Verujete li u virtualna poznanstva?

Savetnica:
kriger:
Savetnica:
Eh, opasna je to stvar... Bukvalno mi se pokvari vece ako odredjena persona ne dodje na net. I sad cekam i svaki minut mi je kao vecnost. U zadnijh 7 minuta pitala sam se vec 102 puta sta li ga je toliko zadrzalo i hoce li uopste doci veceras.
Eh, kazem ja, opasna je to stvar. I sad neko da kaze da ja nisam poludela :shock: :roll:
zasto bi poludela ako ti je lepo sa njim na razgovoru samo bi trebala malo da prosiris razgovor ,da te malo zagolica.da li si mozda probala da sa tom osobom krenes u eroticnije price mozda moze da bude interesantnije :twisted:
E, sad me nasmeja, bas onako, posteno!:)))
Pa sta da ti kazem, stidim se..... :oops: :twisted:
Hmm, umije bas da bude "opasno", ako razgovor s nekom zanimljivom, posebnom osobom na netu, skrene u
polje erotike... :roll:

POla drkaj_u na Gazdinka, pola na Blondinka pola cure mlate se na Milojko i ko zna ko:))))0

Ma naravno da se nekad dese lepe stvari na netu...ili uskratiti moj odgovor, verujem u net poznanstva...:))

PS. Gazdinka ovo ovde Da verijem ne znaci- ma kako ne kao kad mi baka kaze nisam uzela penizju:))))

The2ndSun:
POla drkaj_u na Gazdinka, pola na Blondinka pola cure mlate se na Milojko i ko zna ko:))))0

Ma naravno da se nekad dese lepe stvari na netu...ili uskratiti moj odgovor, verujem u net poznanstva...:))

PS. Gazdinka ovo ovde Da verijem ne znaci- ma kako ne kao kad mi baka kaze nisam uzela penizju:))))
hahha... čini ti se... nema na meni ništa posebno da se pale osim "plavosti" 8)

blondi:
The2ndSun:

Heheh ..Slovenijo ko te nije volio ne zna sta je izgubio:)))

Ima ima...neko to ispod suknjice vidi sve:)))))

The2ndSun:
blondi:
The2ndSun:

e pa nisam ja poricala da ima "neko"... al ti ga bre pretera... :shock: pola foruma ja malko mnogo zar ne :lol:

blondi:
The2ndSun:
blondi:
The2ndSun:

e pa nisam ja poricala da ima "neko"... al ti ga bre pretera... :shock: pola foruma ja malko mnogo zar ne :lol:

Logika kaze da bi to bilo to:)) POla tebi pola gazdinka:))

ajde ajde ...mozda je ivise...Ma blonice znash ti svoje kvalitete:)))

Inco ovo je javno priznato da je ona tvoja curica..ako je tako dajte adresu da saljem poklon:)))

The2ndSun:

Inco ovo je javno priznato da je ona tvoja curica..ako je tako dajte adresu da saljem poklon:)))

a neeeee... i blondika i gazdinka su zauzete, tako da ide jedno celo dejanu :lol: :lol: :lol: (dejane, pamet u glavu i dupe uza zid :twisted: )

Inace, jeste javno priznato... poklone mozes slati negde u Banjaluku (to mu nekako dodje na sred puta izmedju Ljubljane i BG-a) :lol: :lol: :lol: ... ma sta ja lupam, salji poklone ovde, samo pozuri da blondika ne stigne pre njih ;)

Inace, sad cu malko da likujem... Gazdinku znam licno (kao i retki srecnici ovde), a blondika mi devojcica... Dakle, ja znam dve najpozeljnije dame na forumu (koje su, da opet napomenem, ZAUZETE! ;) )... Ma nema mi bre ravnog :twisted: :twisted: :twisted:

Incognito:
The2ndSun:

a neeeee... i blondika i gazdinka su zauzete, tako da ide jedno celo dejanu :lol: :lol: :lol: (dejane, pamet u glavu i dupe uza zid :twisted: )

Inace, jeste javno priznato... poklone mozes slati negde u Banjaluku (to mu nekako dodje na sred puta izmedju Ljubljane i BG-a) :lol: :lol: :lol: ... ma sta ja lupam, salji poklone ovde, samo pozuri da blondika ne stigne pre njih ;)

Inace, sad cu malko da likujem... Gazdinku znam licno (kao i retki srecnici ovde), a blondika mi devojcica... Dakle, ja znam dve najpozeljnije dame na forumu (koje su, da opet napomenem, ZAUZETE! ;) )... Ma nema mi bre ravnog :twisted: :twisted: :twisted:

Ruka na srcu ako je tako onda ti zaista nema ravnog...a Banjaluci zanm odprilici gde je u decembru sam bio u taj dio sveta:)))

Nego poklone...daj bre adresu zaista cu da posaljem:))

ps. Ima jedna mala plava na srcu ti spava:))
ps2.Ima jaos jedna velika sada mozda opet plava sto ne znam dali ti na srcu spava:)))

Back