aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.238
nemam ja klonovei dodaj još sto klonova
mona je klon prenikovan u Arianna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam ja klonovei dodaj još sto klonova
Nego Jasna, je li i tebi ikad pala ideja da se zarediš u budistički prosjački red, ili je to samo za muškarce određeno?zaređivanju u buddhistički theravadski prosjački red
važi gabrijelenemam ja klonove
mona je klon prenikovan u Arianna
Ne. Ali mi je više puta dolazila ideja da odem u pravoslavni namastir.Nego Jasna, je li i tebi ikad pala ideja da se zarediš u budistički prosjački red, ili je to samo za muškarce određeno?
Onako, pročitao ovaj tekst o našem budisti, pa vidim on je zaređen. Najlakše je biti svet kad si sam negdje, čitaš, moliš. No, problem je živjeti u svijetu, sa ljudima, pa onda testiraj vjeru, strpljivotst, ljubav, dobrotu, praštanjeA što pitaš?
Eto kako ti testiraš sebe, pa mi ispadosmo svinje..Onako, pročitao ovaj tekst o našem budisti, pa vidim on je zaređen. Najlakše je biti svet kad si sam negdje, čitaš, moliš. No, problem je živjeti u svijetu, sa ljudima, pa onda testiraj vjeru, strpljivotst, ljubav, dobrotu, praštanje

Ovo je potpuno tačno pod uslovom da se čovek dorovoljno zarediOnako, pročitao ovaj tekst o našem budisti, pa vidim on je zaređen. Najlakše je biti svet kad si sam negdje, čitaš, moliš. No, problem je živjeti u svijetu, sa ljudima, pa onda testiraj vjeru, strpljivotst, ljubav, dobrotu, praštanje
rama lama ding dong
Čvok, čvok!rama lama ding dong

rama lama ding dong
jeli Maki kad se vraćaš na diskusije? Ti si po znanju koje imaš ovde trenutno najkompetentniji da zastupaš stavove pravoslavlja...@aeternum
Pokušali me vrbovati tvoji savjernici. Trebao sam im reći da te pozdrave.

Nismo. Prijatni ljudi. Pitali me jesu li me uznemirili što su mi prišli. Rekao sam im da ih Bog čuva.Fino
O jeste li pricali i o cemu
A znaci ti si odmah rekao da neces da razgovaras?Nismo. Prijatni ljudi. Pitali me jesu li me uznemirili što su mi prišli. Rekao sam im da ih Bog čuva.
Jer su mi ponudili brosuru JW.org.A znaci ti si odmah rekao da neces da razgovaras?
Kako znas da su JS?
A ok jasno.Jer su mi ponudili brosuru JW.org.

To su glasine ne postoji MonaTrebao sam im reći: pozdravite Monu iz BGa.
![]()

Aha znači više vas je iza tog profila. Mona 1 i Mona 2.To su glasine ne postoji Mona![]()