Verujete li u virtualna poznanstva?

Na netu sam vec dugo, a najduze na jednom sajtu, ne znam da li smem da ga reklamiram ovde.
Kada sam dosao na sajt i ostavio profil bio sam tek razveden, usamljen, ranjiv covek, ali sam za relativno kratko vreme uspeo da upoznam mnogo zaista dobrih ljudi i usamljenosti je dosao kraj...
Znam da postoji mnogo onih koji kriju svoje prave podatke, kriju se iza laznih imena. Ima onih kojima ja ne bih dao racunar u ruke, ali ima i dosta normalnog sveta koji je zbog niza okolnosti usamljen i zeljan drustva.
U svakom slucaju niko vas nece pojesti ako sa nekim izadjete negde na pice. Izaberite neko mesto sa tisom muzikom, kako biste mogli da razgovarate, ali ujedno i mesto sa dosta ljudi kako biste izbegli neprijatnosti.
Sta mozete izgubiti? Jedino sto mozete izgubiti je ako je ta osoba dosadna par sati svog slobodnog vremena.
Sta mozete dobiti? Mozda ce vam ta osoba biti prijatelj do groba, a mozda cete imati srece da naidjete na partnera (coveka, zenu) svog zivota.
Ako uporedimo rizik sa mogucim dobitkom, ja bih rizikovao.

Incognito:
Gazdarica:
Incognito:
No, covek se uci dok je ziv ;)
I zaljubljuje... :mrgreen:

Pa sad... mozda zaljubljuje... ali tesko da se vise puta 'bas onako' zaljubi... U svakom slucaju, ti nesto pocela o ljubavi, zaljubljivanju... Da nam se to nije Gazdinka zaljubishka? :P ... Ako, ako... Pa sama si se zalila da bi bas volela da se zaljubis... Pa da vidis kako je to lepo ;)
Astrolozi su mi rekli da cu da se zaljubim u februaru... Pa, eto, cekam sad da prodje jos ovo malo vremena, do tada... :lol: :lol: :lol:
Salu na stranu, analizirajuci neka svoja iskustva, emocije, dosla sam do zakljucka da se definitivno moze zaljubiti i na netu, u osobu koju nikad nisi sreo u RL...
E, sad, bar meni, problem je bio da to priznam sama sebi, jer mi se naprosto tako nesto cinilo nevjerovatnim... Odnosno, ono sto mi se desavalo, pripisivala sam nekoj vrsti opijenosti, zaludjenosti...
Sada, bila bih mnogo otvorenija za to i prepustila bih se kompletno tom osjecaju, pa kud me odvede...

Gazdarica:
Astrolozi su mi rekli da cu da se zaljubim u februaru... Pa, eto, cekam sad da prodje jos ovo malo vremena, do tada... :lol: :lol: :lol:
Salu na stranu, analizirajuci neka svoja iskustva, emocije, dosla sam do zakljucka da se definitivno moze zaljubiti i na netu, u osobu koju nikad nisi sreo u RL...
E, sad, bar meni, problem je bio da to priznam sama sebi, jer mi se naprosto tako nesto cinilo nevjerovatnim... Odnosno, ono sto mi se desavalo, pripisivala sam nekoj vrsti opijenosti, zaludjenosti...
Sada, bila bih mnogo otvorenija za to i prepustila bih se kompletno tom osjecaju, pa kud me odvede...

Eto, iz licnog iskustva: ne da se moze zaljubiti preko net-a, nego mozes i da 'poludis' za nekom osobom...

Nisam ni ja verovao u tako nesto, ali kao sto vise puta rekoh: I was blind, now I see...

e moj Incognito, opasna je ona veruj mi, znam ja, sve ti je navrachala! bavi se magijom, vestica bre! Sto je usavrsila znanje... svaka joj cast!

Vanja sram te bilo, rekla sam ti da tu vrstu magije nikako ne primenjujes na moderatorima, samo na userima... ni jedanu temu nije zakljucao ihaaaaaa od kad... totalno je sludjen!

Еh, sto bi Balasevic rekao:

Moja je draga veštica... O tom ni reči nikome
Na zidu ispod ikone šara srca i slova
Ume sa retkim travkama... Munđari tajno s čavkama
U san dozove dobre trolove... I uvek osvane nova
Kada prođe ribljom pijacom svi šapću:
Evo je... Biće nevolje
Ali blenu kao pijani njenom podsuknjom omađijani

Moja je draga najbolja... Anđeo dobrog naboja
Prošek u nedra prolije... I eto ti čarolije
Druge mi za čas posade bezbojnu ružu dosade
Držimo palce Vrag i ja da potraje ta magija...

Moja je draga veštica... Uvraća trista prepreka
Odavde do Bečkereka... I oko čarde kod Zablja
Kad se na putu zadržim... Paprenu čorbu zapržim
Munja se nebom razmaše... kao zlatna sablja
I samo baja, i na pertle mi vezuje čvorove... Što sve govore
Al' dok mirno spava pošten svet... Dugo se mirimo...
To je tek vatromet...

;)

Zar je vazno gdje nekog upozbas?Ako je u stanju da te zainteresuje na netu,bio bi to i na svakom drugom mjestu.Stvar je u tome sto se ovde nekako vise opustimo,lakse je .....ali da ne ponavljam gore navedeno.Bude i ljubavi,samo naravno zavisi koliko traje.Vjerovatno bi isto toliko trajala da se ljudi upoznaju i na drugi nacin.

Eh, opasna je to stvar... Bukvalno mi se pokvari vece ako odredjena persona ne dodje na net. I sad cekam i svaki minut mi je kao vecnost. U zadnijh 7 minuta pitala sam se vec 102 puta sta li ga je toliko zadrzalo i hoce li uopste doci veceras.
Eh, kazem ja, opasna je to stvar. I sad neko da kaze da ja nisam poludela :shock: :roll:

Savetnica:
Eh, opasna je to stvar... Bukvalno mi se pokvari vece ako odredjena persona ne dodje na net. I sad cekam i svaki minut mi je kao vecnost. U zadnijh 7 minuta pitala sam se vec 102 puta sta li ga je toliko zadrzalo i hoce li uopste doci veceras.
Eh, kazem ja, opasna je to stvar. I sad neko da kaze da ja nisam poludela :shock: :roll:
zasto bi poludela ako ti je lepo sa njim na razgovoru samo bi trebala malo da prosiris razgovor ,da te malo zagolica.da li si mozda probala da sa tom osobom krenes u eroticnije price mozda moze da bude interesantnije :twisted:

kriger:
Savetnica:
zasto bi poludela ako ti je lepo sa njim na razgovoru samo bi trebala malo da prosiris razgovor ,da te malo zagolica.da li si mozda probala da sa tom osobom krenes u eroticnije price mozda moze da bude interesantnije :twisted:
E, sad me nasmeja, bas onako, posteno!:)))
Pa sta da ti kazem, stidim se..... :oops: :twisted:

Back