- Poruka
- 89.439
Neću da brišem ako je po pravilniku.Ali da mi ne brises
a sve su teme vec bile niti pod tim objasnjenjem
Kako bre bile već sve teme? Mora da ima nešto o čemu do sad nismo
pričali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neću da brišem ako je po pravilniku.Ali da mi ne brises
a sve su teme vec bile niti pod tim objasnjenjem
tesko ali pokusacu da nadjemNeću da brišem ako je po pravilniku.
Kako bre bile već sve teme? Mora da ima nešto o čemu do sad nismo
pričali.
Nedostajaće u onom smislu zato što će forum izgubiti na teološkim diskusijama. Većina su ovdje ateisti, deisti, agnostici ili kako da ih nazovem i sa takvima nema dobre teološke diskusije. Jedino što je preostalo je da će pravoslavni i nevjerujući napasti aeternum i cicolina ili sami između raspravljati u vezi pravoslavlja.Zašto bi nam nedostajali? Obojica su sami odlučili da odu i niko ih nije tjerao.
Pa jasno je to meni ali oni nisu banovani. Ne sprečava ih ništa da se uloguju i pišu ovdje sem njih samih.Nedostajaće u onom smislu zato što će forum izgubiti na teološkim diskusijama. Većina su ovdje ateisti, deisti, agnostici ili kako da ih nazovem i sa takvima nema dobre teološke diskusije. Jedino što je preostalo je da će pravoslavni i nevjerujući napasti aeternum i cicolina ili sami između raspravljati u vezi pravoslavlja.
Teološke diskusije...Nedostajaće u onom smislu zato što će forum izgubiti na teološkim diskusijama. Većina su ovdje ateisti, deisti, agnostici ili kako da ih nazovem i sa takvima nema dobre teološke diskusije. Jedino što je preostalo je da će pravoslavni i nevjerujući napasti aeternum i cicolina ili sami između raspravljati u vezi pravoslavlja.
pa šta će ti to amanJa sam posljednji mohikanac.
ma ne brini, prate radnju.Zašto bi nam nedostajali? Obojica su sami odlučili da odu i niko ih nije tjerao. Meni je žao što je tako ispalo ali ni Jasna i ja nemamo namjeru vući nekoga za rukav i moliti da ostanu.
Zašto sotona mrzi najviše adventističku crkvu....pogledaj video bivšeg sataniste, kojem je njegov duh dao dar da pogađa koji će konj pobijediti na utrci, a većinom su to bili konji koji ni u snu mogu dobiti utrku, deseti po redu, a on sam nije imao pojma o utrkama.pa šta će ti to aman
kažem ja uvek ima kurta i murtaDok si ti tu, bez posla nećemo ostati.![]()
moderator se možda smijeni, ali supermoderator teško - tako da ne budel više pisal, moje mišljenje.čekaju smenu
ma zabole sotonu a i boga za vas.Zašto sotona mrzi najviše adventističku crkvu....pogledaj video bivšeg sataniste, kojem je njegov duh dao dar da pogađa koji će konj pobijediti na utrci, a većinom su to bili konji koji ni u snu mogu dobiti utrku, deseti po redu, a on sam nije imao pojma o utrkama.
Ko god da se smeni pravilnik foruma ostaje.moderator se možda smijeni, ali supermoderator teško - tako da ne budel više pisal, moje mišljenje.
Možda ih je mrzeo unapred. Čisto da mu ne bude dosadno.ma zabole sotonu a i boga za vas.
najgore što može biti za vernika je ego
e moš misliti do 19 veka jadan sotona nije imao koga da mrzi.
Teološke diskusije...![]()
Ili još bolje, nisi teolog nikako, al teološke diskusije vodiš. To kao, nisibrt kako je to dobro odeš na kurs tri meseca i postaneš teolog
sveti gugl daje tu mogućnost, tako i ovi teoloziIli još bolje, nisi teolog nikako, al teološke diskusije vodiš. To kao, nisi
ginekolog, al možeš da pogledaš.![]()
A ti si se bisera nabacao do sada..Ko ne bi otišao sa ovog foruma, hajd dobro što se ovi ateisti, satanisti, agnostici šale sa vjernicima, nego ih moderator podržava i još se priključi šali. Žalosno.....ne vrijedi ovdje pisati....ono biblijski bacati bisere pred ove svinje....najbolje doći i pogledati malo vašar i opet zbrisati.
I sataniste..a i moderatore![]()
Ne možeš takve naći....koga sam ja to vrijeđao ili pravio provale.A ti si se bisera nabacao do sada..![]()