Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
il' me zeni il' me se mani...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...Dobro a shta cesh ako pristanem?(proshli put reche nema muvanja a sad bi o'ma da se uda...)...ccccPipi Langstrumpf:il' me zeni il' me se mani...

P.C.Ljudi 21 vek je NET polako postaje SVE-chitate online novine,red voznje,informacije bilo kog tipa,trazite posao,putovanja,online kupovina je sve rasprostranjenija i bice sve vishe i vishe...Znachi sve vishe i vishe vremena provodimo ONLINE pa je i najnormalnije da tamo gde provodish najvoshe vremena,upzonajesh i mnogo-ili neki izvestan broj ljudi...
smooth_operator:Svedoci smo i aktivni ucesnici enormne ekspanzije elektronskih vidova komunikacije izmedju ljudi sirom sveta.Nije nemoguce da u buducnosti virtualna stvarnost postane sastavni deo stvarne,nesto kao uvod u realnost.Ljudi,kao socijalna i emotivna bica,po pravilu-uvek i svuda,teze novim poznanstvima,ostvarujuci razlicite veze.Ljubav i seks sigurno su najinteresantniji motivi,masa servisa za upoznavanje,chatovi,znate vec sve,zar ne?
Verujete li u virtualna poznanstva?Imate li predrasude,plasite li se?Kakva su vasa iskustva,da li ste upoznali nekoga i ostvarili emotivnu ili seksualnu vezu preko interneta?

nije_lako:Svet u malom gde se slicne energije privlace.
Sve zavisi ko cemu tezi. Posle duzeg kontakta na netu, ako su osobe iskrene i otvorene, zaista mozes steci divne prijatelje u realnosti. Ko se krije iza maske u zivotu, ni ovde nece profitirati :wink: .

mislim cinjenica je da kao i u rl ima super ljudi i teskih skotina...sad naravno zavisi od tvoje sposobnosti da procenis nekoga i tudje iskrenosti,ali vredi rizikovati...ipak se ljudi,bar po forumima nalaze po nekim zajednickim dodirnim tackama,ukusima,stavovima...ipak smo mi neka vrsta virtuelne zajednice,jer svako ima neki svoj nick,identitet i znas kad kao ovakvog ili onakvog ( naravno osim u slucaju zamene nickova sa drugima,ali ni to nije cesto).
 mislim cinjenica je da kao i u rl ima super ljudi i teskih skotina...sad naravno zavisi od tvoje sposobnosti da procenis nekoga i tudje iskrenosti,ali vredi rizikovati...ipak se ljudi,bar po forumima nalaze po nekim zajednickim dodirnim tackama,ukusima,stavovima...ipak smo mi neka vrsta virtuelne zajednice,jer svako ima neki svoj nick,identitet i znas kad kao ovakvog ili onakvog ( naravno osim u slucaju zamene nickova sa drugima,ali ni to nije cesto). zna da bude malo zbunjujuce u pocetku
 zna da bude malo zbunjujuce u pocetku 

cLick - OR - Die:Starim ja, a u virtuelna poznanstva vjere nemam ..
Pipi Langstrumpf:il' me zeni il' me se mani...

aaaaaaaaahahahahahahahaahaha...chika_doktor:mileva, gledas puno spanskih serija...takodje potrebno umanjiti dzems bond sindrom...kontrola za 15 dana
donamileva,forumasi koji su ovde duze vreme uglavnom znaju kako ostali izgledaju.bila je tema na SM dugo gde su se kacile slike forumasa,okupa itd...donamileva:i ja verujem da ima sasvim OK likova na netu samo ipak mi se cini da se svi mi manje ili vise, na ovaj ili onaj nacin i krijemo*jer da nije tako svi bi stavili svoje slike i prave podatke* mozda bas zato sto smo u nekim temema otvoreniji nego u RL. Meni ne pada napamet da sa biolo kime u PL pricam o naprimer o tome kakav sex volim, koliko cesto i kako ga imam sa muzem, dok se na ovom forumu otvorim bas yato sto sam potpuno anonimna ili cak i proturim uslovno receno par izjava koje nemaju veze samnom samo da bi bila manja verovatnoca da me neko poveze sa nikom koji koristim. Nekako, volim tu neku privatnost da sacuvam. Sa druge strane, znam i sama da je paradoksalno, veoma sam zainteresovana da li su pojedini sa foruma bas takvi kakvim mi se cine, i za pocetak vidim da skoro niko u rpofilu nema svoju stvarnu sliku *cast zuzecima. A tako bih volela da vidim neke likove..
Sebicno ,nema sta

rastamann:Sebichno....i sux...I zubi...i dusha...
Usput, penju mi se na jaja svi oni koji su onda kada ustanu od rachunara dijametralno suprotni onim likovima kavim se predstavljaju ovde...

pa i ja cim sam ovdeSANDRINAbg:Donamileva, donekle se slazem sa tobom, narocito sto se otvorenosti tice...
Naravno da ne idem po gradu " sa srcem na dlanu"... ne ulecem medju kolege na poslu sa uzvikom " raskinula sam sa deckom i baaaaas trenutno patim"...ne strmoglavljujem se na Romantiku i sa uzivanjem citam srcedrapateljne pesme, a da me neko vidi i slicno. :smile:
Sve to radim ovde i ni na tren ne razmisljam sta ce neko da pomisli o meni zbog toga...jednostavno se virtuelno druzim sa vama svima.
Neki mi prijaju i zapamtim im nick-ove...nekima isto zapamtim nick-ove, zato sto mi ne prijaju...na neke uopste ne obracam paznju...
Mislim da mogu i da sam vec pohvatala likove koji su iskreni, pametni, duhoviti i cije postove sa zadovoljstvom ispratim...takodje sam pohvatala likove koji se samo pokusavaju da prave sve gore pobrojano, al' im na zalost ne uspeva...narocito kada se trude da opljuvavajuci i omalovazavajuci druge, koje u tom trenutku smatraju, iz samo njima znanih razloga, slabijim il' manje inteligentnim, sebi nabiju neke poene ili se naprave vazne, a ispadnu smesne.
Sto se tice slika u profilu...pa i sama sam se hvatala kako zamislim odredjeni lik koji bi mi pasovao uz neki nick, a na osnovu ukupnog utiska koji ta osoba ostavlja na mene...
Sigurna sam da to ne bi bio pametan potez ni za koga, a otkud bi bili sigurni da je bas ta osoba zaista ta sa slike, ako smo vec kod toga. :smile:
Ako pozelim nekog bolje da upoznam, uvek postoji MSN ili slicno, gde pokazem i svoju sliku...zasto da ne..?
Ovako, ovo je javni forum, gde dolaze hiljade ljudi i u krajnjem slucaju, zasto bi me svi oni i gledali...nema potrebe...narocito kolege, komsije i ostali, koji bi em znali ko sam, em kako se osecam, em dal' trenutno imam nekog il' sam s tim nekim raskinula ili se slucajno jos i muvam s nekim na forumu...pupupu...da neko ne cuje...
Ma, bas volEm ova virtuelna druzenja...