A
ana(tema)
Gost
e samoo mlatite breee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CARICE! Veliki poljubac za tebe.Tacno! Samo metak u celo i gotovo.A za Get a ******* job!!!Radite nesto korisno u zivotu, pa necete imati takvo misljenje. 8)carica:Kao neko ko je u kontaktu sa najiskrenijim i najcistijim izdancima naseg drustva,ja ne mogu dovoljno da vam opisem moju mrznju prema sektama.Nisu oni ni pravna lica,ni slobodni mislioci,oni su najgora nocna mora koja moze nekoga da snadje.
P.S.Ja sam zastupnik smrtne kazne!!!!!!Pa shvatite kako hocete.
NE!A ove sto ih podrazavaju treba zaposliti sto rece nepotpisani.Jeronimo:Da li verske sekte mozemo smatrati prihvatljivim za drustvo ako gledamo sa aspekta prava na slobodu veroispovesti i na drugoj strani smatrati ih neprihvatljivim sa aspekta ucenja koja propagiraju i sukoba sa tradicionalnim religijama. Sta mislite??? Da li ih prihvatiti ili ne??
E, o cemu vi raspravljate.Ja sam ORTODOKSNI SRBIN i ne J**EM! sektase ni 3%, a neki su cak od mene i mog drustva dobili po labrnji.A za momke koji se potpisuju djavo i sl. vi ste deco totalno nezreli.Ocigledno da vam roditelji nisu odradili posao kako treba.Nisu deca za svakog.Jeronimo:Da li verske sekte mozemo smatrati prihvatljivim za drustvo ako gledamo sa aspekta prava na slobodu veroispovesti i na drugoj strani smatrati ih neprihvatljivim sa aspekta ucenja koja propagiraju i sukoba sa tradicionalnim religijama. Sta mislite??? Da li ih prihvatiti ili ne??
?:E, o cemu vi raspravljate.Ja sam ORTODOKSNI SRBIN i ne J**EM! sektase ni 3%, a neki su cak od mene i mog drustva dobili po labrnji.A za momke (ствар jе у томе да неки одрасли људи иду тамо и, мислим, њих jе велик квантитет уколико младићи. Зло, које оствараjу сатанисти и други сектама jе ствар разума одраслих, а не момцев. Момци и девоjке су играчке у руцах одраслих) koji se potpisuju djavo i sl. vi ste deco totalno nezreli.Ocigledno da vam roditelji nisu odradili posao kako treba (стога родитељи су не веруjу!!! Ако родитељи не веруjу о чему ми можемо говорити!!!????).Nisu deca za svakog.Jeronimo:Da li verske sekte mozemo smatrati prihvatljivim za drustvo ako gledamo sa aspekta prava na slobodu veroispovesti i na drugoj strani smatrati ih neprihvatljivim sa aspekta ucenja koja propagiraju i sukoba sa tradicionalnim religijama. Sta mislite??? Da li ih prihvatiti ili ne??
ne pitas se!Aleksandar Stričević:Da se ja pitam, NA LOMAČU!
de reci mi, kad tako dobro znas o tvojoj veri, koja su nacela tvoje vere? U sta ti verujes, kome se i sta molis?Bimba-Eki:Ma da smo nastavili putem naseg kralja Milutina ne bi nam zemlja sada bila puna takvih smradova,pod kakvim li se god imenom oni krili.On je bogumile terao sa prostora Srbije,a kazna za one koji su sirili bogumilsko ucenje bila je bukvalno "odsecanje jezika".
A komsije i ostali svet...kakve to veze ima sa nasom verom??? Sto bi rekao nas Vladika Nikolaj "Nauku i zanate mozemo primiti od zapada,ali veru nikada jer je ni sam zapad nema" Ajde nateraj nekog muslimana ili jevreja da prede u neku sektu..pa nema sanse,samo smo mi pravoslavci takve budale da,i pored toga sto nas malo ima,dovodimo sebe do istrebljenja!
U redu je imati prijatelje drugih vera i nacionalnosti,ta prijateljsva cak mogu da budu i veoma jaka,ali brate neka svako cuva svoju veru
Anonymous:de reci mi, kad tako dobro znas o tvojoj veri, koja su nacela tvoje vere? U sta ti verujes, kome se i sta molis?Bimba-Eki:Ma da smo nastavili putem naseg kralja Milutina ne bi nam zemlja sada bila puna takvih smradova,pod kakvim li se god imenom oni krili.On je bogumile terao sa prostora Srbije,a kazna za one koji su sirili bogumilsko ucenje bila je bukvalno "odsecanje jezika".
A komsije i ostali svet...kakve to veze ima sa nasom verom??? Sto bi rekao nas Vladika Nikolaj "Nauku i zanate mozemo primiti od zapada,ali veru nikada jer je ni sam zapad nema" Ajde nateraj nekog muslimana ili jevreja da prede u neku sektu..pa nema sanse,samo smo mi pravoslavci takve budale da,i pored toga sto nas malo ima,dovodimo sebe do istrebljenja!
U redu je imati prijatelje drugih vera i nacionalnosti,ta prijateljsva cak mogu da budu i veoma jaka,ali brate neka svako cuva svoju veru
Bimba-Eki:Anonymous:de reci mi, kad tako dobro znas o tvojoj veri, koja su nacela tvoje vere? U sta ti verujes, kome se i sta molis?Bimba-Eki:Ma da smo nastavili putem naseg kralja Milutina ne bi nam zemlja sada bila puna takvih smradova,pod kakvim li se god imenom oni krili.On je bogumile terao sa prostora Srbije,a kazna za one koji su sirili bogumilsko ucenje bila je bukvalno "odsecanje jezika".
Verujem u Sveto Trojstvo....Oca i Sina i Svetoga Duha!Molim se Gospodu za oprostaj svih mojih grehova (kojih i te kako imam)i za spasenje duse svoje!
Nacela...pokajanje pre svega......a na koji nacin ti obogacujes svoj duh i da li se molis necemu uopste
Bog nam je dao slobodu.Nasa je odgovornost kako cemo je iskoristiti.Mnogi clanovi tzv verskih sekti (mislim na one hriscanske)su zaista iskreni vernici.Isto tako, mnogi pripadnici tradicionalnih religija umnogome lice na fariseje koje je Hrist prozivao.Gde je istina?Mislim da je na ovo pitanje veoma tesko odgovoriri.Jeronimo:Da li verske sekte mozemo smatrati prihvatljivim za drustvo ako gledamo sa aspekta prava na slobodu veroispovesti i na drugoj strani smatrati ih neprihvatljivim sa aspekta ucenja koja propagiraju i sukoba sa tradicionalnim religijama. Sta mislite??? Da li ih prihvatiti ili ne??
Anonymous:Bimba-Eki:Anonymous:de reci mi, kad tako dobro znas o tvojoj veri, koja su nacela tvoje vere? U sta ti verujes, kome se i sta molis?Bimba-Eki:Ma da smo nastavili putem naseg kralja Milutina ne bi nam zemlja sada bila puna takvih smradova,pod kakvim li se god imenom oni krili.On je bogumile terao sa prostora Srbije,a kazna za one koji su sirili bogumilsko ucenje bila je bukvalno "odsecanje jezika".
Verujem u Sveto Trojstvo....Oca i Sina i Svetoga Duha!Molim se Gospodu za oprostaj svih mojih grehova (kojih i te kako imam)i za spasenje duse svoje!
Nacela...pokajanje pre svega......a na koji nacin ti obogacujes svoj duh i da li se molis necemu uopste
Bimba Bimba kume stari.
Ne svidja mi se sto druge nazivas smradovima ma ko god oni bili. Jednostavno nemamo pravo na to. Nemam sumnje u tvoja verska osecanja, ali pazi ima i onih koji bi prisli ideji da ako smo losi prema ljudima druge vere bolji smo pripadnici svoje. Sad nismo mi nikog direktno osudili samo smo ga malo pred sudijom nacrnili pa mu sudija zabo noz u ledja, onako smradski. Pa zar nismo imali slicno iskustvo u ovim ratovima, da ako smo gori prema drugoj naciji bolji smo prema svojoj, a to je ludost ma sa koje strane ona dosla.
Take nothing personal, just discussing.
Malo ko od " hriscana " to ne veruje.Bimba-Eki:Anonymous:de reci mi, kad tako dobro znas o tvojoj veri, koja su nacela tvoje vere? U sta ti verujes, kome se i sta molis?Bimba-Eki:Ma da smo nastavili putem naseg kralja Milutina ne bi nam zemlja sada bila puna takvih smradova,pod kakvim li se god imenom oni krili.On je bogumile terao sa prostora Srbije,a kazna za one koji su sirili bogumilsko ucenje bila je bukvalno "odsecanje jezika".