa da ga izvaciIma on još dvije dobre pjesme
Znam poslušao sam....ali ja sam htio da ode Breskvicada li znas njenu pesmu Dzanum
Dobra stvar je da je i Italija u igru, tako da će bodove sve troje podijeliti, i onda će publika odlučiti.Ima on album ceo spremljen verovatno ceka da prodje evrovizija pa da ga izvaci![]()
Da videt cemo...Dobra stvar je da je i Italija u igru, tako da će bodove sve troje podijeliti, i onda će publika odlučiti.
https://forum.krstarica.com/threads/zasto-nemaju-izgovora.487882/e da da vidim sta je pisala besmrtna![]()
a vi to pričate o onom bludu i nemoralu?Dobra stvar je da je i Italija u igru, tako da će bodove sve troje podijeliti, i onda će publika odlučiti.