Verujete li u ljubav

Verujete li u ljubav

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Da,u sve njene oblike...u ljubav prema partneru,porodici,prijateljima,kućnim ljubimcima...najvažnije je naučiti voleti sebe,jer samo ako potpuno vrednujemo sebe kao nekoga ko je vredan ljubavi i pažnje cemo biti u stanju da i druge volimo na način koji zasluzuju..tada i jedino tada ćemo zaista biti u stanju da se taj neko pored nas oseti voljenim. Nažalost, mnogi ne vole sebe,pa kako onda da vole druge? Sva sreća,pa su takvi u manjini.:)

Verujem ja u mnogo ne verovatnije fenomene od ljubavi :D..mozda bude i neka tema o tim pojavama ;).. Jedino sto mogu da kazem da ne verujem u konstantnu, istu jacinu ljubavi..verujem da se ljubav menja, od gusenice..do leptira :D (preskocila bih onu, ucaurenu fazu :mrgreen:). Svaka faza ima svoje cari i dobro je dok je tako, jer mene jednolicnost moze samo da otera i ohladi :D.

Verujem ja u mnogo ne verovatnije fenomene od ljubavi :D..mozda bude i neka tema o tim pojavama ;).. Jedino sto mogu da kazem da ne verujem u konstantnu, istu jacinu ljubavi..verujem da se ljubav menja, od gusenice..do leptira :D (preskocila bih onu, ucaurenu fazu :mrgreen:). Svaka faza ima svoje cari i dobro je dok je tako, jer mene jednolicnost moze samo da otera i ohladi :D.

xmmm :think:
Lepo receno :heart:

Back