Moze i tako... Zasto da ne...rastamann:Htela je da kaze, divnih kao Rasta...Gazdarica:Ma, samo se opusti, Normalna...
Vjeruj, ima divnih ljudi na netu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze i tako... Zasto da ne...rastamann:Htela je da kaze, divnih kao Rasta...Gazdarica:Ma, samo se opusti, Normalna...
Vjeruj, ima divnih ljudi na netu...

Vrlo, vrlo zanimljiva tema...blondi:zanimljiva tema... ko razume shvatiče![]()
mislim da bi neki morali da dopune svoje izjave![]()

I zaljubljuje...Incognito:No, covek se uci dok je ziv![]()

Gazdarica:I zaljubljuje...Incognito:No, covek se uci dok je ziv![]()
![]()
... Ako, ako... Pa sama si se zalila da bi bas volela da se zaljubis... Pa da vidis kako je to lepo Astrolozi su mi rekli da cu da se zaljubim u februaru... Pa, eto, cekam sad da prodje jos ovo malo vremena, do tada...Incognito:Gazdarica:I zaljubljuje...Incognito:No, covek se uci dok je ziv![]()
![]()
Pa sad... mozda zaljubljuje... ali tesko da se vise puta 'bas onako' zaljubi... U svakom slucaju, ti nesto pocela o ljubavi, zaljubljivanju... Da nam se to nije Gazdinka zaljubishka?... Ako, ako... Pa sama si se zalila da bi bas volela da se zaljubis... Pa da vidis kako je to lepo
![]()
Gazdarica:Astrolozi su mi rekli da cu da se zaljubim u februaru... Pa, eto, cekam sad da prodje jos ovo malo vremena, do tada...![]()
![]()
![]()
Salu na stranu, analizirajuci neka svoja iskustva, emocije, dosla sam do zakljucka da se definitivno moze zaljubiti i na netu, u osobu koju nikad nisi sreo u RL...
E, sad, bar meni, problem je bio da to priznam sama sebi, jer mi se naprosto tako nesto cinilo nevjerovatnim... Odnosno, ono sto mi se desavalo, pripisivala sam nekoj vrsti opijenosti, zaludjenosti...
Sada, bila bih mnogo otvorenija za to i prepustila bih se kompletno tom osjecaju, pa kud me odvede...
To sto si na vrijeme "progledao" i time, emocijama koje su se pojavile, pruzio sansu da se razvijaju i prerastu u nesto jos vece...Gazdarica:I znas sta je najbolje u tome...?
To sto si na vrijeme "progledao" i time, emocijama koje su se pojavile, pruzio sansu da se razvijaju i prerastu u nesto jos vece...
Nesi:U svakom slucaju ima interesantnih likova koji te navedu da razmisljas na ovaj ili onaj nacin, ili ti barem malo zagolicaju mastu :-). Ma opustencija...
DON:Nesi:U svakom slucaju ima interesantnih likova koji te navedu da razmisljas na ovaj ili onaj nacin, ili ti barem malo zagolicaju mastu :-). Ma opustencija...
A golicaju,golicaju.....hahhahahahhahahahhahhaha
ops: zasto bi poludela ako ti je lepo sa njim na razgovoru samo bi trebala malo da prosiris razgovor ,da te malo zagolica.da li si mozda probala da sa tom osobom krenes u eroticnije price mozda moze da bude interesantnijeSavetnica:Eh, opasna je to stvar... Bukvalno mi se pokvari vece ako odredjena persona ne dodje na net. I sad cekam i svaki minut mi je kao vecnost. U zadnijh 7 minuta pitala sam se vec 102 puta sta li ga je toliko zadrzalo i hoce li uopste doci veceras.
Eh, kazem ja, opasna je to stvar. I sad neko da kaze da ja nisam poludela :shock:![]()
E, sad me nasmeja, bas onako, posteno!kriger:zasto bi poludela ako ti je lepo sa njim na razgovoru samo bi trebala malo da prosiris razgovor ,da te malo zagolica.da li si mozda probala da sa tom osobom krenes u eroticnije price mozda moze da bude interesantnijeSavetnica:Eh, opasna je to stvar... Bukvalno mi se pokvari vece ako odredjena persona ne dodje na net. I sad cekam i svaki minut mi je kao vecnost. U zadnijh 7 minuta pitala sam se vec 102 puta sta li ga je toliko zadrzalo i hoce li uopste doci veceras.
Eh, kazem ja, opasna je to stvar. I sad neko da kaze da ja nisam poludela :shock:![]()
![]()
))
ops: