Jasmin Ruvić
Početnik
- Poruka
- 15
Ivana Marko2433 , ja sam isao na turističke vize dva puta prije predaje ove vize. Mogao sam i sada ali smo cekali da se finalizuje ova viza , a u medjuvremenu je i moja vjerenica bila u BiH. Turisticke vize su isle dosta brzo , odobravala mi ih je Tamara. Ako idete i vi preko Beca cini mi se da je ona i zaduzena za iste. Potrebni su vam pored forme koju ispunjavate dokazi od strane Vaseg sponzora u Australiji , znaci ono , njegove platne liste , par bankovnih izvoda , dokaz gdje radi i o drzavljanstvu. Ja sam morao dostaviti sudske i Policijske potvrde da sam ok
, ko radi potvrdu sa posla , rodni list , uvjerenje o drzavljanstvu i to je otprilike to. Prvu turisticku smo cekali nekih mjesec dana , drugu 5 minuta. Razgovor za turističku je bio samo prvi put , telefonski , oni su mene pozvali.
Eto to je otprilike to.
Pozzzz
- - - - - - - - - -
Hvala od srca malenaaa , kontaktirali su me mailom , onda smo se culi telefonski , i ja sam morao otici u Bec na razgovor jer u BiH nema Australske ambasade, ali razgovor je trajao kratko jer smo dostavili mnoštvo dokaza o nasoj vezi a i zivjeli smo u Australiji 6 mjeseci zajedno vec. Uglavnom razgovor nije bio "strasan". Sasvim ok i fer pitanja. Možda pola sata ugodnog i opuštenog razgovora o našim planovima u Australiji.

Eto to je otprilike to.

- - - - - - - - - -
Jasmin Ruvic cestitam, jel mozes da mi kazes kada si bio na razgovoru ? jesu te kontaktirali e mailom ili telefonski ?![]()
Hvala od srca malenaaa , kontaktirali su me mailom , onda smo se culi telefonski , i ja sam morao otici u Bec na razgovor jer u BiH nema Australske ambasade, ali razgovor je trajao kratko jer smo dostavili mnoštvo dokaza o nasoj vezi a i zivjeli smo u Australiji 6 mjeseci zajedno vec. Uglavnom razgovor nije bio "strasan". Sasvim ok i fer pitanja. Možda pola sata ugodnog i opuštenog razgovora o našim planovima u Australiji.